Tiden går undan!

Ja tiden går fort när man har kul!
Har varit och hämtat en till bil. Ska nämligen fixa till min morbrors BMW innan den ska säljas. Han har ju lite svårt att själv åka o lämna den på olika ställen nu när han inte har körkort ;p  Så då står de en extra bil på infarten till på tisdag :)

Ne, nu börjar tiden rinna. Ska iväg igen. Det är ju valborg! :D Så ska vara med massa underbara vänner.

Kan för övrigt berätta att mösspåtagningen gick vägen :D Tänk er först att 400 elever står i en Aula och ropar "Bira bira bira, bärs bärs bärs" och "ooleeee, olee olee olee, ooleeee, ooleee" Snacka om maffigt! :D



God natt

God natt på er allihopa. Imorn blir en rolig dag! Sovmorgon, mösspåtagning och valborg! :D

Så ju snabbare jag somnar nu, ju snabbare blir de ny dag ;)

God natt på er!

Nu så!

Ja, jag har varit hemma några timmar nu. Men har haft en hel del annat för mig än suttit vid datorn.
Direkt jag kom hem satte jag faktiskt igång med att fixa de nya fälgarna jag köpte förra veckan. Nu är de helt klara med alla lacker, polering och liknande. Det har tagit några timmar. Men nu ser de ut som nya! :) Var klart värt alla timmarna jag lagt ner. Har ju trots allt "tjänat" drygt 20'000:- på att göra detta, istället för att köpa helt nya.
Imorn åker däcken på bilen hoppas jag på, och då blir det foton må ni tro ;)

Kan för övrigt berätta att det varit strålande väder hela dagen. Och jag har varit ute i shorts och t-shirt fram till klockan 8 på kvällen utan att börja frysa :)

Humor, det är humor ;)

Ont, det gör ont, det gör ont!


Robert Gustavsson

Uppe med tuppen...

Eller nästan iaf.
Igår satt jag glatt uppe några timmar på kvällen och tänkte att idag skulle jag få en fin liten sovmorgon. Lagom till jag ska gå o lägga mig, hör jag någon ute från köket klaga att den har ont i ryggen. Då dök de upp i huvudet! Sjukgymnast. Jupp, nu på morgonen, tar en sjukgymnasttid upp min sovmorgon Så när jag trodde jag skulle få sova ut lite, så fick jag bara 15 min extra i sängen.

Aja, jag lever ;)

Bilder

Tiden går, och bilder rullar in på kameran :)
Lite olika bilder från senaste tiden :)

   
Hehe, kul hur flera kan se vilse ut samtidigt! :p
 
Grillkvällen förra helgen. Och nej, vi grillade inte på den elden ;)
 

Skönt

Då har man varit iväg en sväng och jobbat lite. Kan för er som undrar berätta att de gick bra. Och nu är jag ännu mer sugen på att segla. Hade ju bara teori idag. Och alla seglare var ganska taggade oxå :p Men på måndag smäller de! Då är de segling som gäller! :)

Hade med mig kameran ut och fotade lite. Så lägger upp nån bil oxå :)

   

Dagens låt! (1234)

Så bra låt av Sonata Arctica!

Kan för övrigt berätta att jag passerat antalet kommentarer 1234 ;p


Sonata Arctica - Tallulah

Mhm

Dagen går fort när man har...
Eller så gick skoldagen bara snabbt för jag bara hade NP i eng och sedan slutade :p

Men det är inte bara slapp som gäller. Ne nu har jag tänkt äta lite lunch, ingen aning om vad, men får väl titta igenom kylen vad som finns.
Sedan funderar jag på att gå ut. Okey, det är mulet och så, men vad gör de när det är 18-20 grader? :)

Och ikväll är det ett teoripass med alla seglare. Så blir väl lite att förbereda de oxå. Tur att jag har kvar mallen jag skrev förra året. så behöver bara bygga om de lite :)


God morgon

Eller är det en så god morgon? Är riktigt trött fortfarande och jag ska om knappt en timme sitta i Aulan och skriva NP i eng B :s Hatar att skriva på eng, så får se hur det går. Som tur är så är det "bara" 1tim och 40 minuter. Så man hinner inte bli allt för uttråkad.

Efter skolan hade jag tänkt att gå till farbror blå. Måste nämligen fylla i några papper för studentflaket och även fixa ett nytt pass, då mitt gamla går ut snart.

Till skillnad från mig så får ni alla ha en bra dag! (har man NP så kan det inte vara en bra dag ;p )

tröööt men roligt :)

Ja då har helgen nått sitt slut. Och det enda som stod i kalendern att jag skulle göra, är inte gjort... Nämligen läsa igenom ett häfte för NP imorn. Häftet ligger nämligen i skåpet i skolan :p

Kan berätta att jag ändå inte skulle haft tid att göra de. Har haft fullt upp hela helgen. Gårdagen gick åt till först massa timmars jobb. Och gud va de va kunder. Vi sålde för 3 gånger så mycket som vi brukar sälja :)
Men de tog en del på krafterna...
På kvällen igår var jag iväg med lite kompisar o lyssna livemusik. Alltid lika kul att kolla, o framförallt när de är polare som spelar :) Var hur kul som helst! Var hemma och i säng vid halv tre, lite bättre än fredagen iaf ;p

För att sedan i morse upp med tuppen och ner till hamnen för att jobba en hel dag med att rusta upp segelflottan. Imorn drar ju säsongen igång med ett teoripass, för att om drygt en vecka ha första seglingen :)

När jag väl ansåg att vi var klara, och lät alla gå hem så bytte jag om till rena o hela kläder och sedan rullade över till M för lite födelsedagsfirande. Shit lillen håller på att bli stor! :p (han fyllde 21 :p )

hehe, ni va så snygga igår i era discokläder ;)
image251

Varningsskyllt :p

Var ute och körde lite igår, och fick se denna skyllt! :p
Bara behövde stanna o fota den ;)

image248

Lång dag

Lång dag men inte så mycket gjort :p
Som jag sa i morse så började jag sent. Så blev en vända förbi jobbet och fixa lite saker. Där träffade jag två kompisar, som oxå heter Markus, och det roligaste är att alla vi har jobbat på jobbet samtidigt, och en av de jobbar fortfarande kvar en del :p

Skolan gick sedan ganska smärtfritt. En lektion med GP, en håltimme då de gjordes lite grafkom. Och sedan en riktig grafkom lektion. Då jag och S gjorde klart de sista. Så nu är de bara pilla naveln resten av lektionerna i grafkom. Dessutom har PA lovat oss högsta betyg (A)

Eftermiddagen var ganska skönt. Knappa 20 grader och inte ett moln på himmelen. Så var ute i shorts och t-shirt och fixade lite saker. Verkligen underbart väder :D

Och på kvällen nu har mina bröder firats av hela släkten. Dock kom min ena farbror på att "det var väldigt snällt att fixa en så stor namnsdagsfest för mig!" ;)

Grattis Markus (A)

Inte nog med att mina bröder fyller år. Gissa vem som har namnsdag idag (A)
Så bra, min namnsdag har aldrig glömts bort, eftersom bröderna fyller år samma dag.

Så, grattis mig själv på namnsdagen (A)

God morgon

Har klivit upp och ätit lite frukost nu. Börjar inte förens om några timmar. Men hade tänkt åka en vända förbi jobbet och fixa lite andra småsaker som behövs fixas. Det är lika strålande väder idag som det var igår, och redan uppe i 14 grader, så den här dagen ska nog kunna bli fin den oxå :)

Vet inte hur mycket jag hinner blogga idag då mina bröder fyller år, och släkt kommer hit och firar dom, och mamma som fyllde år för några dagar sedan.

Men men, några inlägg till hinner jag nog med :)
Ha en bra dag!

Dagen idag

Ja de har hänt lite saker idag.

Först hade jag prov i skolan. Religion, islam. Det gick väl ganska bra. Dock tror jag inte mvg... Men har ett prov till att lyckas lyfta mig på, innan skolan är slut :)

Efter skolan bar det av till jobbet. R va på kurs och I bortrest. Så behövde hoppa in de sista timmarna.

För er som undrar vad jag gjorde i Kungens kurva ikväll efter jobbet kan jag nu avslöja. Då allt gick vägen ;) Att jag just köppt nya sommarfälgar o däck till bilen :)
Blev ganska glad inombords när jag såg att det var riktiga BMW och inte några piratkopior. Kan berätta att de kostar 6000kr/st, och jag betalade för alla fyra, långt under vad 1 piratkopia kostar. Så gjorde ett ganska bra kap :)

Nu är Markus glad ;D


Inte just dom, men likadana :)

image247

God morgon

Oj, börjar bli många "god morgon" inlägg nu :p men kan berätta att bloggen inte fungerade igår kväll. Så kunde inte skriva under de senare timmarna.

Pratade just med jobbet oxå. Och jag måste direkt efter skolan åka dit pga personalbrist. R är nämligen iväg på kurs och I är bortrest. Då står man själv högst upp på listan. Så efter skolan är det bara sätta sig i bilen och bränna raka vägen till jobbet, för att jobba till stängning.

