Lördag igen!

Samma dag som senast jag skrev, fast nu har det gått 9 timmar till, och sovandet och de mesta av packandet är avklarat :) Så nu är det bara 7timmar kvar till jag och M börjar rulla norr över! Fram till vi startar ska jag mestadels jobba. Så drar mig dit om ½timme.

För er som inte har koll på vad jag ska göra hela kommande vecka, så ska jag upp till Lofsdalen. Där uppe ska jag jobba som skidlärare under mer eller mindre hela veckan. Det kommer bli några fria dagar och sedan flera eftermiddags och kvällsåkning.

Kan föresten berätta att jag igår tjatat lite på A att hon skulle komma hit och äta glasstårta. Vid 01,11 (20 min efter jag gått och lagt mig) ringer hon och säger att hon och syrran är på väg nu. Men blir lätt besviken på mig då jag berättar att jag gått och lagt mig. Men men, de är sånt som händer. Vi får äta glasstårta när jag kommer hem igen A ;)

Lördag

Jaha, då var det lördag igen! Om 16 timmar har jag tänkt att bege mig. Fram tills dess har jag tänkt hinna med att sova, packa, sitta vid datorn och jobba. Det ända som är utsatt är att sova 8timmar och jobba i 6timmar, det betyder att det är två timmar kvar till att packa och sitta vid datorn. Så det är väl bäst att man påbörjar nått nu. Och det kommer bli att sova.

Jag skriver nått/några inlägg till innan jag drar, sedan blir det nog tyst här i en vecka. Men hoppas ni klarar er utan mig då ;)

Kväll

Hemmakvällar har det blivit mycket av på den senaste tiden nu! Anledningen till ikväll var först att vi körde födelsemiddag för mig ikväll, då mina syskon var borta i onsdags då jag fyllde. Sedan håller jag just nu på att packa, och tänkt att inte bli allt för sen i säng, då jag imorn förmiddag ska jobba och sedan köra 5-6timmar efter jobbet. Det blir iaf skönt att man får lite sällskap i bilen av min kusin.

Nu ska bara alla saker slängas ner i en väska och efter de ska jag ner till tvn och se på 'Hjälp!' :)

Glass!

Dagen har nu gått och det börjar på att skymma utanför fönstret.
Idag har jag hunnit med att skriva prov, som för övrigt kändes bra :) Efter provet åkte jag och B till Hägernässtrand och åt varsin glass, kanske lite kallt, men så fint väder!
Efter glassen var det tillbaka till skolan igen, för att på grafkommen konstatera att vi inte hade nått att göra, då våra kopior inte hade kommit än. Detta resulterade i att PA skickade iväg mig och S till Arninge där vi fick hämta våra kopior. Blev riktigt bra, lite mörka dock.
Sedan när skolan tog slut åkte jag en snabbis förbi min sjukgymnast, och har även hunnit tanka min bil på både bensin, luft och spolarvätska. Så nu är den helt klar för morgondagens färd :)

Vår glassätning! :)
image127

Dagen

God morgon på er allihopa. Har hunnit vakna och slänga i mig frukost nu. Det är en timme kvar till jag ska sticka till skolan, så jag har tänkt att hinna plugga lite till provet jag har första lektionen. För övrig mår jag lite bättre idag, fortfarande lika snuvig, men klart piggare! :)

Dagens schema ser ut som följande:
11,20-12,25 småföretagare
12,25-14,15 håltimme
14,15-15,40 grafisk kommunikation

Efter de har jag tänkt att åka till sjukgymnasten, så hon kan knäcka till mig lite innan lovet, och även tänkt träna en vända då. Och ikväll är det födelsedagasmiddag för mig, då ingen av mina syskon var hemma när jag fyllde år i onsdags.

Plugg

Dagen börjar närma sig sitt slut. Har ju inte varit någon höjdardag. Plugg i princip hela kvällen, och skulle egentligen behöva plugga några timmar till, men tror det blir sängen nu!
Utöver plugg har jag fått grymt ont i nacke och rygg, jag är förkyld och jättetrött. Varför ska detta hända nu när jag ska iväg om två dagar!? :s

Men men, hoppas en lång sömn ikväll kan göra susen! Har sovmorgon och behöver först kliva upp vid halv tio imorn :)

Har föresten blivit förälskad under kvällen i en bild jag tog i november :p

image126

Mitt liv, inget liv

Tiden går vidare och jag är fortfarande lika förkyld :p Hoppas bara jag hinner bli frisk tills jag ska stå i skidbacken och lära ut mina kunskaper.
Jag överlevde iaf håltimmen, men fick väldigt lite gjort. Jag tittade mest bara vidare på kameror på internet och mailade och hade mig :p Efter skolan konstaterade jag att det nya minnet till mobilen lyckades ha sönder den. Så nu kan jag inte ansluta den till datorn. Som tur är så kan jag överföra med blåtand, även fast det går söligt.

Resten av kvällen har jag suttit och pluggat. Jag ska snart ta och läsa igenom projektrapporten och sedan gå vidare på småföretagar-pluggandet. Någon som vill byta liv med mig just nu? :p

Hål!!!

Ja ni kan ju gissa själva hur det kommer sig att jag kan skriva inlägg så här mitt på dagen. Jupp, jag har som vanligt håltimme! Och håltimmen idag är "bara" 5timmar. Så har passat på att vara i centrum och kolla in lite kameror, har nu valt fram två stycken som det står mellan :)
Sedan har jag oxå hunnit äta lunch, som var chickenkebab.

Nu sitter jag med relionspapper framför mig och tänkt pluga det nån timme innan det blir annat småsurf på internet. Känns ju inte heller att det kommer vara så många som kommer på sista lektionen. På första lektionen var vi 8pers av ca40 (bara 4 av personerna var folk från min klass :p )

Torsdag

Ja, då är det bara en dag (om man inte räknar idag) kvar till lovet! Ska bli riktigt kul att komma upp och få jobba lite. Dessutom blir det nog en trevlig bilresa, då jag får sällskap av min kusin mesta dels av vägen.
Ända sura är väl att jag känner mig lite dålig i hals och mage. Men har fått i mig lite frukost utan några större problem.

På dagens schema står två lektioner. En som börjar 8,20 och nästa som börjar 13,35. Enbart 4timmars hål mellan lektionerna, kan det bli bättre? ;p Ne får hoppas på att man kan vara lite duktig och göra lite arbeten under hålet, så kanske man slipper sitta uppe lika sent ikväll. Har ju både en inlämning imorn och prov.

En liten avskedsbild på min fd bil får oxå ta plats här ;)

image125

En bra dag :)

Hej
Detta får bli mitt sista inlägg för idag. Har planerat en lite tidig kväll idag, så jag kan få sova ut lite och förhoppningsvis slippa undan förkylningen som kommit lite.
Det har varit en strålande födelsedag. Kanske inte allt för mycket presenter men många varma och trevliga hälsningar. Har hunnit svara på de flesta hälsningar nu, enbart er som hälsat via bloggen kvar nu ;)

Den present jag nog ändå blev mest förvånad över var M som kom förbi jobbet idag och grattade mig med en glasstårta. Blev väldigt glad och lite chockad. Lixom inte nog med att du tar dig förbi jobbet, du har dessutom köpt nått. Det tackar jag och bockar för!

Sedan en väldigt bra "present" var att jag idag sålde min gamla bil. Riktigt skönt att vara av med den nu, lite lätt onödigt att ha en bil bara ståendes.
Dock var det nästan lite svårt att hålla sig för skratt när han berättade att han skulle komma lite sent, då han blivit stoppad av polisen och fått fortkörningsböter på vägen :p Och polisen hade oxå tyckt det var lite kul att han var på väg till Stockholm för att köpa bil. Men men, sån är världen ibland ;)

Tack än en gång för alla hälsningar!

Tack!

Tack för alla telefonsamtal, sms, kommentarer på bloggen, och andra sorters hälsningar!
Jag hinner inte svara på allt på mail, kommentarer och liknande nu, då jag ska in till stan och äta middag, men gör det senare.
Tack än en gång!

Grattis!

Då är man vaken igen, och ens 18år långa liv har nu tagit slut, och precis börjat på de 19e :p
Vaknade verkligen upp med den där wooow upplevelsen. Sedan konstaterade jag att det bara var mobilen som ringde ;) Var AL som som alltid ska vara värst (jag ringde honom en minut över tolv senast :p ). Klockan 5,35 ringer han iaf och börjar sjunga för mig. Hehe, det lät lika vackert som alltid ;) Roligast var ändå när han berättade att han råkat ringa en annan Markus först, och tala in ett långt meddelande på denne persons svarare. Innan han kom på att han ändrat i telefonboken och att jag nu ligger inlagd på mitt efternamn :p Tackar iaf för de som alltid lika trevliga samtal!

Tvåa på att gratta mig var min mor. Hon kom in i badrummet lagom till när jag stod och tvättade ansiktet. Roliga var att syrran hade varit inne o vänt några gånger i badrummet, men hade totalt glömt bort vad de var för dag, men kom ju på de när mamma gratta mig :p
Så syrran blev alltså 3a.

Sedan såg jag en till hälsning på FB, och konstaterade att alla platser flyttas ned ett snäpp då AD grattat mig redan fyra minuter över tolv i natt.