Efter jobbet ska jag till Kungens kurva och utföra lite ärenden. Jag tror inte på skrock o sånt, men på nått sätt känns de ändå som att allt går bättre om jag inte berättar vad jag ska göra. Utan de får ni höra när jag kommer hem ikväll. Så nu är de bara hoppas på de bästa :)

plugga = tråkigt!

Plugga måste vara bland de tråkigaste som finns på denna jord!
Mycket, mycket, mycket, trevligare att sitta på msn :p

Kan avslöja att de känns som jag kan de mesta, så ska nog gå fint på provet imorn :)


Oh, sitter o lyssnar på en så grym låt just nu :D

Takida - Summers gone

jobb/hemma

Nu är man hemma efter dagens "utflykt" klar. Skulle först ha jobbat på Täby Järn och sedan ner till hamnen och jobbat några timmar. Men jobbet i hamnen bestämde jag mig för att skjuta upp någon dag, då jag har prov imorn. Så nu sitter jag fast på msn ;p

God morgon!

Eller, okey då. Jag har varit vaken sedan två timmar tillbaka. Men inte suttit vid datorn fören nu. Har istället läst igenom allt inför provet imorn. Shit va med papper o så de är att läsa. Men känns dom de sitter någorlunda i huvudet. Men får ändå bli att läsa igenom de nån gång till ikväll.

Kan för övrigt berätta att det är underbart väder ute, och jag är ledig idag från skolan! :D Däremot ska jag klockan 13,00 till jobbet, för att sedan jobba till stängning, och efter de ska jag nog ner till hamnen var de prata om, för att fixa lite inför rustningen i helgen.

Natti

Ne nu är de dags för sängen.
Och imorn är det sovmorgon för att mot eftermiddagen dra sig till jobbet.

God natt och sov så gott!

Grattis

Idag fyller mor min år.
Så vi firade henne med god middag. Av oss barn fick hon att vi ska studiofotograferas, och av pappa fick hon en digitalkamera :)

Hehe, kommer inte ihåg hur vi kom in på de, men under middagen började pappa berätta om hur han hade stått bakom Salming i kön på ica. Och han hade funderat ut perfekt, att när Salming vände sig om och lite förvånat sa "Men tjena Björn! De va länge sedan sist!" Och hur han då skulle svarat "Hej Börje! Ja de var de verkligen!". Och sedan skulle samtalet fortsätta vidare.
Ibland undrar man varifrån han får sina idéer ;p

Kan avslöja de för er som inte vet, att för några år sedan så trodde en kompis att jag var son till Björn Skifs. Så pass lika var min far och Skifs då. Nu skiljer de dock en del :p

Full frys

Har precis kommit hem från skogen. Vi hade nämligen jumpa och skulle gå eller springa 5km. Sedan att jag och M råkade hitta en solig sten i en glänta och komma tillbaka så de verkade som vi tagit oss runt. De är en annan sak ;p Har hunden att tacka att man hittar så bra i skogen :)

För övrigt är det helt underbart väder ute! Solen skiner och inte ett moln på himmelen.
Eftermiddagen/kvällen kommer för min del se ut som sådan, att jag ska plugga lite. Har ett prov på torsdag på islam. Gjorde jag riktigt bra ifrån mig på de, sa P att han kunde höja mig till MVG i religion :)

Men innan de blir plugg ska jag ta o se nå avsnitt med full frys ;)

Ps. självklart blir de en del dator oxå ;)

Veiron i ottan

Lite Veiron kan man aldrig få nog av ;)

Veiron i ottan

God morgon

Solen lyser, fåglarna kvittrar och inte ett moln på himmelen. Kan de bli bättre?  Ja de kan de. Har prov första lektionen. Har visserligen fått sova ut lite, då jag hade sovmorgon idag, som jag hade glömt bort :p Men snart ska jag till skolan och skriva provet. Senaste provet jag hade i AoS kändes som de gick hur bra som helst. Men så fick man bara G, så får se hur de går idag :s

För övrigt när jag kommer hem så blir det väl ännu mer plugg, har prov om två dagar i Re. Prov på hela Islam. Och mitt betyg hänger lite på hur de går på de här provet. Så det är råplugg som gäller. Och självklart lite dator oxå (A)

Om en blommas blad börjar bli gula och hängiga, finns de då nått bra tips på att få den till liv igen? Min blomma håller nämligen på att dö! :p

God natt

Nu har Markus varit duktig och pluggat :)
Har ett prov imorgon bitti i Arbetsmiljö och säkerhet.
Så nu hade jag tänkt ta o sova, så jag slipper hålla mig vaken med hjälp av vindruvor imorn me ;p

Ha de!
God natt och sov så gott!


Jadu

Oj, vilken dag de har varit...
I skolan fick man sitta med vindruvor för att hålla sig vaken på lektionerna :p
Lagom till sista lektionerna kom O med en stor kartong, nämligen våra overaller. Så nu har man hela uppsättningen inför studenten med mössa o så. Efter sista lektionen var det infomöte ang mösspåtagning, gubbskiva och studenten. Shit de är snart nu!!! :D

Efter skolan bar det av till sjukgymnasten. Det gick förvånansvärt bra idag. Men har en del ont efter gårdagens arbete nere i hamnen :/
Lagom till när jag skulle hem hörde jag två andra prata om sina skador. Och en av dem var riktig nedstämd för han var behindrad i sin rörelse, och hade haft de i 3månader, och väntades få avstå fotboll i knappt 8 månader till.
När man hör sånt blir man ju glad! :s Själv minns man ju inte hur de va att vara "vanlig" :s

Aja, nu är de mat :)
Kan för övrigt berätta att jag har fönstret öppet i rummet, är hur skönt väder som helst ute! :D

God morgon (500)

Är väl egentligen en bra morgon. Solen lyser, molnen är på väg bort och temperaturen stiger snabbt :)
Dock är jag ganska trött! Skulle göra ganska mycket för att få ligga o slumra till i en säng just nu!
Men men, är väl bara att kämpa på. Först är det en någorlunda lång skoldag, för att därefter raka vägen till sjukgymnasten. Får hoppas bara på att jag håller mig vaken. Finns några lite svårare lektioner där de finns risk för tillslumringar idag ;p


Kan för övrigt tillägga att detta är mitt 500e inlägg. Tiden går fort när man har roligt! ;p

God natt

Ne, nu ska man väl ta o dra sig mot sänge. Konstaterade att jag inte har någon sovmrogon imorn, så är upp 6,30 som gäller...

Delar med mig av lite bilder från jobbet igår. Tog o plastade in kusinen lite ;p


 

Kan meddela att han är upphissad ca 170cm :p

Vårrusta

Ojoj!
Idag har varit en lång dag! Klockan 10,00 hämtade jag C och M. Och vi begav oss till Arninge och inhandlade materia för allt jobb. Hojj, blev många plywood-skivor och andra brädor. Tur att man hade en stor bil att lasta in allt i :)
Väl tillbaka i hamnen sken solen och det var bara börja vräka ut allt ur bodarna. Kan tillägga att K var med oxå och hjälpte till :)
Så fort sakerna var ute ur de bodar vi skulle jobba med tog tjejerna och startade i den lilla boden medan jag och K anföll den stora, och påbörjade uppsättningen av innerväggar. När vi efter kanske 40 minuter var klara med långsidan, kom vi till de svåra sidorna. Nu hade vi kvar en långsida med två fönster, en kortsida med ett fönster, och en kortsida med en dörr. Snacka om att det blev mycket mäta och kapa. Timmarna gick, och sakta men säkert tog vi oss framåt.
Lunchen fick K åka o köpa på McDonalds. Man var ganska hungig då, så de smakade väl ;D
Under lunchpausen ringde även J. Då vart man glatt överaskad :) (hade lite svårt att ni skulle lyckas plugga i stan, men tji fick jag ;p )
Efter lunchen var det bara att jobba vidare. Sakta men säkert blev bit för bit klart. Och 20,30 landade vi på McDonalds för att avnjuta en välförtjänt efterrätt, efter att ha målat de nya väggarna, och även golvet i den boden.
Tack för en supertrevlig dag C, M, K!

   

God natt grill

Då är man hemma igen. Själklart stinker man själv och ens kläder röd. Men duschen får bli imorgon. orkar inte med den nu :p Ska nämligen upp om 7 timmar. Lagom kul....

Kvällen har iaf varit rolig! Hämtade upp A, B och J. Och så passade vi på att inhandla lite mat. Det fick bli hamburgare att grilla denna kväll. Väl ute vid stugan konstaterar vi att ingen vet riktigt hur man använder en el-grilltändare, och ingen tändvätska hade vi heller. Så slutade med att vi grillade med tändaren liggandes under kolen. Fungerade utmärkt, och hamburgarna blev goda :D Även om A hackade löken istället för skar den ;)

Efter maten gick vi in. B hade med sig XBox 360, så vi skulle spela lite och sedan s på film. Men hur bra gick de när han tagit med sig fel sladd :p Fick istället bli kortspel och snegla på nån 2delars serie, som gick på 6an. Som tur va gick båda delarna efter varandra. Som vanligt slutade den med att rätt personer överlevde, och sedan levde lyckliga ;)


Nu ska jag kolla lite saker snabbt och sedan bege mig mot sängen.
God natt!