Så ordningen är nu
AD 00,04
AL 05,35
mamma ca 07,00
syrran 07,01

pappa 07,30


Ego dag! ;)

Ja må jag leva, Ja må jag leva, Ja må jag leva uti hundrade år
Ja visst ska jag leva. Ja visst ska jag leva. Ja visst ska jag leva uti hundrade år!

Med en enkel tulpan, på bemärkelse dan, jag har den äran, jag har den äran att gratulera!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är min egen födelsedag, hurra hurra hurra

Ett fyrfaldigt leve för mig själv Hurra Hurra Hurra Hurraaaaaaaa

Natti

Hehe, pratade med en kompis idag som fick en lättare chock (tror jag :p ) över att jag fyller år imorn :p Och i o med detta inlägg hade jag tänkt att varna resten av omvärlden så ni inte får hjärtstillestånd imorn ni oxå ;)

Så imorn blir det nog en lite egodag som sagt va. Även om det blir både skola och jobb som vanligt.
Ska nog ta o dra mig mot sängen nu, om ändå allt trevligt folk kunde ta o sluta prata med mig på msn ;)

Just de, ska bara först ta o göra den sista läxan som jag har till imorn, innan jag hoppar  ner under täcket :p


God natt!


Herman Sperman

Första lektionen idag var med Herman Sperman. Och folk har lärt sig att man får full närvaro bara man är plats till mitten av lektionen. Så vi var enbart 6pers när lektionen drog igång, av 28 som är full grupp :p
Dagens lektion bestod i princip bara av tv-tittande. Och Herman som är en skön lärare sa bara "om ni inte vill titta så kan ni jobba med instuderingsfrågorna eller plugga till provet, bara ni är tysta. Ni får oxå sova om ni vill!"

Och det var ett gäng som följde de :p ett tag sov hälften av gruppen och resten halvsov eller pratade :P



image124

Dagens mat

Har då klarat av dagens middag :) Det blev potatisplättar med lingonsylt och bacon :) Extra gott oxå när det är hemmagjord lingonsylt :)
image122

Dom är fattiga, men dom är glaá

Hej igen. Idag har jag varit duktig! Har faktiskt pluggat nästan två timmar innan jag startade datorn :p
Skolan flöt iaf på som vanligt och efter skolan tog jag som planerat bilen ut till åkersberga för att se så GPS1'en fungerade felfritt. Och det gjorde den, gud va den skrek när kamerorna närmade sig :p
Bra de iaf, då behöver man inte oroa sig på lördag då de bär av :)
Hittade för övrigt mina solglasögon på golvet i baksätet, och självklart söndertrampade, så kul! NOT!

Aja, nu ska jag vara lite social och sitta på msn ett tag ;)

GPS1

God morgon. Nu sitter man på sängen färdig för att om 20minuter dra sig till skolan. Ska bara packa idrottskläderna så. Har för mig att vi skulle köra catch the flag idag, eller om det möjligtvis var kryssarkung. Shit det har man inte kört på flera år, så sjukt kul! :p
Annars idag händer det inte mycket. Eller det är en hel del plugg, har fortfarande inte börjat läsa på till provet jag har på fredag. Får se om det blir nått pluggande på de idag :p
Har iaf lyckats uppdatera min GPS1 idag, så man kan köra säkert upp till Lofsdalen i helgen, utan behöva oroa sig för fartkameror :p

Har fortfarande inte sett klippen på Björn Gustafsson från i lördags. Någon som gjort det? I sånt fall får ni gärna skicka länkar! :)

Järvsö del 6

Haha, nu har jag åter igen anledning att komma tillbaka till denna underbara följetång som jag körde för ett tag sedan :p
Det har nu gått ganska många veckor sedan jag var i Järvsö. Jag var där vecka 2, så det är alltså, hmm, 6?veckor sedan.
Upptäckte iaf idag att jag hade min Järvsö-pin kvar sittandes i min jacka. Har inte tänkt på den tidigare. Anledningen till att jag märkte den nu, var för att det är så pass varmt ute att jag struntade i handskar. Men efter ett tag ville jag ändå värma min ena hand, varpå handen river sig på nålen på insidan av fickan :p Så där sitter den och har suttit i 6veckor nu :p

Kom även på när jag pratade med C idag att jag faktiskt kommer åka genom Järvsö när jag åker hem från Lofsdalen. Anledningen till att jag inte åker igenom när jag ska upp, är för att jag ska lämna min kusin i Mora, även om det blir lite längre så blir det trevligt med sällskap :) Sedan har C lovat bullar när jag åker igenom på hemvägen ;)

image121

Projektarbete

Mycket chattande och mycket läxläsande. Det är grejer de ;) Även fast jag helst skulle slippa pluggandet. Men ett litet tag till får jag stå ut med de. Blev i alla fall för 5 minuter sedan klar med min loggbok för projektarbetet jag och D har jobbat med under hösten och början på våren. Det straffar en att slarva med att skriva logg efter varje tillfälle :p Men nu har jag iaf bara en ca 2 sidor lång rapport kvar att skriva till fredag. Sedan är projektarbetet över :)


Läxa/chatt

Jaha, då va maten avklarad oxå då :) Det blev stekt kassler med kokt potatis. Det fanns även spenat som tillval, men då jag inte är någon stor spenatätare så kan jag inte skriva med de i min mat :p Nu är det tillbaka till pluggandet igen. Det farliga är bara att det är plugg som måste göras vid datorn. Vilket lätt leder till att det blir en del chattande och så oxå :p Men men, ska nog lyckas få lite gjort i vilket fall ;)

Sjukgymnast

Timmarna rinner iväg, och inte får man allt för mycket gjort heller. Sen sist har jag hunnit  sitta lite vid datorn. Gjort en hel del läxa. Dock syns det inte att jag gjort de, för har bara gjort efterforskningar på datum och liknande än så länge. Ska börja skriva på arbetet om några minuter :p
Sedan har jag oxå hunnit vara hos min sjukgymnast. Hehe, som alltid är det svårt att hålla sig för skratt när man ligger på rygg på den där massagebritsen, och K drar mitt huvud och nacke åt alla möjliga håll, och det ända man får upp i huvudet är bilder på hur sjuk man måste se ut och vilka konstiga miner det måste bli. Och när jag väl satt igång att skratta så följer K självklart på. Som tur är så kan man räkna plattor i taket, läsa vad som står på lamporna och liknande saker för att försöka sluta skratta :p

Idag

Då är man hemma från skolan igen. Slutar egentligen inte förens om någon timme. Men passade på att jobba in den lektionen på håltimmen vi har i samband med lunch :) Var faktiskt god mat idag i skolan. Någon falukorv i tomat och paprika sås. Nej, det var inte korvstroganoff :p Men imorn är det de vanliga gamla fiskpinnarna. Alltså den som inte är trött på fiskpinnar efter 12år i skolan, måste vara alvarligt sjuk :p

Pratade för någon månad sedan om en tavla som hänger i ett klassrum som vi har religion i. För er som inte läst de inlägget så kan jag berätta att det är den vidrigaste tavlan jag sett. Man mår dåligt bar av att veta att den finns. Och att dom sedan tror att man ostört ska kunna ha lektion i de klassrummet utan att äcklas av denna vidriga skapelse, ne jag vet inte hur dom tänkt :p

Iaf var det väl någon med än jag som konstaterade de. För för enbart någon vecka sedan var tavlan borta. Istället hängde det en tavla med "modern konst", ni vet olika former som flyger runt på en blå bakgrund eller liknande. Så nu kan man äntligen koncentrera sig på P's lektioner :)


För er som vågar se den, så har jag nu en bild på den vedervärdiga tavlan. Jag kan inte mer än varna er för att titta på den :p


God morgon

Man har lyckats med det igen. Man får sova ut och vakna av sig själv på söndagen. Och man är helt utvilad hela dagen. Vilket självklart leder till att man kommer i säng ganska sent på kvällen på söndagen. Så nu sitter man här och ska snart till skolan, och är lagom trött :s :p
Om jag inte minns fel så gjorde jag exakt samma sak förra veckan. Och jag vet att jag gjort det flera gånger tidigare :p
Det var mycket bättre i höstas, då jag hade sovmorgon på måndagar, så jag kunde sova ut då oxå. Men men, imorn har jag sovmorgon, får försöka sova ut lite då.

Denna vecka är det egentligen inte så mycket i skolan. Men det känns som det är mycket för vi har en stor inlämning och ett prov. Och jag har varken påbörjat inlämningen eller plugga till provet. Som tur är så är både inlämningen och provet först på fredag.

Ser nu genom mitt fönster att det börjat komma videunge, och samtidigt är det minus ute. Jaja, våren är väl inte allt för långt borta här i Stockholm...

image119
(lånad bild)

Humortimme del 8

Nu blir jag lite ledsen :p
Hade tänkt göra en ny humortimme, om jag ändå hade hittat klippen från gårdagens melodifestival. Alltså klippen med Björn Gustafsson. Är det någon som vet var dom klippen finns på internet så får den gärna höra av sig till mig. Jag missade till och med sista klippet när han flög, så vill se de för egen del oxå!

Men men, det blir en humortimme ändå. Denna gång med klippet på Björn Gustafsson från förra veckan som jag aldrig la upp och sedan ett klipp med Robert Gustavsson.