Grillning!

Har varit mycket som hänt under dage, med jobb och annat jobb :p
Så har varit borta hela dagen, o nu är jag bara hemma o vänder igen för att iväg o köra grillkväll med några kompisar :)

Ni får ha en superkväll så hörs vi senare!

Svarar även på era kommentarer senare :)

Kväll

Sitter här med datorn i knät och har de lite småtråkigt. Håller fortfarande på att installera massa saker på filmdatorn, och har just fått reda på att en till dator står i kö att fixas nu :p

Ska nog om ett litet tag ta o sätta mig med några avsnitt Full frys :)

Så länge får denna kontaktannons liva upp lite ;p

image241

Nu hemma

Man är hemma, och har hunnit med mer än man hade för sig att man skulle göra i morse :p

Bland annat så var det typ inga från klassen i skolan. Så direkt efter maten bestämde jag mig för att åka till sjukgymnasten, o vara där under håltimmen istället för på eftermiddagen. En minut efter jag blev klar där, ringer J från Kronaboats och undrar var jag håller hus.
Då kommer jag på att jag lovat vara nere i hamnen och ta emot de nya delarna J skulle leverera till oss. Så det blev att hoppa in i bilen och snabbt bränna ner dit. Hehe, tänk vad man kan vara glömsk ibland ;)

Efter jag varit nere i hamnen blev det tillbaka till skolan för att ha min andra och sista lektion, grafkom. Den flöt på bra. Men lite småstressigt att veta att allt ska bli klart nästa lektion :s

Nu är jag iaf hemma, och har precis plockat fram två av mina gamla datorer, som jag ska bygga ihop till en filmserver och för att koppla in till tvn i vardagsrummet :)

Full frys!

Har nu laddat ner en hel säsogn av Full frys ;D
Helt underbar serie. Hinner dock inte se något nu, då jag ska till skolan. Men får titta på de när jag kommer hem.
Någon som vet om det bara finns en säsong, eller om de gjort flera?

God morgon

Nu har man hunnit vakna o göra sig i ordning. Vaknade faktiskt av mig själv, så är utvilad nu :)
Om knappt en timme börjar skolan. Har två lektioner idag. Först småföretagare med GP. För att där efter ha en gigantisk lunch/håltimme. Och sedan ha näst sista lektionen grafkom.


Kompisen jag skulle träffat ikväll har gått och fått feber, så det blir inget av de. Dock har jag blivit bjuden på en spelning som en annan kompis har. Så får se om jag drar iväg på de eller inte :)

God natt körkortet ;)

Jag kan inte sluta skratta åt min morbror. Vet att de är elakt, men känner man honom så vet man att han borde aldrig fått ett körkort! :p Han sa till och med när jag pratade med honom idag, "Jag förtjänar väl de här, när jag ändå sluppit i 15 år, sen senast".
Och min andra morbror är lika skrattandes åt situationen som jag. ( Kan berätta att det är vi tre som är de stora bilnördarna i släkten :p )

Men nu har jag dessutom kommit på att han inte får köra snöskoter längre. Inte förens han tagit förarbevis för snöskoter. Såna är nämligen reglerna. Surt för honom, som har en skoter skriven på sig, som står i norr ;)


Aja, nu är det först maila båda morbrödrena om nyheten, och sedan ta o sova.

God natt och sov så gott!

Promenad

Var precis ute o gick med lilhunden. Ganska trevligt väder ute, dock känns de som de kommer bli lite kallt inatt med den klara himmelen som är just nu. Var redan ganska svalt. Men inte värre än att man kunde ha sommarjackan ;)
Tog för första gången i år, vår lilla skogsrunda. Jag har lite olika rundor, som jag vet hur lång tid de tar ;p Och jag konstaterade att bara vädret håller i sig, så kommer den vara helt geggfri om någon veckan ;)

Nu är det snart dax för en väldigt sen middag. Och sedan blir det lite plugg.

Datorer...

Håller på bli lagom glad på min ena brors dator nu.
Ingen aning om vad han har gjort med den. Men som nätverk/dator-ansvarig i familjen så står hans dator på min säng. Och jag har sökt igenom den med en mängd olika program. Men utan resultat...

Så nu blir det till att gräva djupare. Och i värsta fall får man blåsa rent den helt, och ominstallera allt. Tur att det inte gäller min dator. Har för mycket av värde på den!

Dagen idag

Idag har det hänt ett gäng olika saker, så är väl lika bra att gå uppifrån och ner ;)

Dagen startade med att jag behövde dra förbi hamnen en snabbis och lämna ner ett avtal. Tro de eller ej, men K och M satt redan då (07,55), på kontoret och surplade sitt morgonkaffe :p Efter att jag hade överlämnat avtalet och önskat en trevlig dag, var det bara ut igen i bilen och gasa till skolan. På vägen till skolan mötte jag min morbror som skjutsade sina barn till skola/dagis. Lite roligt :p ( ni får veta varför lite längre ner :p )

I skolan var allt som vanligt och skoldagen flöt på fint. Jobbade in webdes'en på min håltimme. Då jag var hos tandläkaren då. Men pratade med L, och jag skulle få närvaro ändå :)
Hos tandläkaren gick det iaf bra. Och de berömde mig till och med för att jag ser efter mina tänder så väl, och skämtade om att de kunde anställa mig som reklampelare, för hur man ska sköta sina tänder :p

Efter tandläkaren skulle jag åkt in till stan och träffat C som jag inte sett på 1½ månad. Men nån timme innan de var dax, kom ett sms, att hon hade fått förhinder, då dom ringt för en jobbintervju. Så vi bestämde att hitta en ny dag, nästa vecka istället :)

Plötsligt hade jag hela eftermiddagen fri. Så det fick bli en liten vandring under den helt klarblåa himmelen. Ganska trevlig må jag säga när solen skiner och det är 12 grader varmt :)
När jag väl kom in blev det lite television. Såg nån film brorsorna hade köpt här i veckan. Riktigt bra faktiskt, men kommer inte ihåg vad den heter :p

Lagom till att filmen var slut så ringde J :) Och 'Nej!' du låter inte "fördjävlig", vad din mamma än säger! ;)  Var iaf väldigt kul o trevligt att prata med henne, även om vi inte han prata så länge. Men vi får väl höras mer senare, när du gjort klart läxan och suttit färdigt i GAIS klacken ;p

Precis när J la på fick jag ett sms från min ena morbror (inte han jag mötte i morse). Men i sms'et stod de att jag skulle kolla med morbrodern jag mötte i morse, var alla poliskontroller höll hus.
Förstod ganska snabbt hur läget låg till, och ringde upp honom, och grattade till de förlorade körkortet :p
Han var ju extra glad, då hans nya bil kommer om ca 3 veckor, och han garanterat inte kommer fått tillbaka de då än.


Hojj, blev mycket text. Men det är väl ungefär min dag hittills. Nu får jag se vad jag hittar på resten av denna trevliga dag :)

God morgon

God morgon på er allihopa!

Nu är det strax dags att dra sig. Måste först ner till hamnen för att lämna ett avtal som en av de anställda glömde skriva under i tisdags. Efter det bär de av till skolan. Hinner med två lektioner, lunch och en håltimme. Då jag hade tänkt jobba med webdes, som för övrigt är den sista lektionen idag. Men den missar jag, då jag ska till tandläkaren.
Efter tandläkaren bär det av in till stan. Äntligen har jag och C lyckats hitta ett datum att ses. Ska bli riktigt kul, då vi inte träffats på 1½ månad. Nu blir bara den stora utmaningen att ta sig med kollektivtrafik in till hötorget. Är ingen kung direkt på att hitta i stan ;p  Orkar ju inte ta bilen heller pga all trafik, skatter och p-avgifter.

Så vi hörs lite senare. Ha de!

Hunden

Timmarna går när man har trevligt, och natten börjar närma sig.
Men än kan man vara vaken ett bra tag till! :)

Kom på att jag hade lite före/efter bilder på lilskiten, som idag var iväg o blev klippt  :p
så här fluffig har han inte varit på hur länge som helst, som han va igår kväll! :p

Ps. för er som inte tycker att han ser bra ut, kan jag meddela att de växer ut igen ;p


Före
image239

Efter
image240

Jobb

Då har man hunnit med jobbet oxå. Och kusinen skötte sig faktiskt bra idag ;) Lärde honom kassan. Så nu kan han hantera den någolunda :)

Annars på jobbet hände inte så mycket. De roligaste var väl när R lyckades välta ner pappersrullar med trucken, från översta hyllan på lagret (4meter upp) :p

God morgon!