Björn Gustafsson - Melodifetisvalen
Robert Gustavsson - Pelle Alsing

Söndag

Dagens tredje inlägg då :p (räknar med det jag skrev strax efter tolv i natt ;)

dagen har varit ganska bra må jag säga. Efter det senaste inlägget har jag hunnit sitta lite vid datorn o prata med vänner. Jag har även varit en sväng förbi centrum, där jag satte in en del pengar på mitt konto. Jag är en sån person som hatar att ha lösa sedlar och mynt på mig. Om jag har det så blir jag bara irriterad och tycker att jag lika gärna kan köpa nått för dom, så jag blir av med dom ur fickan. Däremot om de ligger på mitt konto, så drar jag mig lite från att räcka fram kortat i kassan och betala. Så jag är väl tvärt emot resten av världen när det gäller den frågan :p
I Täbban han jag oxå med att köpa ett headsett till min nya mobil och ett par skidstrumpor, så mina fötter får det varmt och mysigt i pjäxorna när jag ska upp och jobba om en vecka.

Efter besöket i Täbban så har jag hunnit med att både tvätta bilen och montera på givaren till temperaturmätaren. Så nu säger den inte längre att det är -40grader ute :p

Sen kom A oxå, men syrran låg och sov, så vi satte oss och åt tårta och snackade strunt. Fick även veta att hon hatar ett antal personer i min skola. Tog nämligen fram skolkatalogen, och hon kunde i princip peka ut flera på varje sida :p

Och nu sitter man här igen. Hoppas eran dag har varit lite givande oxå!

God morgon

God morgon ;)

Vaknade för knappt en timme sedan och har nu hunnit med att äta lite frukost, men sitter fortfarande med morgonrock. Det är ju trots allt söndag ;)
Det var en välbehövlig sömn, då jag var vaken till klockan 2 i natt. Fråga mig inte varför, för det vet inte jag heller :p

Just nu sitter jag och funderar på vad man ska slösa bort denna söndag på. Borde plugga lite, men det orkar jag absolut inte göra just nu när det är fint väder ut. Funderar på att sticka ner till centrum och kolla runt lite, och sedan kanske tvätta en bil om jag orkar :p


Lördag kväll

Hej

Då är den här dagen avklarad. Min morbror med familj åkte precis hem. Han är en av de roligaste personerna att vara med. Min mamma brukar säga de, att det är tur att jag och P har varandra, för vi är lika barnsliga, och har samma intressen båda två. Vi båda älskar bilar och båtar, och vi hjälper alltid varandra med mecka båtar och bilar, och åker ut i skärgården och iväg på banträffar. Sedan om man ska gå tillbaka lite i tiden så jobbade han på mitt jobb för 25år sedan, och hade exakt samma position där som jag har (för er som inte vet och undrar så är jag helgchef). Men vi har typ alla intressen gemensamt och vi träffas titt som tätt.
Den här kvällen har iaf mest bestått av pratande. Missade faktiskt melodifestivalen för att vi satt och pratade :p
Framåt elva gick jag och hans son (min kusin) och satte oss på mitt rum och pratade vidare och såg på lite bilder och filmer på min dator.

Har haft en allmänt trevlig lördags kväll. Hoppas ni oxå haft de!

Lögardagen

Alla som läst min blogg idag verkar ha lika stor koll på var namnet "lördag" kommer från, som jag har :p Därför tog jag och sökte upp det på internet och hittade nedan. Hehe, gillar de uttryck jag strukit under :p



"Lördag är en veckodag som i Norden fått sitt namn efter vikingarnas tradition att bada; löga sig (från proto-germanskans Laugr - 'vatten, vattenfall') på denna dag - "lögardagen".

Lördag kommer efter fredag och före söndag. Lördagen är numera veckans sjätte dag, men i både judisk och kristen tradition räknas den som veckans sjunde och sista.

Lördag är den dag i veckan då många föräldrar i Sverige anser att deras barn kan få äta godis. "


Början av dagen...

Så där, då är två punkter på dagens lista avklarade. 1:jobb 2:firas (fikafirandet)

Jobbet var riktigt trevligt idag :) När jag var inne igår lurade jag i praoeleven att han skulle hoppa in och jobba idag, så slipper han jobba nästa fredag. Självklart nappade han ;) Kan förövrigt berätta att praoen är lillebror till en tidigare arbetskollega.
Vi pratade mycket strunt och åt godis och drack choklad :p Sedan inväg jag honom som vi gör med alla nya på jobbet. Genom att plasta in honom i paketeringsplast (typ plastfolie, fast slitstarkare) så han såg ut som en liten kokong med huvud. :p
Lyckades oxå få ett fint blåmärke på armen när jag skulle visa proaeleven hur städmaskinen fungerade. Så nu har jag en fin bulle på vänster arm och är lite öm, men jag ska nog överleva ;)

Sedan har även en del av släkten varit här och firat mig. God tårtätning, prat och presenter sitter aldrig fel :)
Och till kvällen kommer P med familj och äter middag och firar mig :)

Mytologi

Kom på en sak när jag skrev rubriken till förra inlägget. Alla dagar i veckan har anknytning till olika saker, de flesta kommer från fornnordiska gudar, så som onsdag = odens dag, torsdag = tors dag, fredag = frejas dag. Men var f*n kommer lördag ifrån? :p

Ny dag, Lör dag

Ny dag, nya utmaningar.
Dagens största utmaning bli nog att lyckas komma hem från jobbet innan alla gäster kommer. Det går nämligen inte stänga en butik på 12'000kvm på några minuter och även ta sig hem inom dessa få minuter. Utan det tar sitt lilla tag. Så antagligen kommer hälften ha kommit redan när jag kommer hem. Men en man kan vara säker på inte har kommit är A med familj. Han är nämligen en hejare på att komma sent. "Fint folk kommer sent" ;p

På jobbet idag finns det iaf lite att göra. Skönt att OE jobbar idag. Han har blivit riktigt duktig nu det senaste året och verkligen gör det han bli tillsagd. Så han ska väl få som huvuduppgift att plocka upp alla tusentals skruvar som kom här i veckan, upp på hyllorna. Sedan hörde jag även att I gjort klart det sista på helgschemat som jag bad honom om, så då slipper jag det oxå. Däremot finns det fortfarande kvar lite godisbilar att äta upp. Det får bli som efterrätt till min goda lunch, kyckling med ris och brunsås :)

God natt

Ne, har ingen orka att skriva ett inlägg nu, så de får räcka med ett

God Natt!

och tack för ännu en trevlig dag!

Ikväll/Imorn

Japp, lugn hemmakväll är det som står på schemat för min del. Några familjemedlemmar är ute o röjer, de andra har tagit upp båda televisionerna med lets dance på ena och på spåret på andra. Så det blir datorn för min del ikväll. Men jag klagar inte, har ju trevligt sällskap på msn så :)

Imorn blir det oxå hemmakväll, dock inte en lika dan som ikväll, då det kommer vara släktingar hemma redan när jag kommer hem från jobbet, och sedan ska morbror P med familj äta middag här imorn. Och allt detta bara för att fira lilla mig, som snart blir ett ännu ett år äldre ;) Fyller dock inte år imorn utan först i veckan, onsdag för att vara exakt.
Vi brukar oftast fira helgen efter man fyller år, men nästa helg åker jag bort som ni kan läsa er till i föregående inlägg, så det fick bli imorn som gällde. Men jag klagar inte :)



Lite bilder från när jag fyllde 15
 På självaste dagen
 Resans mål
 Mauritius största pool
 Utflykt

Lofsdalen

Ringde J idag. Vi sa för några veckor sedan att jag skulle höra av mig när det närmade sig. Och nu är det drygt en vecka kvar tills jag åker upp. Ska bli så kul! :D
J lät lika glad som alltid och berättade att han haft en ledig dag idag, då han hade åkt skidor hela dagen. Dom har tydligen 114 cm snö i terrängen just nu och 80cm i nedfarterna.
Han tyckte att det skulle bli kul att jag kunde komma upp och jobba, och han sa att jag skulle ring direkt jag var på väg så skulle han göra i ordning allt inför min ankomst. Sedan skrattade han lite lätt när jag berättade att det faktiskt hade kommit en cm snö här i sthlm idag :p

Men men, nu är det inte långt kvar! :)

GP

Haha, självklart går det inte en lektion med GP utan att han häver ur sig massa kommentarer så man håller på att dö av skratt :p
Idag drog han en fräckis. Först frågade han om vi ville höra en icke rumsren fräckis, men kom snabbt på att han inte behövde fråga de i vår klass :p

Renskötaren Kurti är på väg till jobbet.

Han ska byta skift med jobbkamraten Penti.

När Kurti kommer upp i fjällen får han plötsligt syn på Penti, som står och juckar med en ren.

-Penti, vad gör du?

-Ja, du vet, jag var hos läkaren igår, för min onda arm och axel. Så han sa att jag skulle ta Voltaren


Hehe, GP har för skön humor :p


För er som inte fattar ord vitsen (Voltaren, våldta ren)


Fredag

Jahap, då är man äntligen hemma igen. Det har varit en lång dag, dock inte så jobbig :p
Som vanligt började dagen med en lektion med GP, sista lektionen innan provet. Hoppas det går lika bra som förra provet, då har man inget att oroa sig för :)
Efter GP's lektion var det ven vanliga håltimmen som känns som vi har varje dag. Dagens håltimme var på 2timmar. Så jag och M passade på att äta på 30min, och efter det åkte vi till mitt jobb. Där jag han prata med både R, E och A. Dessutom så pratade jag lite med I, vilket egentligen var anledningen till att vi åkte dit :p

Efter att jag pratat med I, så satte vi oss ner i lilla fikahörnan vi har i butiken och jag tog en varm choklad och vi pratade strunt i 45minuter, innan det var dags att bege sig till sista lektionen.

Efter skolan var det snöstorm ute, inte för att det kom så mycket snö, men det hängde i luften och blåste fram och tillbaka, så nu ligger det lite mer snö på marken igen :p

Sol

Så underbart väder det är ute idag, och så slutar man vid fyra tiden = missar allt. Det är för visso fortfarande -3 grader i skuggan, men det är +13 i solen. Så all snö som under morgonen har legat i solen finns ju inte kvar längre :p

image113

Har föresten märkt att jag fått lite nya läsare i bloggen. Eller det behöver dom iofs inte vara, men dom har inte skrivit inlägg tidigare. Vill bara uppmana alla läsare att skriv nån kommentar, om vad ni tycker/tänker eller vad som helst. Det är alltid kul att läsa! :)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Hej på er

God morgon på er allihopa ;) Ja för mig är det fortfarande morgon. Gick upp för ett tag sedan och har nu hunnit göra mig i ordning helt. Så skönt med sovmorgon ibland, vaknade tex av mig själv idag, inte väckarklockan, så nu är jag utvilad och ska nog slippa somna på lektionerna. Fast somna på lektionerna brukar jag ändå inte göra när jag har GP eller PA. Båda har roliga ämnen och är roliga lärare.

Efter skolan ska jag nog inte göra så mycket. Tror jag inte iaf, för det står inget i min kalender :p Däremot ska jag försöka ta mig förbi min sjukgymnast och träna lite, för blev ingen träning i måndags.

Vad ska ni hitta på idag?

Natti

Jaha, Mycket musik har det spelats upp på datorn idag. La tidigare upp en låt av Ramazzotti. Och har nu på kvällen hittat en gammal låt (eller gammal och gammal, den är från 2004) av Gyllene tider. I somras var de en av låtarna som gick varm i högtalarna för mig. Älskar verkligen den låten :)

Varje gång det regnar

Nu börjar det bli dags att dra sig mot sängen. Varit lite halvseg kväll, och det hade ju kunnat vara en bättre alla hjärtans dag kväll, då man inte fått prata med alla man egentligen skulle velat. Vissa har väl varit med sina respektive, och de andra vet jag inte vad dom gjort ;) Men men, jag hoppas att allt är tillbakaställt imorn ;)

Tack för alla hälsningar jag fått idag, både via bloggen, msn och sms, har till och med blivit omnämnd i en blogg har jag sett, tack för de :* Man blir alltid glad när man hör/läser alla hälsningar! Tack! :)
Ni är allt, jag är bara någon.


Måste bara säga att det har kommit en cm snö nu på kvällen här, tur att man inte tvättade bilen idag som jag hade tänkt :p

God natt, hoppas ni haft en bra dag!

Ramazzotti

Eftersom det inte finns så många att prata med ikväll så har jag hunnit med att vara lite på youtube :p och efter ett tag börjar man kolla på lite allt möjligt. Jag kom på att jag inte har den blekaste aning om hur gammal Eros Ramazzotti är. Någon som vet?

Hans klart bästa låt är iaf  "Cosas de la vida". Inte för jag förstår ett ord av vad han sjunger. Men bra är den iaf ;)

Eros Ramazzotti - Cosas de la vida

Dag för oss singlar ;)

Hmm, det är lite seg eftermiddag. Verkar som alla är med sina flick/pojkvänner och myser. Men vad ska vi andra hitta på då lixom?
Visserligen är det inte bara en dag för alla som har pojk/flickvänner, men det är ju ändå mest dom som firar de.
Kan de inte finnas nån dag för alla oss singlar, som vi kan fira o ha nått kul på. Inte för jag vet vad vi skulle kalla den dagen för eller vad vi skulle göra. Men ändå :p
Är det någon som har förlag på bra namn eller vad man ska göra så får ni gärna skriva de! ;)


Pannkakor

Nu är magen mätt oxå :) Är torsdag idag, så självklart serverades det pannkakor, dock ingen ärtsoppa :p det är bara pappa i familjen som äter ärtsoppa, och han orkar inte göra de längre (kan berätta att för att mätta allas magar gör han pannkakor på 9ägg!), så han äter några pannkakor och sedan rester.
Så fick i mig ett gäng pannkakor och idag tog jag för omväxlings skull drottningsylt på dom. Farmor är verkligen en hejjare på att göra sylt måste jag erkänna! :)

Nu sitter jag vid datorn igen och fryser (hjälpte inte att pannkakorna var varma, då mjölken är kall :p ).
Kör lite hög musik nu när jag kan, ingen annan hemma än jag o hunden just nu :)

image112

Alla hjärtans dag (del 2)

Hehe, det är möjligt att jag använde mig av fel ord i morse, om det är så, då ber jag om ursäkt :p
Hade ingen aning om de hette "grattis på alla....." eller "glad alla ......" :p

Men verkar som det heter Glad alla hjärtans dag.

Så vi gör ett nytt försök ;)

Glad alla hjärtans dag alla bloggläsare!

200 inlägg

Som rubriken lyder är det här inlägg nr 200 för mig. Resan till detta inlägg har tagit mindre än 4månader. Första inlägget lades in kl 22.31 den 18 november förra året. Och jag har precis räknat ut att jag har som medel 2,3 inlägg per dag under denna tid, vilket jag tycker låter ganska bra då det varit flera veckor jag varit bortrest och inte kunnat skriva något alls.

Under resan hit till idag har jag även fått svar på några frågor jag ställde mig i första inlägget så som "Varför skaffar man blogg?". Svaret är ganska enkelt, man får säga det man vill ha sagt, och man bryr sig inte sedan om någon läser det eller inte, även fast det alltid är kul att få lite kommentarer på sina inlägg :p Sedan har jag upptäckt oxå att bloggvärlden är överfylld av härliga människor som man kommer i kontakt med. Så jag ångrar verkligen inte att jag skaffade blogg.

En annan fråga jag ställde mig var om man skulle skriva flera saker som egentligen inte alls hade med varandra att göra, under samma rubrik? Där har jag konstaterat att jag ofta blandar hej villt, och det har gått bra. Men ibland så får det bli flera inlägg under loppet av några minuter istället. Som nu :p

Hoppas ni läsare fortsätter att läsa min blogg, jag kommer vilket fall som helst fortsätta skriva ;)

Fryser

Har kommit hem från skolan nu. Snacka om att vindarna ute är kalla. Det är nollgradigt i luften, och så blåser det. Men man blir lurad för det är sol o tort och fint. Blir väl lite mer kläder imorn som gäller, iaf om det stämmer att det ska fortsätta vara kall som smhi säger.

Sedan är jag ju lagom smart, sitter och fryser lite, och sammtidigt äter jag fil för att mätta magen :p

Alla hjärtans dag

Grattis på alla hjärtans dag är det första man ska säga till alla idag. Dock började jag bloggmorgonen med att skriva ett vanligt inlägg :p Hoppas det är okey ;)
Idag har man i alla fall chansen att uppvakta de man bryr sig om lite extra. Det kan vara allt från dyra fina presenter, till små elektroniska hälsningar, man blir glad vilket fall. Det kan till och med vara så att en elektronisk hälsning gör en gladare än någon dyr gåva. Det är trots allt tanken som räknas!

Så tveka inte, utan passa på att skicka en hälsning till ALLA ni bryr er om :)

Grattis på alla hjärtans dag alla bloggläsare!

God morgon

God morgon på er allihopa! hoppas ni har sovit lika gott som jag har! Fast kanske lite längre, 7timmar är inte så mycket, men men, jag lever ;)
Däremot skulle jag inte tacka nej till lite massage just nu, är fortfarande ganska stel och har ont runt nacken, som i och med att musklerna spänner sig även dragit sig ut lite till axlarna.

Det är nu -3grader ute och +20 grader inne. Funderar på om jag ska dra på mig en tröja till så jag överlever till skolan. Men har inte bestämt mig helt än :p

Förlåt

Vill bara be om ursäkt ifall jag betett mig konstigt/dumt mot någon ikväll. Har varit skittrött och inte riktigt helt mig själv. Hoppas på att få lite sömn nu och att sedan vakna upp till en bättre dag imorgon! Det är ju trotts allt alla hjärtans dag då. Så de ska nog gå vägen! :)

God natt allihopa!

Bilder

Har tittat igenom lite gamla bilder jag har på datorn och hittade massa gamla rolig/fina bilder. Vissa är upp emot 5-6 år gamla :p
Helt ortoligt vad tiden går snabbt, kommer fortfarande ihåg dagen jag skaffade första digitalkameran, visserligen inte som igår, men ändå :p
Tänkte lägga upp lite bilder, alla bilderna är mer än 4år gamla :)
    

Humortimme del 7

Har sett båda live, och möjligt att de blir lite roligare då. Men jag tycker iaf att klippen är roliga ;p


Per Löfgren
Anders Celin
Anders Celin - julklappar

Prov

Jobb och skola är då avklarat, och tro de eller ej, men jag har faktiskt pluggat lite oxå innan jag satte mig vid dummburken :p
Plugget var väl lite halvsegt som vanligt, men nu är det inte långt kvar till studenten, och ännu kortare till all ledighet som är nu på våren!