Då var man uppe igen, och ska snart iväg och ha grafkom.
Fått reda på att det bara är typ 4 gånger kvar på grafkom. Och när till och med jag och S, som ligger en bra bit före de andra, tycker att det blir stressigt att hinna. Då kan ni förstå hur de andra ligger till! :p

Efter grafkom blir det som alltid på onsdagar, raka vägen till jobbet. För att jobba till stängning. Min kusin är ju där, så ska bli kul att få se hur han sköter sig! :)

Vi hörs senare.
Ha de!



Här är lite jag blev klar med senaste sången :)
 

God natt

Ska sova om ett litet tag, men blir inga fler inlägg idag, så därför får de stå God natt! här ;)


God natt och sov så gott!


Nu är jag hemma! :)

Blev en lång eftermiddag/kväll. Nu är iaf alla frågeteckan klara hoppas jag på. Dock har vi lite information och avtal och sånt som inte är helt klart än. Och det är lite småkrisigt! 
Men men, de löser sig väl på ett eller annat sätt :p

Tänkte nog i princip svara på alla kommentarer nu, och sedan sakta men säkert leta mig mot sängen. Känner att jag ligger lite efter på antalet sömntimmar de senaste dagarna :s

Kan föresten berätta att aktivitetet vi hade i skolan i morse. Det var enbart jag närvarande från min klass. Och vi var 17 st totalt av 65 som skulle vara med :p
 


Hemma, eller...

Ja blev att jag är hemma en liten snabbis, nu innan jag ska iväg på alla möten.

Har snabbt slängt i mig lite fil, så får jag käka riktig mat när jag kommer hem ikväll. phu, hur ska man klara att stå o prata med tom mage :s :p


Ps. vem är du som inte lämnat namn eller adress till din blogg? :p

Dagens låt

Dagens låtar får bli en gammal goding från en rockkung! och en nyare från honom.


Bon Jovi - You give love a bad name
Bon Jovi - Bed of roses

Ingen sovmorgon...!

Jupp, hur elakt är inte de, att ta bort vår sovmorgon! :o
Allt detta för att vi ska sitta o lyssna på några som pratar om våra svenska skogar, och naturen i Sverige.
Men man får väl se de från den ljusa sidan. Vi har inget AoS prov idag, då föreläsningarna går över bla den lektionen.
Vilken otur va... :p

God morgon världen!

Har gjort mig helt i ordning för dagens skolgång, t.o.m. lagt fram alla sakerna inför eftermiddagens och kvällens möten. För er som har missat de, så kommer jag inte vara så aktiv idag på bloggen, då jag direkt efter skolan har ett instruktörsmöte, och sedan ett möte för elever och föräldrar inom seglarskolan.
Med väldigt kort varsel ringde jag även in våra två praktikanter, så dom får komma in i gänget, och tänket från början. Och som tur va kunde de vara med på båda mötena :)

Uscha, vi har en del att gå igenom på mötena. Men men, de kommer nog gå bra :)

God natt!

Oj, tiden springer iväg när man har kul!
Är upp tidigt imorn som gäller. Så är hög tid att besöka sängen nu.

Hoppas bara man orkar med morgondagen, har en tråkig svenska lektion som man kanske råkar somna på. Men men, har haf en trevlig pratstund med J, så de är de värt ;)

God natt o sov så gott!

Dat ett, denna vecka

Mycket har hunnit hända idag. Och jag tror att jag hunnit klara av alla punkter på min dagordning

[x] skola
[x] besöka jobbet
[x] ner till hamnen och prata med hamnkapten
[x] msn
[x] ner till hamnen igen och lasta båt på trailer
[x] msn
[x] sjukgymnas
[x] prata med P
[x] prata med M
[x] prata med C
[x] prata med A
[  ] och nu är det bara msn kvar ;)

Sol, jobbet, hamnen

Då slutade man för några timmar sedan då. Det sista jag gjorde i skolan var att äta mat, med vitlökssås. Och jag har fortfarande vitlökssmak i munnen :p

När jag kom hem satte jag mig direkt i bilen och for till jobbet, mitt riktiga mål var hamnen, men stannade till på jobbet för att se hur min kusin skötte sig. Han praoar nämligen på mitt jobb. Så ska bli extra kul att jobba på onsdag. Sedan har jag sett till så han är ledig fredag, och istället jobbar med mig på lördag. Ska bli trevligt :)

Efter att ha varit på jobbet o pratat skit i närmre en timme, rullade jag vidare till hamnen. Där jag skulle prata lite med hamnkapten. Det blev ett mindre möte, med protokoll o hela skiten :p
Nu har vi iaf rett upp en del frågetecken. Så nu är det bara att välkomna seglarsäsongen! :)

Kan föresten meddela att det är +10 och sol ute. Hur härligt väder som helst! :D

Nå?

Sitter på lektion just nu. Eller lektion o lektion. Vi som va här förra tisdagen har fått gå o sätta oss i en datorsal för att "plugga" till provet imorn. Ni kan ju gissa själva hur många som gör de :p

Har även fått veta att jag slutar vid lunch idag :) Har nämligen inte sista lektionen idag, då de är en uppsamlingslektion för de som ligger efter. Därmed slipper jag oxå vanliga måndagshåltimmen. Jippi :D

God morgon vecka 16!

Eller hej hej. Är lagom trött. Tur att vi inte har teorilektion i digtek idag (tråkigaste lektionen i världen), för då hade jag garanterat somnat under den! :p

Vaknade upp till en helt blå himmel idag. Dock stod de en halv minus på termometern. Så ligger ett fint islager på gräs och bilar. Dock hade jag tänkt ta cykeln idag, så blir till att dra på mig vinterhandskarna igen.

Den här veckan  kommer bli ganska rolig har jag konstaterat, då de är mycket att göra, men inte mycket plugg.
Jag har skola som vanligt hela veckan och prov imorgon. Men utöver de så händer de något nästan varje dag :)

Måndag: Lasta båt, som ska ner till Marstrand på lagning.
Tisdag: Först instruktörsmöte, och sedan möte för alla ungdomar med föräldrar som ska segla under säsongen.
Onsdag: Lite oklar än.
Torsdag: Hoppas på att få träffa C, som nu har flyttat till Stockholm :)
Fredag: Inhandla saker för rustningen i hamnen.
Lördag: Jobb och sedan grillkväll!
Söndag: Jag, C, M och K ska ner och köra en egen liten förrustning, inför helgen efter.

Sedan på onsdag eller fredag hoppas jag få träffa J som kommit hem från Lofsdalen nu. Vi skulle köra lite stadsvandring, men kom underfund med att båda va nog lika värdelösa på vad som fanns var i Stockholm, så vi får se vad vi hittar på :p


Mail

Oj, nu har jag vågat trycka på "skicka". Och mailet med svaret till kryssningsföretaget har gått iväg.
Har varje gång jag skickat iväg mail till dom, suttit o läst igenom om och om igen, för att de ska se bra ut. O snacka om att jag tittade igenom de många gånger nu :p

Men men, hoppas på trevligt svar under veckan :)

Skriva...

Då har man suttit och halvsovit och läst igenom en hel del utav de vi ska ha prov i på tisdag. De kändes ganska väl att man var lite halvtrött när man satt i sängen med boken i handen :p
Men men, har kommit en bra bit på vägen nu. Och så kanske de blir lite mer plugg ikväll.

Nu hade jag tänkt att sätta mig och skriva ihop brevet till Kryssnings företaget. Har fortfarande inte bestämt mig helt hur jag vill göra.
Men blir väl till att skriva ihop en kladd på svenska först, o sedan göra om de till fin engelska.
Shit vilken beslutsångest, men samtidigt i-landsproblem!

Rydbo

Nu har man kommit hem igen. Ska ju ut till stugan på väg till Vaxholm, nästa helg och grilla. Så tog mig tiden att åka ut o titta vad som fanns, och inte. Var enbart tändvätska som fattades, och så klart mat och dricka ;)

Passade även på att gå en promenad ner till vattnet och hade med mig kameran, så blev lite bilder :)


Liten men charmig stuga
 

En bit från våran brygga, har den här legat o gömt sig så länge jag kan minnas
  

På vägen upp träffade jag på lite rådjur
 

God morgon

Japp, för mig är det fortfarande morgon. Gick upp för inte allt för lång tid sedan. Och har i princip bara hunnit med att äta lite frukost, och sitter fortfarande med morgonrocken på mig, alltså är det morgon ;)

Men ska nog ta o dra på mig riktiga kläder snart. Orkar inte sitta här hela dagen. Men kan ju inte heller vara ute direkt. Regnet bara vräker ner och det är 3 grader ute...

Någon som har nått förslag på vad man kan göra?

God natt!

SÄNGEN! ;)

Segling

Alltså är de bara jag som är avundsjuk på dessa personer? :o   :p

Vill iaf ut själv o segla nu!!!