Någon som är bra på kristendom och vill skriva ett prov åt mig imorn? Känner verkligen inte för att plugga nu, och höll dessutom på att sova bort skoldagen idag, som "tur va" väckte K mig med jämna mellanrum :p

Solen

Det är inte ett moln på himmelen och jag ser nu genom mitt ena fönster att solen lyser på grannens hus. Det här kan nog bli en riktigt fin dag! Och man slutar tidigt från skolan, synd bara att man ska vidare till jobbet, och inte kommer ut  förens långt efter solen gått ner :p

Men men, så är det ibland, det kommer flera vårdagar ;)

God morgon

Då har man vaknat upp idag, onsdag, oxå. Frös nått enormt igår kväll, vet inte varför, men hade väl bland annat med att det blivit kallare ute igen. Är föresten skrapning av bilrutor som gäller idag igen.
Nu sitter jag och har lite ont i nacke och rygg, säkert nått lyft igår av projektarbetet som inte var allt för bra för min skada, och nu säger den ifrån. Men har tyvärr ingen tid hos K förens på måndag :/

Idag är det vanlig onsdag med skola först och sedan direkt till jobbet. För att sedan när jag kommer hem antagligen hamna framför datorn, även fast jag borde plugga lite mer till provet jag har imorn :p

Humortimme del 6

Nu kände jag att det verkligen var dags för en humortimme för att pigga upp kvällen lite!
Den som inte tycker dessa klipp är kul, ja den får gärna berätta för mig vad som ÄR kul :p

Kvarteret skatan
Björn Gustafsson


Kan meddela att jag redan lattat upp med några riktigt bra till imorn ;)


Spelkväll

Har varit iväg på en föreläsning kan man väl kalla det för. Den handlade om hur man smart kan investera pengar för att sedan få tillbaka överskott utan att behöva anstränga sig.
Kvällen började med att vi fick avnjuta en god buffé. Under tiden vi åt pratade dom lite om ett spel som man skulle lära sig att hantera pengar i. Var typ ett väldigt utvecklat monopol kan man säga.
Så efter middagen satte vi oss ner i grupper och splade i två timmar med lite fikapaus.
Från spelet fick man lära sig hur det går till med räntor på bostäder, lån, hur man kan få ut pengar genom att investera i aktier och företag. Och framförallt att pengar som man har i fickan/på banken, växer inte!

Det har varit en intressant och lärorik kväll :)

Fryst

Såg ett ganska häftigt klipp på internett och kan inte låta bli att lägga upp de :)

fryst

Att ens komma på tanken att göra en sån sak :p

Kallt

Jag vet att vi har det lite kallare på undervåningen och att det idag är ännu nån grad kallare då de slagit till o blivit minus ute (stort hur = tar lång tid att värma). Men att jag varje gång jag ligger nere o tittar på tv ska bli kall om nästippen, de förstår jag mig inte på  :p Brukar aldrig annars frysa om näsan, men just när jag ser på tv så  (eller okey, när det är kallt ute, men då fryser man ju om varenda millimeter på kroppen :p )
Aja nu är jag varm igen, eller allt utom vänster fot, men den ska få värma sig lite på datorladdaren ;)

Film

Såg en ganska bra film nyss, dock kommer jag inte ihåg vad den hette :p
Den handlade om en psykiatriker, hans patient och en polischef. Runt dessa personer dog en efter en, och man var aldrig säker på vem som var mördaren, för alla anklagade varandra hej villt.
Som jag sa så var filmen ganska bra, det ända jag störde mig på var man fick aldrig veta vem som var mördaren, antingen var det hjärnskrynklaren eller så var det hans patient, men de kommer jag väl aldrig få veta :s :p

K :)

Dags att äta lunch nu, frågan är bara vad man ska ta från kylen, inte så jättesugen på att laga nått större nu.

När jag var och lämnade tillbaka jobbilen så stannade jag och snackade lite med vår K (lageranställd hos oss). Han höll på att packa ihop alla snöskyfflar och liknande, ansåg att dom inte behövdes längre så nu skulle dom upp längst bak på översta hyllan. Men snacka om att han lyckades bygga fina högar på lastpallarna. Med kanske 30spadar på varje pall bildade han högar på 1½meter, som han sedan spände fast med spännband.
Vi skämtade lite om att vi skulle få börja ha skyddsutrustning när vi va på lagret för de såg så ostabilt ut. Vem vet kanske skulle bli skyffelregn över hela butiken om ett spännband lossnade :p

Aja, nu ska jag lämna hunden som ligger i min säng och snarkar, och gå ut för att få lite mat :)

Redovisning klar!

Då har man varit lite i skolan idag oxå då. Blev inget inlägg i morse då jag råkade vakna lite sent, och han precis slänga i mig lite frukost innan det var dags att åka till jobbet för att hämta skåpbilen.
Den är lite annorlunda att köra mot mina bilar :p

Men men, när jag kom hem igen stod D redan och väntade och vi slängde lite snabbt in skotern i bilen och rullade ner till skolan. När vi kom till skolan hade vi ungefär en halvtimme på oss att få in skotern på plats och förbereda oss inför redovisningen.
Redovisningarna går till så att alla som går andra året på teknik är tvungna att besöka minst 5redoviningar under dagen och sedan skriva utvärdering på de. Och det går konstant 3redoviningar i olika salar hela dagen.
Då vår redovisning var den första på morgonen trodde jag att det skulle komma kanske 3personer för att lyssna, så blev lite lätt förvånad när i princip hela klassrummet fylldes upp. Skulle uppskatta till knappt 30pers.

D var väldigt nervös då han hatar att stå inför folk och prata. Men efter ett tag kom även han in i de. Och efter knappt 30minuter var vi klara (redovisningarna fick vara mellan 15-30min).


Nu är det bara några smådelar kvar på projektarbetet, så som loggbok som ska in och individuella rapporten.


Lite blogg

Har inte blivit allt för mycket skrivet här idag. Det beror på att jag haft så mycket annat för mig. Efter skolan har jag gjort klart det sista på projektarbetet, gjort klart redovisningen som ska hållas imorn, och varit hos min sjukgymnast.

Kan berätta varför jag var hos doktorn i morse. Har nu två år i rad varit snuvi under längre perioder på våren och hösten, och därför gjorde jag idag ett pricktest. Men tydligen är jag inte tillräckligt allergisk mot något så de skulle ge utslag. Men om jag fick det igen, så sa dom att jag skulle söka upp min husläkare medan jag hade problemen.

Nu är det sängen som gäller. För klockan imorn klockan 8,00 ska jag och D lasta in projektet i skåpbilen och rulla till skolan.

Mitt och D's projektarbete :) (utöver det nu ser, så sitter det en etanolmotor under huven)
image100

Vår?

Våren verkar vara här nu, tog bilderna för en timme sedan
image98
image99

TJ bilen

Har varit ute i garaget och fixat lite med projektarbetet. Nu är det bara några smådetaljer som ska på ikväll när D kommer över med dom. Sedan är den klar för ilastning imorn i TJ bilen ;) Var förbi efter skolan och tittade så den inte skulle användas imorn, men det var helt tomt på körschemat då :)

Nu är det lite fixning med presentationen som ska hållas imorn, och sedan sjukgymnast i två timmar :s


Skola?

Då sitter man i skolan och har slutat för en timme sedan. Och det ända jag hunnit med sen dess är att äta lite mat i matsalen. Var kall skinka med nån sås och sönderkokta potatisar, MUMS ;)

Nu är det dags för lite jobb i arbetsmiljö och säkerhet. Kom på i natt att de va ett litet arbete som skulle lämnas in idag som jag inte gjort. Men det är lungt, har till midnatt på mig :p

Hörs senare!

Trött

Då var man vaken igen. Folk som säger att man är utvilad efter en helg har fel! Utvilad är väl raka motsatsen mot vad jag är just nu :p Utöver att man börja skolan tidigt kom jag på att jag ännu tidigare ska vara hos farbror doktorn. Så måste dra hemifrån redan om 10minuter.
Eftersom jag har ganska kort dag i skolan idag så blir de en hel del annat. Ska bland annat till rehab, både på specialtid och vanlig träning. Jag ska oxå hinna ring jobbet och K (seglingen börjar närma sig :) )
Och så självklart ska jag och D göra klart de sista med projektarbetet.

Ha en trevlig dag!

Kvällen i korthet

Kvällen har gått, och jag ska ta en dusch nu och sedan släcka i taket. Imorn är det skola från 8,20 till 11,25.
Och efter skolan hade jag tänkt knäppa några snygga bilder i solen på vårt projekt, för att ha med i redovisningen på tisdag, men självklart ska det bli mulet (som vanligt) imorn...