Segling 1
Segling 2

Jobb

Nu är man hemma från jobbet.
Var en någorlunda rolig dag iaf. M va förbi ett tag o vi pratade strunt som vanligt ;p Dessutom planerade jag och M in att vi skulle på 08 om två veckor, och dessutom försöka ses innan de.

Lagom till jag hade gått på lunch kom F (en storkund) och ville köpa massa, varpå jag bröt min lunch. Slutade med att han köpte verktyg för några tusenlappar. Och la en beställning på ca 60'000:-. Kan berätta att riktiga anledningen till att han var inne, var för att få en maskin lagad, som dock fungerade när han visade oss den. Så ett besök som inte skulle kosta något, slutade på en ganska fin faktureringssumma :p


Tog hjälp av trucken o hissade upp mig på hyllorna för att lasta av lite skruv oxå :)
image224

God morgon

Ja då är man uppe, och har hunnit med att göra sig i ordning och fixa till en lunchlåda. Var lite segt att ta sig ur sängen. Men efter några minuter så gick det ganska bra. Till lunch blir det som vanligt, gårdagens middag. Så får grillad kyckling med klyftpotatis och sås :)
Idag är det förvånansvärt många ur familjen som är vakna. Pappa ligger på sin säng o äter frukost och läser tidningen. Mamma är iväg o tränar, ena brodern är på bandy. Men mina två andra syskon ligger fortfarande o sover ;p

Nämnde för B igår att H hade bangat ur på grillkvällen, och att det därför inte hade blivit någon. Snacka om att B blev taggad! :p så nästa helg drar vi ut till Vaxholm o grillar för hela slanten är de tänkt! :D

God natt och sov så gott!

Ne, om man kanske ska börja fundera på refrängen!
Ska ju trots allt upp imorn o jobba som vanligt. Dock kommer M förbi. Träffade honom här om dagen när han var förbi o sa hej i skolan. Han har kommit hem från sin långa utlandsvistelse nu :) Så han skulle komma förbi imorgon bitti. Ska bli kul att få snacka lite skit igen!
Sedan ska jag nog ta o sätta upp honom på några helger. Han vill ha jobb igen, så då är de bara ta vara på arbetskraften ;)

Aja
God natt och sov så gott nu!

jaha...

Vad ska man hitta på?
Nu orkar jag inte titta mera bilder. Dock börjar lite trevligt folk ramla in på msn :)

Så ska försöka överleva ett tag till ;)

Sommar tack!

Som ni säkert förstår då jag skriver detta inlägg, så blev det en hemmakväll istället. de andra bangade ur :p
Har precis varit ute o gått med hunden en runda med musik i öronen. Gud så mycket man hinner fundera över när man är ute o går själv.
Nu sitter jag istället o tittar på gamla minen (bilder) med massa somriga låtar i högtalarna, och vill inget annat än att det ska bli sommar, så man kan vara ute vid eldarna natten lång!

Någon mer som vill de?!

image223

Sådär

Välkommen hem mig själv! ;) Nu har jag varit i skolan och slutade för kanske en timme sedan. Men skjutsade sedan hem en polare o så satt vi ett tag o snackade innan jag åkte hem. Ganska trevligt väder ute iaf, så kunde köra med öppen taklucka o känna lite vindblås ;p

Vi sa bland annat att vi kanske skulle ut o grilla ikväll. Men de berodde på om han lyckades övertala sin flickvän. Så vi får se vad som händer :)

1000 kommentarer

Jupp precis som rubriken säger har jag nu nått upp i 1000 kommentarer. Eller rättare sagt lite över. Men det var i morse den tusende kommentaren kom iaf :)

Fortsätt skriva, hur kul som helst att läsa!

God morgon

God morgon på er allihopa. Jag har sovit gott, och vaknade i morse av mig själv. Börjar först om en timme. Eller några minuter mindre om vi ska vara lite petiga, då jag börjar 11,20 :p

Dagens schema är väldigt tomt, eller skolschemat är som vanligt med två lektioner, men sedan har jag inget inplanerat för kvällen. Ska man kanske hitta på nått med M som nu tagit sig hem till Sverige och är brun som en....

Aja, det är många timmar kvar tills de är kväll. ;)

God natt

Jaja, det är väl ändå ett i-landsproblem om något!
Får ta o sätta mig i helgen o skriva ihop ett bra mail. Så får jag se sen hur det går.

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen o sova!

God natt och sov gott!

Shit!

De jag skrev om i föregående inlägg kan inte ploppa ur mitt huvud. Utan de bara ligger o maler där och gör mig tokig!
Ha nämligen kommit på att jag (om jag skjuter upp de) kommer få hoppa på i Oktober. Vilket skulle betyda att jag missar hela kommande skidsäsong!

Vet inte vad jag ska ta mig till!!!! Kan ingen komma o slå in nått annat i mitt huvud så jag slipper tänka på de mera för stunden!

Jahapp....

Vet inte om jag ska vara glad eller inte. Har tittat på film nu ett tag, och sedan tillagat mig lite mat, då jag är ensam hemma ikväll. När jag kom tillbaka från att ha ätit fann jag att jag hade lite nya mail.
För er som har följt min blogg ett tag, vet att jag sökt jobb ombord på en segelkryssare som går i Västindien, Medelhavet, Caribien, Thailand och liknande ställen. Har väntat i evigheter känns de som på att få något svar. Nu låg de iaf i inboxen. Man var ju lite spänd när man klickade upp mailet.
Ord för ord lästes och snart kom, ett leende på läpparna. Men bara en mening senare sjönk mungiporna igen.


Jag har fått jobbet. Men det finns en hake. De vill att jag ska börja om redan en månad. Och jag har två månader kvar till studenten...

Ska maila dom och höra om det går att ändra. Och jag hoppas verkligen på de. För jag vill verkligen ha de här jobbet!

Så nu blir det en till väntan, som kommer kännas som ytterligare en evighet! :s

image222

Citat

Hehehehe!!!!!!!!
Man har alltid lika kul när man pratar med P. Inte nog med att han när vi träffas alltid småretas med C och M. Han och jag har oxå gaddat ihop oss mot allt och alla inom seglingen :p

Rapporterade lite saker till honom idag ang lite försäkringsärenden. Och han blev så glad så han vräkte ur sig "Jag tror jag blir religiös!" :p

Sedan, jag kommer inte ihåg varför. Vräkte han ur sig "Ett tag trodde jag vi skulle vinna matchen! Men så blåste domaren för avspark" :p

Nog roligare om man känner honom dock ;p

Herman Sperman

Är hemma nu och har hunnit slänga i mig lite yoghurt med flingor. :)
Mitt på dagen var det fint väder ute, men självklart har det hunnit bli mulet igen lagom till man slutar. Dock regnar de inte. Alltid ett plus ;p

Då jag inte har någon läxa till imorn, tänkte jag nu ta o ringa några samtal och sedan gå o se en film. Va aslänge sedan jag gjorde de, tror de va vid påsk, om jag mins rätt ;)

Provet i morse gick föresten bra. Svarade på nästan alla frågor. Och det var bästa läraren som vaktade, Herman Sperman :p Snacka om att han litar lite väl mycket på oss. Först undrade jag vad som menades med en fråga. Varpå han säger att det är Lennart som skrivit den. Och att jag ska gå o hämta honom så han får förklara för alla.
Lite senare börjar jag och två polare tjata om halstabletter, Herman bjuder oss alltid på de :p. Varpå han säger att vi får de, om jag går och hämtar dom på hans skrivbord i personalrummet.
Inte nog med att jag får lite "rast" från provet. Fick även två mer halstabletter mer än alla andra bara för att jag hämtade dom :p

Håltimme

Ja då sitter man på sin vanliga "torsdags-håltimme". Och lika segt som alltid!
Jag och M sitter i en datorsal som Herman Sperman släpte in oss i.
Vi sa att vi skulle "jobba" webdes. Men får se hur mycket jobb de egentligen blir. Just nu sitter man ju o surfar runt mest :p

Tid över

Konstigt! Vet inte om jag vaknade av väckarklockan idag eller inte. 1 minut efter att den ska ringa, var jag iaf uppe och hade klätt på mig. Och hade ätit frukost och var helt klar 5minuter snabbare än jag brukar. Vet inte om jag har nån överskots energi idag, känner mig iaf trött, så har ingen aning :p

Om några minuter är det iaf skola...


God morgon

Ja då är det dags för ännu en dag. Idag var det iaf inte snö ute när man vaknade, däremot vräker regnet ner. Så ni kan ju gissa om det blir bil eller inte en dag som denna :p
Syrran frågade om skjuts, och jag har faktiskt börjat få pli på henne. Sedan den gången hon gjorde så jag nästan kom för sent till skolan, och jag gav henne en fin utskällning. Så sitter hon alltid i bilen vid den tidpunkt jag angivit att jag sticker. Tror att hon förstår att jag menar allvar med att jag åker den tidpunkt jag satt ut, antingen hon sitter i bilen eller inte. Sedan är det ju ingen större omväg att lämna henne, då hon går i skolan som ligger på vägen till min :p

Natti

Yes, nu ska de sovas. Eller inte riktigt än. Men om ett litet tag. Har tänkt att duscha innan jag går o lägger mig.
Har iaf lyckats plugga en del ikväll, och inte suttit allt för mycket vid datorn! ;) Så nu får vi se hur det går på morgondagens prov...

God natt och sov så gott!

Mat

Middag och en del plugg är avklarat, så nu förtjänar jag dator ett litet tag ;p

Hehe, blev en livlig diskussion, och mycket skratt vid matbordet idag. Hela familjen, minus mamma, plus A. Åt middag idag.
De mesta skratten var riktade mot syrran. Hon vägrade nämligen äta pappas hoprörda pyttipanna. Då de fanns isterband i den, och ister är ju bland de fetaste som finns, alltså kan de inte vara bra att äta isterband heller :p

Så hon fick istället ta några gamla fiskpinnar som låg i kylen, som vi bröder glatt berättade vad de innehöll.  ;)

Aja, alla blev vi mätta, eller om syrran blev, de vet jag inte. Skulle inte tro de direkt. Men hon är inte nå stor i maten annars heller.

Dagen avklarad?

Då är man hemma igen.
Som vanligt har onsdagen varit lång. Först skola till klockan ett och där efter jobba till stängning.
Var ovanligt lite att göra idag på jobbet. Skulle kunna ha att göra med de dåliga vädret? inte inte nog med att folkströmningen var låg, det var inte heller mycket saker på lagret. O jobbschemat o så behöver ja inte se över på nån vecka. Det fick helt enkelt bli småsaker att göra. Tog bla ett artikelblad och inventerade lite bland alla gas-prylar. Va inte mycket som stämde överens :p
Sedan hade ja o R vår vanliga "stuntprat" stund. Blev mycket skämt om kunderna och cheferna o så. Stället är udda, och det finns hur mycket som helst att prata om :p

Vi testade även att köra en stegräknare i färgskakningsmaskinen. Men antingen gick de för fort eller så var de nått annat. För mätaren stod på 0 steg när vi tog ut den :s :p

God morgon, snö! :s

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var ju....

Jupp, snö i luften och snö på marken. Och inte lite heller. Det är säkert 3cm eller nått. Vad är detta?!
Jag som hade tänkt ut o segla i helgen. Men de tror jag fortfarande att jag vill. Bara sätta på sig ett extra lager under seglarstället ;) Så får jag hoppas på att C inte bangar bara :p

På dagens schema står först skola och sedan jobb. Så det blir nog inte mycket bloggande under dagen. Men ikväll är jag tillbaka igen :)


Natti Natti

Ja nu är det dags. Börjar rycka lite smått i ögonlocken och imorn är det tidig dag. Så finns väl bara ett enda som är rätt. Sängen!

God natt!

Biltvätt till salu! :p

Hehe, kunde bara inte låta bli att lägga in den här annonsen på min blogg! :p
Någon som känner att han/hon är sugen att ha en biltvätt på bakgården? :p

Annons

Köttbullar

Så, nu har man fått i sig lite mat oxå! :) Det blev köttbullar med hemmagjord potatismos. Helt klart bästa tillbehöret till köttbullar ;)

Kom att tänka på min o A's tävling för några veckor sedan, då vi proppade i oss knappa 20 köttbullar var. Snacka om att man blev mätt den gången :p Idag blev det bara 10 köttbullar och massa potatismos. Men tillräckligt mätt ändå ;)

Back to dator

Ja då var man tillbaka till datorn. Har suttit och pluggat lite nu. Och kände att det var dags att sitta ett litet tag vid datorn nu :p
Inte nog med att jag har pluggat jag har städat lite oxå. Eller städat o städat. Jag dammade av datorskärmen och de två högtalarna jag har ståendes på mitt skirvbord :p

Vägg

Sådär, då är man hemma och fått lite i magen oxå. Fick bli yoghurt o flingor :)
Var en vända förbi närmsta brädgården här (vi ska köpa innerväggar till en bod i hamnen), och kollade upp storlekar och priser på lite olika saker.
Man tycker ju att man borde kunna ringa och få veta såna saker, men icke sa nicke. Försökte flera gånger igår. De flesta gångerna blev jag bara bortkopplad, och nån gång hörde man hur de lyfte på luren, och la på igen. Är det så man behandlar kunder...? :p

Nu har jag iaf räknat fram ett pris. Så nu ska jag bara få fram pengar från Viggan att köpa de, och sedan låna jobbilen så ska de gå vägen :)
Påbörjar ju vårrustningen nere i hamnen nästa vecka :)

skola

Då är snart första lektionen avklarad. Vi är 11 av 28 här. Verkar som många bortfallit pga en skiva som var igår :p

Nu ska man iaf snart vidare till nästa lektion. Som är svenska med sämsta läraren på skolan!
Tror inte vi lärt oss något på tre år. Och de prov vi har gjort har vi inte fått tillbaka, då hon "tappat bort dom".

Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Ganska värdelösa tangentbord, och man måste verkligen kämpa för att lyckas trycka ner tangenterna :p

Nu är det dags

Jaha, väldigt va tiden går fort när man har kul! eller? :p
Aja, det är iaf dags att sänga ner datorn och bege sig till skolan nu.

Just de, får inte glömma att ringa lite samtal när jag kommer hem idag. Var en person som jag skulle ringt i söndags! :p

Ha en bra dag!


God morgon segling :)

Nu har man kommit upp och ätit lite frukost och börjar snart skolan.

Har för tillfället ett leende på läpparna. Har nämligen en liten mailkonversation med AH som under mässan i mars erbjöd mig och C att få provsegla en C55. Och nu har deras säsong dragit igång. Så bara jag kan få ledigt från jobbet och att C är ledig på lördag, så kanske det blir segling då. Hoppas, hoppas, hoppas! ;)

Båt

Jag reste idag upp täckställningen för min nya båt, som höll på att ramla. Konstigt hur den kunde stå emot alla höststormar, men börjar ge vika nu på vårkanten :s

När jag höll på med de så började jag räkna efter hur många år jag haft båt. Och kom fram till att jag nu ska påbörja min 6e säsong som båtägare nu. I och med att jag inte jobbade när jag köpte min första båt, så slukade den hela besparingshögen och en moppe fanns det helt enkelt inte pengar för. Men jag är glad att jag gjorde de valet. Då jag tjänat massa pengar på mina båtaffärer och haft grymt kul på vägen. Jag är nu inne på min tredje båt, som jag köpte i höstas.  Och alla båtarna har det varit någonting att fixa på, därav jag kunnat tjäna pengar på de.  Första båten var bara väldigt väl använd, och inte riktigt omhändetagen. Så det var en hel del småpill med den. För att sedan kunna sälja den för några tusenlappar mer än jag lagt totalt på den.

Min andra båt var rent sagt ett vrak! Klädseln hade möglat, inredningen var trasig och verkligen allt behövde bytas ut. Den vintern blev det många timmars jobb och slit, och jag trodde aldrig att jag skulle bli klar. Men lagom till sommarlovet var den klar för sjösättning. Efter två hela somrar med den, tyckte jag i höstas att det var dags att sälja den. Och lyckades sälja den för dubbelt så mycket som jag lagt ut på allt. Denna stora förtjänst gjorde att jag kunde köpa min senaste båt.

Båt nr3 blev ett helt sprillans nytt ribbåtsskrov. Detta då jag via kontakt fått de till 50%. Så vårens projekt är att köpa alla resterande delar till båten, och sedan montera ihop den. Höll på att tröttna på skruva båtar när jag fixade förra båten, då det tog flera hundra timmar. Men då allt till den här båten är helt nytt från äffer, så tänds glöden igen! :)



Före/efter bilder

Båt nr 1


 

Båt nr 2


   

Båt nr 3

Ungefär en sån båt som jag ska bygga ihop. Men min är helt vit, och i dagsläget är det bara ett skrov (botten).




För er som inte har tillgång till båt o skärgård, kan jag bara säga att jag tycker synd om er!


image220

Datorn trasig!?

Sådär, då har dagens plugg blivit avklarat.