Ikväll har jag iaf hunnit med en hel del. Jag och D har fixat det mesta inför redovisningen, ska ta o ringa imorn till jobbet o kolla om vi kan få låna lilla lastbilen för att frakta projektet till skolan på tisdag.
Jag har även hunnit med att träffa N och få lite ersättning för hans påbackning på min bil. Så nu är de fred mellan oss igen.
Utöver de har jag även skickat iväg mitt CV nu. Lite pirrigt, ingen aning om vad dom kommer svara :s

Redovisning

Då har D åkt hem igen. Vi har lyckats dela upp vem som ska göra vad på tisdagens redovisning. Så nu skulle han dra hem till sig och skriva lite stödord till ppt'n. Jag ska oxå börja skriva mina nu. Men först är det lite mat som gäller. Blir enkel kost idag, spagetti och bacon :)


Hunden

Var nyss ute med hunden. Det är lite småtråkigt väder, precis som det varit här i Stockholm i evigheter nu känns de som!
Men det tråkiga vädret, och mörkret räddades genom att ha musik i öronen. Förstår inte hur folk kan klara sig utan att lyssna på musik :s
Jag kan låta bli att ha musik när jag är i skolan, men direkt jag är hemma, på jobbet eller i bilen så måste jag ha musik. Har jag inte musik så blir jag galen, eller kanske inte är bästa ordet. Men musik livar iaf upp stämningen.

Musik är livet! Eller iaf en del av de ;)

Religion

Klockan tickar på och det börjar på att skymma lite. Men det är en så länge ljust ute :)

Sen senaste inlägget har jag hunnit med att ändra till "söndag" där det tidigare stod "lördag" :p och så har jag även ätit lunch och pluggat religion.

Alltså religion är bland de mer idiotiska sakerna som är uppfunna. Inte nog med att de mesta bygger på fakta som inte går att bevisa. Folk tror inte på Big Bang, utan jorden har en skapare. Kyrkan utnyttjar tron för att kunna tjäna pengar och få makt. Och inte minst, bakom i princip alla krig finns det en religiös anledning.

Aja, nu finns det iaf religioner och det kommer det väl alltid göra. Så det är väl nått man får leva med. Och som jag måste lära mig till provet på tor ;p

12,42

Någon timme till har nu gått på söndagen och jag har hunnit få i mig en god blandning av äppelmos, kalaspuffar, kornflakes, banan och mjölk. En riktigt bra start på dagen ;)

Har oxå hunnit röja upp lite på rummet så D inte får en chock när han kommer hit o vi ska göra redovisningen för projektarbetet :p
Nu ska jag vara lite hård mot mig själv och sätta mig med läxböckerna :s

Söndag fortfarande!

God morgon på er allihopa! Fortfarande söndag har jag märkt :p
Jag har iaf sovit gott. Tror jag somnade ganska snabbt när jag väl hade lagt mig i sängen. Ska om ett litet tag slänga på mig morgonrock och gå o äta frukost. Blir nog rostat bröd idag, men inte bestämt än ;)

Hehe, såg en reklamfilm när jag va på landet, och som jag bara måste lägg in här :p
Jokk

Söndag nu :)

Dagen är nu slut och det håller på att bli söndag. Efter filmen blev det lite Discovery, går alltid titta på den kanalen :)
Har dessutom lyckats trycka i mig närmre 1liter sockerdricka. Den blir ganska god när man har i tranbärskoncentrat :)
Blev en trevlig kväll ändå. Kanske inte världens bästa program på tv, men trevligt sällskap både live, och via internet (ja L du ingår där! ;) )

Nu är sängen nästa.
God natt

Kväll/Natt

Jaha, då är de reklam. Varför ska de vara så mycket reklam när man ser på tv för? :p
Finns för visso ett gäng bra reklamer, men skulle nog ändå helst slippa de.

Undra vad man ska hitta på imron. Just de, ska jobba med projektet med D. På tisdag är det redovisning, och vi har lite kvar om man säger så. Men det ska nog gå bra ska ni se :)

Nu ligger E och sover i soffan, o syrran o A är ute med hunden. Frågan är vad man ska se på när den här filmen är slut. Nått tipps?

Film

Alltså vad är det för fel egentligen, när Sjögren från Vikingarna och Amy Dimond vinner första delen i melodifestivalen? :p

Men men, lite nöje blev det ju iaf, då Look, Björn Gustafsson och Morgon Polsson underhöll oss i pauserna ;D

Vad ska man hitta på nu då?
Får komma på nån film snabbt annars så väljer väl syrran och E nån dålig film. :p

Blocket.se

Haha, det har fortfarande inte varit nått bra bidrag och nu har alla varit :p
Det roligaste är Look och hans ordvitsar :p

Nu har iaf min bil kommit in på blocket :)

BMW 318

Melodifestivalen

Sitter framför tvn just nu o ser på melodifestivalen sammtidigt som jag chattar o surfar lite med datorn i knät. Ja jag vet att man inte ska ha den i knät egentligen ;)

De är nu inne på låt nr 3 och det är ingen man än vill ska representera oss i stora ;)

Hittade en skoter jag ska köpa (NOT) ;p
Skoter

Häftig känsla

Säga vad man vill om Per Gessle. Jag gillar iaf hans låtar!
Något som oxå måste vara så häftigt är att stå på en scen inför flera flera tusen, och höra hur dom sjunger ens låt. Det är väl en sån där sak som de flesta skulle älska att få uppleva :)

Sommartider (från sommarens turné)

God mat :)

Nu har maten landat i magen :) Blev som jag sa förut, fläskfilé, klyftpotatis och sås, och som dricka någon alkoläsk, kan det bli mycket godare? :)

Hur många har tänkt se på melodifestivalen nu om 20minuter då?

Inget nytt!

Hehe, nu har de gått några timmar sedan jag kom hem från jobbet, och vad har jag fått gjort? Typ inget :P Eller jag har skrivit ihop en annons för gamla bilen och chattat lite. Det där med plugg, har vilket fall inte gått nått vidare :p

Nu är det iaf dags för att fixa lite mat till den skrikande magen. Det blir fläskfilé med klyftpotatis och nån sås :)

Och ikväll är det väl tv som gäller igen, kanske tar med mig datorn och har den i knät, man vet ju aldrig om det är dåliga bidrag på melodifestivalen ;)

Smaklig måltid!

Jobb

Då var jobbet klart för idag. Var inte så farligt mycket kunder. Men jag hade några som ökade försäljningsmarginalen en del :) Jag upptäckte oxå till min stora besvikelsen att tårtan var slut, tydligen var det E som hade ätit upp den sista biten igår. Så blev bara lite godis till efterrätt :s ;)

Eftermiddagen har jag inte planerat så mycket än, men blir nog lite plugg bla, resten får jag se.


Jobbet nästa!

Då var det dags att dra sig till jobbet då. Öppet 5timmar, men jag är där närmre 6timmar. Finns alltid saker att göra, och om det inte skulle finnas så kan man snacka skit och dricka kaffe och choklad :p

Vet faktiskt inte hur mycket det är att göra idag. Var aldrig inne på jobbet igår, utan pratade bara med I i telefon, och orkade inte fråga. Så jag får väl se när jag kommer dit. Jag vet iaf att jag måste fila vidare på helgschemat. Vecka 8 och 9, är det lite småkrisigt då alla ska resa bort. Men jag får nog till det, R har sagt att han nog kan jobba om det behövs, och sedan kanske man kan kalla in M eller T oxå om det verkligen inte går ihop sig.

Aja, nu ska jag dra mig. Bara smsa om ni vill något, så svarar jag så fort det inte är kunder i butiken ;)

Mc Donalds

Hehe, hittade just en kupong från Mc Donalds. Det är från CSN och att man får en meny på köpet när man köper en meny för minst 45kr.
Tänkt hela hösten att jag ska kopiera upp den så jag kan använda den flera gånger. Men nu har man blivit ägd av en liten papperslapp, den gick nämligen ut sista december. Så jag har inte fått ut något av att ha den liggandes på mitt skrivbord i ett halvår :p

Lördag morgon

Det är tur att man har så lätt för att gå upp på morgonen, annars vet jag inte hur jag skulle klara av att jobba varje lördag :p
Blev lite besviken när jag skulle göra min lunchlåda idag. Jag hade planerat att det skulle bli pannkakor med äppelmos. Men självklart har nån gått och ätit upp alla pannkakor. så istället fick det bli gårdagens pannbiff med svampsås och potatis, men de går väl ner de oxå.

Så typiskt oxå, jag har nu haft min gamla bil i över ett år. Men nu lagom till jag ska annonsera ut den, så har jag tappat bort en nyckel. Jag vet att jag hade nyckeln för en vecka sedan då jag lämnade in bilen på glasverkstaden. Men nu hittar jag den inte :s Ska titta igenom nya bilen, den kan ligga där.

God natt!

Det är lördag, och jag ska gå upp om knappt 8 timmar. Jupp imorn är det jobb (igen).

Kvällen har bestått av mat, hundpromenad och filmtittande. Det blev "Guess who" som gick på 5an. Konstaterade 10minuter in i filmen att jag redan sett den två gånger. Men bestämmde mig att det kunde inte skada att se den en gång till. Fast det hade väl mest med att göra att jag låg så skönt i soffan och inte orkade byta :p

Aja, nu är det sängen. För att om några timmar vakna och dra mig till jobbet. Hoppas att det finns kvar tårta och godis från firandet av T ;D

Dagens låt är Takida - Burning inside

God natt!


Humortimme del 5

Såg i tidningen idag att Hjälp har börjat gå på tv igen. Så skön serie, med ett gäng av sveriges humorelit :)
Kan inte låta bli att lägga upp ett klipp från förra säsongen ;)


Papadopolous

Blir ett inlägg från Hipp Hipp oxå :p

Kajan

Studentflak

Precis kommit upp från vardagsrummet. Blev ett tag framför tvn efter skolan idag. Farliga med att ligga framför tvn på fredagar är bara att man är trött efter skolan, vilket resulterade i att jag somnade :p

Har oxå varit över och pratat med K, och studentflaket är nu bokat :D

En sådan fast öppen :)

image97

fortfarande håltimme

Snart så är det dags för en ny lektion. Bara en halvtimme kvar. Sedan bär det av till Tibble och Grafisk kommunikation. Ganska rolig lektion faktiskt.

Jahap, nu kom läraren in igen, tydligen 10min kvar till de stänger salen för helgen. får man hitta på nått annat fram tills det är dags att bege sig.

Shit vad segt det är med håltimmar, har bara suttit och surfat runt på internet ett bra tag nu. och har 3-4 liknande hål varje vecka.

Men men, nu börjar det väl bli dags att avsluta för snart kommer gubben igen :p

Hörs senare!

håltimme

Så segt. Sitter i skolan i en datorsal på en av mina vanliga håltimmar. Vad ska man göra åt saken, man orkar ju inte plugga nått. Pratade med min chef idag och jag slipper iaf jobba efter skolan. Så förhoppningsvis blir det en lugn filmkväll eller liknande.

Hade för ett tag sedan lektion med den berömda GP :p
Hans roligaste konstaterande idag var att, alla som inte hade böcker med sig var abdullas. För enligt GP bär en abdulla aldrig en bok med sig, snarare en kalachnikoff (automatvapen). Han har bra sköna men underliga uttalanden ibland :p


Haha
Helt otorligt vad vissa lärare är okunniga här i skolan. Han som övervakar datorsalen just nu, frågade just dom vid datorn brevid om det var nått fel på deras skärm. Det dom hade gjort var att vinkla den lite åt sidan (skärmarna sitter på väggen). Men läraren var övertygad om att den var trasig :p

Fredag

Fredagen är här igen. Känns som veckorna bara rusar iväg just nu, och snart är de sommar o man tar studenten :)

Kvällen blev lång, eller rättare sagt sömnen blev kort i natt. Kom i säng ganska sen, och lyckades ändå somna ganska fort. Men gårdagens arbete i H's bil var ingen höjdare för min nacke och rygg. Vaknade X antal gånger under natten och hade ont. Så nu sitter jag här och är lagom trött. Som tur är har jag fått en återbudstid hos min sjukgymnast. Så om drygt en halvtimme ska jag få träffa henne, så hoppas hon med sina mirakel kan få bort lite av smärtan.

Efter att jag varit hos K bär det direkt av till skolan. Första lektionen är småföretagare med GP ;D Får man peka lite finger tillbaka då ;)

Sitter just nu o lyssnar på Gyllene Tider - Leva livet. Den som ändå fick göra de nu!

Humortimme del 4

Dags för en humortimme innan sängen kallar tycker jag ;)
Eftersom både jag och flera andra verkade gilla Gustavsson, så kör vi en dag till på honom :p

Lekledaren
Pappa Joel

Blaupunkt/Sony

Jag och H åkte till Net on Net's lagerbutik och inhandlade lite ljud till hans bil. Efter någon timme kom vi hem med två fina högtalare, ett slutsteg och ett gäng kablar. Självklart satte vi direkt igång att montera. Då han inte har världens största garage fick vi jobba helt inne i bilen, vilket i sin tur ledde till de mest underligga arbetsställningarna :p I takt med att timmarna gick och magen blev hungrigare, så började vi även närma oss vårt mål. Halv elva var vi helt klara med dragningarna och slutsteg och högtalare satt på plats.
Imorn får H stereon han beställt oxå, då ska de absolut sista kopplas in. Och sedan kan kittet provköras/lyssnas :)

GP

Just de, hehe :p
I väntan på att få prata med A (vår projekthandledare), satt jag på en bänk i datorsalen han befann sig i. Plötsligt dyker GP upp i ett fönster. Han vinkar glatt och ler som han alltid brukar göra. Sedan kontrollerar han så ingen av lärarna tittar mot fönstret där han står, och plötsligt drar han på världens smile och pekar fuck you åt mig. För att sedan springa skrattandes därifrån :p
GP är nog den underligaste men bästa läraren på skolan ;D

Kort torsdag men mycket att göra

Jaha, då har man slutat skoldagen för några timmar sedan och inte gjort mycket vettigt :p
Jag har hunnit vara förbi jobbet och fixa lite saker. Känns som jag är där mer eller mindre varje dag nu, även om jag inte planerat att jobba eller nå :p
Jag har oxå hunnit med att äta en semla. I tisdags han jag inte med att äta nån, då jag hade så mycket annat att tänka på. Så igår köpte syrran och M några semlor, men självklart skulle jag glömma bort de. Men nu har jag iaf ätit den :D

Resten av dagen ska jag jobba och börja finslipa på projektarbetet (redovisning på tisdag). Sedan ska jag även med H för att införskaffa lite billjud, som vi sen ska installera :)

Hörs lite senare igen :)

Humortimme del 3

Kände att jag behövde piggas upp lite nu här, så jag har ork att ta mig till skolan. Så de blev lite Gustavsson på youtube ;)

Absolut Kromata
Tony Rickardsson - AF

God morgon

Ibland blir man lite trött på blogg.se. Igår kväll gick det varken att göra egna inlägg eller skriva kommentarer i andras bloggar. Tycker det är på de viset alldeles för ofta :s

Men men. Jag är nu uppe för ännu en skoldag. Och jag kan säga att det blev tyvärr ingen tidig sänggång igår, så är lite lagom trött idag igen. Skönt iaf att jag bara har en kort dag, med först digtek och sedan rel. Efter de två lektionerna slutar jag, men antagligen blir jag kvar i skolan och äter, går jag hem för att äta så blir det ingen riktig lunch :p
På eftermiddan idag kanske jag ska med H och köpa lite saker för att sedan montera i hans bil. Kan bli kul. Dock slutar han några timmar efter mig, så får fördriva de på nått sätt. Kanske med lite projektarbete, har trots allt redovisning nu på tisdag :s

läsa/sova

Haha, min pluggning gick ju fint förut. Känns som de blir en tidig kväll ikväll. Somnade X antal gånger medan jag läste min engelska bok :p Bara 120 sidor kvar i den nu, vilket kanske motsvarar 3timmars sovtid under försök att läsa ;p

Lyckades iaf vakna sen genom att både äta middag och gå ut med hunden, dock var batteriet i mp3'n slut, så blev en lite seg runda i kvarteret :p

Mina tankar

Varför prioriterar man alltid saker helt fel? Och till slut blir det bara en enda stor röra av allt och det slutar med katastrof. Läxor hit, jobb dit, vänner här, jobbkolegor där, prioritera andra, låta en själv falla. Alltid blir det fel val på ett eller annat sätt. Men förhoppningsvis så blir någon glad av ens handlingar ändå.
Har tagit några "egotrippar" under början av året för att få komma bort från allt, och träffa folk jag inte behöver bevisa för att jag är någon. Utan kan acceptera mig för den jag är, oavsett mina gångna handlingar. Men när jag tar dessa trippar längtar jag ändå tillbaka till de "vanliga". Och när jag väl är här gör jag inget annat än att längta bort!
Ni får tycka jag är konstig, för de tycker jag oxå ;)

Men men, just nu längtar jag till att skolan ska ta slut och man kan få mer fritt bestämma vad man ska göra. Inte behöva följa scheman dag ut och dag in. Bara kunna göra som man vill i några månader. Vara fri, och leva livet!

Skola och jobb

Onsdag, första dagen på veckan är nu avklarad. Först var det tre lektioner i skolan, Grafisk kommunikation, Webbdesign och Engelska. Alla gick som smort. På grafkom ligger jag och S en bra bit före och vi närmar oss snart slutspurten för sista uppgiften i kursen :) Webdes gick lika bra de, vi är 5pers som ligger lite före, och som redovisade våra uppgifter idag, vilket betyder att jag får sluta klockan 11,00 imorn :) Däremot engelskan var väl lika tråkig som vanligt. Ska dessutom snart sätta mig och läsa en engelskabok, som vi har i läxa. Bara hålla tummarna för att jag inte somnar för många gånger :p

Efter skolan bar det i princip direkt av till jobbet, för att jobba stängning. Det var en del att göra, och dessutom grattade jag T som fyllde 60 med en blomma och fick i mig lite godis och tårta oxå.

Så hittills har väl dagen varit hyfsad i de stora hela, förutom att man är lagom trött på detta gråa, regniga väder vi har...


Kategori

Haha, har märkt att jag är helt värdelös när det gäller indelningen av vad för kategori som inläggen ska ligga under :p
Men men, får väl kanske ta tag i de snart när/om jag orkar ;)

Skoldag nr.1

Dags att efter en riktig långhelg dra sig tillbaka till skolbänken. Skönt iaf att det är en ganska kort skoldag, visserligen börjar jag redan 8,20. Men slutar redan 13,00. Har däremot jobb sen till stängning. Men ändå skönare än skola. Dessutom fyller en av mina chefer år idag, gammal sak, 60år :p Kommer inte ihåg om jag berättat de eller inte, men i lördags köpte vi som jobbade då, en sorts slingerväxt, som han ska få idag :)

kommer inte på så mycket mer att skriva just nu :p Men man blir ju inte så pigg heller av att vakna upp till att de regnar utanför fönstret :p

Aja, skriver senare idag igen, ha de bäst alla!