Fick en liten lätt hjärtattack när jag skulle ta datorn från sängen till skrivbordet. För som vanligt när datorn är igång, tog jag bara i skärmen och lyfte. Knak sa de, och skärmen var helsvart. Inge kul läge!
Tittade iaf lite närmre på datorn, och konstaterade att det inte var så farligt. Jag hade bara, som jag alltid gör, stängt av belysningen på skärmen. Men när de knakade till trodde jag direkt att nått gått sönder, och glömde helt bort att jag brukar stänga av belysningen :p

Dagens två låtar

Fick bli två låtar idag igen, och det är inga mindre än

Magnus Uggla - Vi två (till dom otrogna)
Hans Zimmer - The Rock Soundtrack

Tänkte bara säga, lyssna igenom hela soundtracket. Låten blir bara bättre och bättre!
Hans Zimmer är utan tvekan den bästa kompositören av filmmusik, som jag vet. Och det finns nog flera som håller med, då han har gjort musiken till filmer så som The Rock, Gladiator, Black Hawk Down, Pearl Harbor, DaVinci koden, Pirates of the Caribbean, Rain Man, The Ring och många andra! :)

Middag, o gissa vad!? :p

Har precis ätit middag. Och alla ni som följer min blogg och har läst inläggen om vad jag alldeles för ofta får i skolan kan säkert räkna ut vad jag fick till middag idag. Jupp fiskpinnar! Men att få de hemma är minst hundra gånger godare, dessutom får man de då med riktigt potatismos som pappa gör :)

Såg en liten lustig sak förut på skolans hemsida oxå. Var nämligen och tittade in matsedeln där. Ni kan nog gissa er till vad det står för maträtt för morgondagen :p

10 minuter

Har precis kommit hem från sjukgymnasten. Hade egentligen tid där om en timme, men hon ringde o sa att hon hade fått återbud. Så varit där i två timmar nu.

De må vara låta konstigt och det är det oxå. Innan jag fick min skada för snart 3½ år seda, var den absolut skönaste sovställningen att ligga på mage. Men den tanken fick helt suddas ut sedan. Nu har jag under alla dessa år sovit på rygg, och nån enstaka natt lyckats sova på sidan. Rygg är verkligen hatsidan att ligga på om man ska försöka sova. Men det har bara varit för mig att vänja in mig.
Men varje gång jag är hos K och får behandling. Så får jag i ca 10minuter ligga på mage, med ansiktet ner genom hålet på britsen. Och nog för att hon knäcker och har sig på min nacke och rygg, och det gör ont så man skulle kunna börja gråta ibland. Men de är de skönaste 10 minuterarna jag vet!

Så ni som har möjlighet att sova på magen, gör de så länge och mycket ni kan!

Stövelkastning

Jupp, hade lektion med honom på morgonen idag ;p
Denna vecka är det "hälsovecka" i skolan, så det serveras frukost i matsalen. Självklart lyckas vi tjata till oss att få gå o äta. Vipps så var 30 min av lektionen avklarad :p

När vi kom tillbaka började vi prata om hur farlig ström kan vara, och om personer som fått blixten i huvudet och liknande. Varpå Herman vräker ur sig "Men så kan man se de positiva. Man har satt världsrekord i stövelkastning tack vare blixten. Stöveln flög säkert 200meter, sedan att kastarn dog direkt, det är en annan sak!" :p

Home

Ja då är man hemma. Slutade för några timmar sedan, men passade på att äta i skolan, då jag inte orkar göra riktig mat hemma såna här dagar annars.
Anledningen till att jag sluta så tidigt är att jag har jobbat i förväg, så har redan gjort allt som skulle göras på lektionen som börjar om någon timme :p ( har i vanliga fall världens håltimme på måndagar).
Så nu har jag istället hunnit vara iväg till centrum o sätta in lite pengar o tanka på mobilen. Skulle ju bli panik om pengarna tog slut på den! ;p

Idag har jag oxå lyckats hitta sista personen som ska med på mitt studentflak. Nu är vi 12 betalande, och så bli r det massa kompisar till oss. Shit va kul de kommer bli! Inte ens två månader kvar nu!!! :D


God morgon!

Då är man uppe och redo för en ny skolvecka. Hade igår kväll för mig att jag började sent idag, och var därför uppe nån timme extra. Tror ni inte man blir sur på sig själv när man kommer på att man inte har minsta minut sovmorgon!?
Så får försöka sova igen den timmen natten som kommer!

Hehe, när jag var inne i badrummet och gjorde mig i ordning kom hunden in. Han har två favoritplatser, den ena är direkt till vänster där det oftast ligger lite kläder eller nån handduk att ligga på. Den andra platsen är längst in vid väggen, precis där man står om man använder sig av de inre handfatet. Dagens plats fick bli den sistnämnda. Samtidigt som han går in och ska lägga sig där, säger det plötsligt "Boom". Och han har gått in i den öppna handfatsskåpsdörren. Jag skrattade lagom mycket! :p

God natt

Haha! Jag sa förut att jag skulle plugga lite ikväll. Frågar ni mig hur många minuter plugg det har blivit idag så svarar jag snällt "0" ;p
Nepp, inte blivit något plugg, kände att jag inte orkade. Det jag hade tänkt att plugga till var ett prov jag har på torsdag. Men har redan läst en tredjedel av all text. Så ansåg att jag kunde strunta i plugg idag.

Nu ska jag iaf ta en dusch och sedan krypa ner i min säng. Imorn är det skola och sjukgymnast (det behövs kan jag säga :s )

God natt och sov så gott!
Pudel anfaller Leverpastej ;p
image212

M

För säkert 8 år sedan, om inte mera så gick mitt silverhalsband som jag fått i doppresent. Själva halsbandet lyckades jag hitta, men att hitta de lilla 'M' som hängt på var omöjligt. Ända sedan dess har jag letat mer eller mindre efter ett snyggt 'M' att ha hängandes runt halsen. För några år sedan hittade jag ett när jag var utomlands. Köpte de, men när jag kom hem märkte jag att det inte gick på min silverkedja. Så det var bara att lägga de på hyllan.

Men vad tror ni inte mamma kom hem med idag från sin spa-weekend!? Jupp, ett nytt 'M', som utan problem gick på min silverkedja :)

image211

Två låtar idag!

Japp, idag får två låtar stå på låtlistan.

De två låtarna är:
Magnus Uggla - 1:a gången
Brooke White - Jolene

ARN tur o retur

Nu har man hämtat mamma och ätit oxå!
Maten blev för 4'e måltiden i rad, grillat kött :p Ska bli skönt att inte äta de på nån vecka nu :p

Mamma gick oxå bra att hämta, kom några min sent till Arlanda. Men kan skylla på att minibussen inte går lika snabbt som min, och att jag hade hunnit om jag kunnat ta min egen. Men hade blivit lite trångt då de va några flera än mamma som skulle hämtas, med väskor o allt.
Nu är jag iaf hemma igen och ska städa lite till för att sedan KANSKE plugga lite. Får se hur det finns med ork för de :p

Städat och mat

Det som från början bara skulle bli en dammsugning av rummet urartade helt. Insåg att en hylla var lite dammig så rengjorde den. Efter de upptäckte jag att min pappershög vid sängen var ganska stor, så det blev en rensning där. När jag ändå var igång med papper tog jag två stora pappershögar till och rensade och sorterade. Det ena ledde till det andra. Så det som från början bara skulle ta några minuter. Slutade med att det tog några timmar. Och då har jag ändå inte orkat damma alla hyllor. Men det är lugnt, nästa stora händelse här hemma är min student, och den är först om 2 månader, så jag har tid på mig att damma ;)

Från att varit ensam hemma hela dagen, har nu ena brodern och pappa ramlat hem. Jag passade på att fråga pappa vad de blev för mat. Men fick som svar att man fick laga den själv idag.
Så nu måste jag ställa mig vid spisen för att om 25 minuter sätta mig i bilen och fara till Arlanda, där mor ska hämtas.

Svarar på kommentarer sen.

Sådär

Dagen går, och jag har gjort en del. Dock inte när mer meningsfullt :p

Det har varit lite ute, bland annat en promenad med hunden. Jag har även hunnit med titta på film, Casino Royal, som gick på tv . Och så har jag precis slängt i mig lite lunch.

Vaknade lite sent, så blev en liten frukost, och nu blev det en sen lunch oxå. Så den fick inte heller bli så stor. Hoppas nu att jag hinner slänga i mig en stor middag innan jag ska iväg o plocka upp mor på Arlanda.

Har inte planerat dagen så mycket annars. Funderar på att plugga o städa lite. Men får se hur de går med de ;p


God morgon

God morgon på er allihopa. Dagens uppvaknande va mindre trevligt. Har lite mer ont i nacke o rygg igen :/

Men hoppas att det blir bättre igen under dagen.
Nu är de iaf dags att kliva upp, äta frukost och ta ut hunden. Är ju ingen annan hemma i huset då alla är iväg o ränner på bandy och liknande.

God natt

Ne, klockan börjar bli mycket, och man kan ju inte sitta här o rutna hela kvällen! Dags att leta sig mot sängen.

Ni får ha en fortsatt trevlig natt ni som kämpar på några timmar till!

God natt och sov så gott!

Galge

Jag har nu i tre veckors tid letat efter galgarna jag har till mina arbetskläder, utan resultat. Så jag har anat att det är någon på jobbet som tagit dom och använd till sina kläder. Därför letade jag här i veckan reda på två nya bra.
Problemet är att den för tröjorna måste vara tillräckligt kort för att gå in i hålet för halsen, men tillräckligt lång för att hålla ut axlarna bra. Och den för byxorna måste vara en kraftig konstruktion av "klämmor" på, för att jag ska kunna hänga byxorna så jag kan ha alla saker kvar i mina fickor.
Det tog ett tag att hitta några nya bra galgar. O vad tror ni händer idag då? Jo, på kroken bakom min dörr, under min seglarinstruktörs väst, vad hänger där, om inte galgarna :p

Mail

Oj, har just skrivit ihop och skickat ett långt mail nu till 2-kroneförbundet (såna jollar jag seglar). Summan av kardemumman  var att jag ville ha lite mailadresser för att kolla upp efterfrågan på att arrangera en tävling på våra hemmavatten.