Sista dagen och nu hemma.

Jaha, då va man hemma i Stockholm igen då.
Dagen började vid 10 tiden för min del. Jag lät D sova vidare medan jag åt frukost och började städa huset. Vid halv tolv bestämde jag mig för att väcka D och vi packade lite smidigt ihop de sista och drog av med dammsugaren på en halvtimme, 40 minuter. Med en fulltankad skoter, korv och köttbullar gömda i facket i dynan, och ved och spade på ryggen bar det iväg.
Jag hade sparat de bästa snögömmorna till sista dagen. Och det blev verkligen bara bättre och snön blev bara djupare och djupare. Vi letade oss upp i skogen och bergen upp till våra marker och de riktiga snödjupen. Vid lunchtid hade vi drygt 1meter orörd snö, och vi slog lunchläger i en gammal grusgrop. Som när vi lämnade var ganska uppkörd :p
Till lunch åt vi iaf grillad korv, och då bröden tagit slut igår, så hade vi med oss lite köttbullar. Så det blev grillad korv med köttbullar och ketchup ;)

Efter att lekt runt någon timme till efter lunch, så närmade sig klockan tre, och det var dags att dra sig mot huset för att packa in allt i bilen och börja rulla mot Stockholm. Och här sitter jag nu, och ska imorn till skolan igen :s


Lovade att lägga upp lite bilder, så här kommer dom.

 Vallar på 170cm
 Vinter :)
 Jag måste leka lite ;)
 Korv är gott :)
 Tycker D oxå ;)
 Lite mer bus ;)



 


Snö :)

Ännu en underbar dag i svenskt snölandskap har passerat! :)

Vi tog oss upp strax efter 10 och var ute ungefär en halvtimme senare. Efter lite rostade mackor och D som åt lite gröt.

Dagens mål var att visa D lite av vår mark vi äger här uppe, och i o med de, fick vi vika av från lederna och börja spåra eget bland träden och upp för backarna. Med lite vilja, skicklighet och en gasglad tumme lyckades jag överträffa mig själv med bergsklättringen. När vi började komma upp på lite höjd ökade även snö mängden och vid lunchtid hade vi 65cm.

Blev även idag grillad korv. Och brasan tände vi på en timmerväg (har bilder som jag lägger upp när jag kommer hem)

Nu har vi sen fyratiden varit inne och sett på film, och D har lyckats somna några gånger :p

Snart är det dags för middag, och efter det bär det av till Ä-bro för att tanka och kanske träffa E :)


Bara en dag kvar innan man ska hem till blöta, trista Stockholm :s


Brunne

Hej!


Åkte igår upp till landet igår kväll! :)

De första 2½timmarna var det snöstorm, och även fast vi åkte 4x4 v70 så gick det omöjligt att hålla mer än 90.

Men men, resan gick bra och vi kom till slut upp till ett tomt hus. Lyckades felfritt att få igång vatten, el, och höja värmen.

Dagen började kl 10, efter ungefär 10timmars sömn. Blev en god frukost med rostat bröd,  marmelad och juice.

Efter det var det ut och 6 timmar mer eller mindre konstant skoterkörning! Tog en liten paus när vi grillade lite korv. Grillad korv är aldrig så god som när man grillar över en öppen eld vid ett vindskydd i ett vinterlandskap! :)


Lyckades också tappa nyckeln till huset när vi var ute och körde. Så blev lite lagom rädd när vi kom till huset och ingen husnyckel låg i fickorna. Men efter att ha tänkt lite så kom jag på var nyckeln nog kunde ligga, ett ställe på isen där jag hade gasat på en del. När vi väl kom dit hittade vi otroligt nog nyckeln.

Nu har vi kommit överens om att vi ska gömma nyckeln varje gång vi drar ut, för sån tur som vi hade idag, de har man inte flera gånger :p


Aja, nu är det snart middag som gäller. Sedan får vi se hur kvällen flyter på, D är ganska trött och somnar titt som tätt i soffan :p



Ha de bäst!

God morgon

Har nästintill plockat ihop allt jag ska ha med mig nu. Ligger i en stor fin hög på min säng :p
Men det är förvånansvärt lite saker ändå. Det är en stor hög med kläder, och bredvid ligger en minimal hög med mobilladdare, mp3, kamera och lite andra småsaker. Är detta ett tecken på att man håller på att bli vuxen? :o
Hope not!

Men men, först är det jobb som gäller. Ska snart ta och dra mig. Är som tur är inte allt för mycket att göra på jobbet idag, det mesta hans klart med igår. Så blir att serva kunderna och snacka en del skit antar jag ;)

Ska även ta och titta över skadan på bilen, idag. Vet att det är en del repor, undra om det är något mer som jag inte kunde se igår :s

Mörk dag

Då var man hemma och det är dags för sängen, för att om några timmar upp till jobbet.
Har iaf haft en riktigt trevlig kväll! Först körde vi innebandy. Blev lottad till förlorarlaget båda gångerna, men det var jämnt. Och första matchen tog vi ikapp 0-6 till 5-6, för att avsluta den matchen med 6-8 till de andra.

Sedan bar det av vidare, och tv-spelsturnering, fifa 2008. Vi var 16 personer med, och det tog dit innan två var korade till final. Däribland var jag en :) Dess värre lyckades andra killen få in en boll i förlängningen, och matchen slutade sedan 0-1.

Inte nog med att varken bandyn eller tv-spelandet gick hela vägen. När jag väl ska hem, står jag och M och pratar lite vid hans bil. M's polare backar ut sin bil som står precis bredvid, och ser inte min bil, utan backar rakt in i den. Då det är mitt i natten är det svårt och se. Men jag tror inte att det blev någon buckla på min bil, däremot en del lackskada. Ska kolla upp det lite mera, och därefter ringa upp honom och se vad vi kommer överens om.
Har haft bil i drygt ett år nu utan att de hänt något, och så när jag väl köper ny bil, så händer de nått redan efter en och en halv vecka :s

Test

Gjorde ett test på Malins blogg.
Men sedan om jag litar på de är en annan sak, här är iaf mitt resultat

"När ska jag gifta mig?"

[  ] Du vet hur man kokar kaffe
[X] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[X] Du vet hur man byter olja i bilen
[  ] Du tvättar dina egna kläder
[  ] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[  ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 3

[X] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[  ] Du har alltid en penna på dig
[  ] Du har aldrig fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[  ] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[  ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 2

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[X] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig
[X] Du kan klippa gräset
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[  ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[X] Du pluggar när du måste
[X] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 9

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[X] Du tränar regelbundet
[  ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[  ] Din favoritmat är hämtmat
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[X] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[  ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[?] Du har varit på ett tupperwear party
[  ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[  ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[X] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5

Vet inte om jag litar helt på detta, i sånt fall blir det 23. Men har svårt att tro de :p

Grå dag

Timmarna har gått och tro de eller ej, men har lyckats fullfölja mitt schema. Till och med hunnit med att hämta hem gamla bilen igen.
Så nu är det bara två punkter kvar

*äta och packa
*vara i Näsbydal

Ska bli intressant o se hur pass utklassad man blir i bandyn. man har iaf storleken med sig, för om jag förstått de mesta rätt så är de flesta flera år yngre :p

Om ett dygn är jag och D på väg upp! Äntligen :) En självmordsbenägen person skulle ju inte mås så bra av detta trista grå och blöta landskap som Stockholm har att bjuda på :p

Tuffa tider

Finns de några låtar som ger än mer sommarkänsla än alla Gyllene Tider låtar?!
Tuffa tider gick just igång på datorn, och man kan inte annat än längta till sommaren.

De passar ju perfekt nu då jag imorn åker upp till snön o vintern ;p

Hektisk dag!

Då var man mer eller mindre klar för jobb och skola idag då. Hunnit äta lite frukost och både fått på mig jobbkläder och packa vanliga skolkläder.
Håller just nu lite smått på att packa det jag ska ha med mig till landet. Det jobbiga är bara att jag är usel på packa och alltid övertygad om att jag glömt nått. Det man kan göra för att vara lite säkrare på att allt kommit med är att göra en packlista redan några dagar innan. Men den åldern har jag vuxit ifrån. Nu ser det oftare ut som så att jag börjar packa tidigast kvällen innan, men i vanliga fall bara nån/några timmar innan avfärd :p
Vilket i sin tur resulterar i att jag samtidigt som jag packar ut i bilen, kollar igenom väskorna att jag fått med allt :p

Kommer nog inte hinna skriva så många inlägg här idag, för har ett ganska packat schema.

08,00 lämna gamla bilen för omglasning
08,00 - 11,00 (ja samtidigt som ovan) vara på jobbet
11,20 -12,35 skola
12,35 - 14,10 lunch + hämta del på BMW
14,15 - 15,40 skola
15,50 - 17,15 jobb (igen)
17,20 -18,50 vara hemma, kanske lite middag och packa?
19,00 - ??,?? vara i näsbydal

Och sedan efter de kommer jag hem igen :)
Hoppas ni inte kommer sakna mitt bloggande allt för mycket under dagen ;)

RSS 2.0