Jag hoppas på positivt svar. För jag är verkligen taggat på att anordna en offshore-tävling på Värtan! :D

image210

Dagens låt!

En av alla Roxettes bra låtar fick bli dagens låt för mig

Things will never be the same

Lite nytt

Ja, jag ändrade bakgrunden som jag aldrig blev nöjd med när jag fixade den förut. Så nu fick det bli en ren färg istället för att vara en bild. Klart bättre :)

Eller iaf engligt mig :p

Sommar och skärgården! :)

Kan det inte få bli sommar!?!?!?

Nu vill ja att de ska bli varmt. Vill inget annat än dra ut i skärgården. Största problemet just nu är väl att min motorbåt ligger på land, och alla segelbåtar jag har tillgång till, ligger oxå på land.

Men ska ta i ordentligt och leta motor till min båt nu. Så hoppas jag kunna sjösätta den snart. Med en varm sovsäck är det ju faktiskt möjligt att övernatta i skärgården nu oxå :)

En liten sommarkänsla är iaf att det blir grillat ikväll :)

image209

Lidingö runt! :D

Igår under mötet sa C till mig att hon ville segla Lidingö runt med mig i år. Jag har tjatat på henne i flera år att segla tävlingen. Och nu har hon bestämt dig för att hon vill. Blir som en liten uppvärmning på säsongen att få tävla mot några hundra andra båtar från hela sverige. Bara att hoppas på sen att vår tävlingsglädje håller i sig hela säsongen så vi kommer iväg på SM och liknande. Missade ju de förra året :s Men nu är vi taggade till 100% och om exakt 5 veckor borde vi gått i mål på Lidingö runt.

Nu gäller det bara att hålla tummarna för att väderförhållandena blir bra. Förra året var det stiltje, och året innan blåste det kuling :p

image208

Jobb/hemma

Nu har jag kommit hem från jobbet. Det gick bra idag förutom några mindre missöden :p Och vi hade redan efter en halvtimme sålt för närmre 6'000. Så nog gick jobbet plus idag alltid.

Själv hade jag en del annat att göra. Var bland annat tvungen att göra jobbschema. Skulle gjort de redan för några veckor sedan, men fick sätta mig på kontoret idag istället o skriva ihop ett. Så nu är iaf kommande 3 veckor klara med personal.
Som om det inte fanns nog annat att göra lyckades jag tappa hela lådan med stoppskruvar. Vilket resulterade i att ca 500 skruvar i olika storlekar rullade ut på golvet.
För er som inte vet hur en stopskruv ser ut så är de oftast mellan 3mm och 12mm långa. Så de är inga stora skruvar. Och ni må tro att det var ett plottrigt jobb att sortera tillbaka alla :p

Ca 300 stoppskruvar, resterande ligger under och i hyllan
image207

Våren är här!

Kom på en till sak som hände när jag var ute med hunden igår kväll. Eller hände och hände.
På kvällarna går jag oftast i kvarteren istället för i skogen. Och utanför ett staket kommer det varje vår upp massa små fina blommor i alla möjliga färger. När jag gick förbi de staketet i början av veckan var det inga blommor alls, utan bara massa stjälkar. När jag däremot gick förbi inatt, tror ni inte det var fullt med blommor där då!? :)

Våren är här! :D

Nödraket

När jag igårkväll var ute och gick med hunden. Vänder jag mig om av någon anledning. Fråga mig inte varför, för de vet jag inte själv. Men iaf får jag se en nödraket som precis varit uppe o vänt på sin högsta position, och nu är på väg ner med sitt röd/lila sken.
Man blir ju lite fundersam. Det står klart och tydligt skrivet, att dessa får ABSOLUT bara användas vid nöd. Men vem är i nöd så den inte kan komma i kontakt med någon människa, när den är i en förort med ca 60'000 invånare.
Alltså man blir ju lite fundersam. Men med största sannolikhet var det någon som på fyllan eller av annan "rolig" anledning sköt upp den.

God morgon!

O det är verkligen en fin morgon. Det är blå himmel, solen skiner dock lite lätt blåst. Sedan om man tänker vidare, vad gör de?! Man ska ju ändå vara inomhus o jobba större delen av dagen. Däremot gör det fina vädret att det nog kommer lite flera kunder.

Hehe, kom att tänka på för exakt en vecka sedan ringde MK mig. Då hade ME precis varit och låst upp butiken åt dem. Jag hade nämligen glömt bort att ge MK min nyckel. Vilket gjorde att när hela extrapersonalen väl var där, konstaterade de att ingen hade nyckel till butiken. Så de fick ringa ME, som fick komma och låsa upp. Efter att de väl lyckats öppna butiken 20min för sent, hittade de dessutom inte sina små nyckelknippor. Då vi byggt om lite, och satt upp ett nyckelskåp, där vi hängt in alla nycklar som de kan behöva.
Va lite kul att höra allt detta när man satt i ett lifthus 55mil bort. Var ju inte mycket man kunde göra åt saken då :p Dock tycker jag att MK hade kunnat titta upp ifall jag lämnat nycklarna till någon annan. Så pass mogen är han iaf att kunna kolla upp en sån sak, eller?


Nu ska jag iaf snart till jobbet och börja låsa upp allt. Kommer dock inte ihåg vilka jag satt upp på ska jobba idag. Jag vet att MK ska jobba, och sedan hoppas jag på att det är OF. Men ingen som helst aning.

God natt

Ja nu börjar sängen närma si på schemat.
Imorn är det som vanligt jobb som står först. Därefter ska jag kanske träffa C, dock inget bestämt än. Men det vore väldigt trevligt att ses. Har ju trotts allt inte sets på säkert en månad.

Om det inte blir att träffa C så skulle no A och J ut oxå, och J har jag inte sett sen jul. Så de är ett tag sedan de me :p

Ska inte ta ut någon vinst i förväg, för med min vanliga tur, så slutar det säkert med att jag vilket fall sitter hemma :p

Aja, nu ska jag gå ut med hunden, och sedan en snabbdusch.

Ha de bäst!

God natt och sov så gott!

Dagen idag

Ja dagen har gått, och nu sitter man här. Efter senaste inlägget har jag hunnit med att sitta några timmar i möte för seglingen. Och efter mötet blev det grillat :) Känns att sommaren inte är allt för långt borta!

Fick även sms av J uppe i Lofsdaeln att dom skulle ut o festa nu. Man längtar ju något tillbaka till gänget!!!
Men nu är den säsongen över, och alla flyttar hem. Så nu har vi en sommar att ta hand om istället. Och en student som ska firas hej villt! :)

Grafkom

Då sitter man på grafisk kommunikations-lektion. Eller jag sitter med en bärbar dator i ett rum med färgskrivare. Dock är de ej installerade, och jag har inte rättigheterna att göra de heller. Så jag väntar på att läraren ska komma o säga vad jag ska göra. S skulle gå o hämta honom, men ringde just o sa att läraren var borta. Så då hinner jag titta in lite på bloggen under tiden :p

I eftermidda blir det möte med seglingen. Och sedan blir det nog filmkväll :)


God morgon

Precis som jag gissade mig till igår, så blev de aldrig att jag satte mig framför datorn när jag var barnvakt. För först var det ju att ta hand om barnen. O när de väl låg o sov blev det till att ta fram pluggboken. Och sedan vid 23 kom deras far (min morbror) hem. Jupp, pluggade flera timmar! :) Otroligt men sant ;p

Idag har jag fått sova ut lite. Börjar först 11,20. Men när jag väl slutar blir det nog möte hela kvällen. Ska först sitta i möte med Stockholms seglarförbund. Och sedan efter det ska jag sitta i möte med de andra ansvariga för seglingen. För vi ska reda ut massa frågetecken inför säsongen som sätter igång om några veckor.

Shit, har varit så fint väder hela veckan att man bara skulle vilja sjösätta båten och dra långt ut i skärgården! Men de får väl vänta lite, då jag fortfarande inte hittat någon bra motor till den :p

Hamnen o barnen

Ne, hörrni. Nu hinner jag inte sitta mer här. Ska hinna ner till hamnen innan det är degs att åka o passa mina småkusiner igen. Kommer nog inte bli så mycket mer blogande idag. Men de vet man inte. Kanske lånar deras dator lite när jag lat barnen. Är ju några timmar där från att de lagt sig till deras far kommer hem. Men men, vi får se.

Om inte annat får ni ha en fortsatt bra dag och kväll!


Mormors hund, som bodde hos oss i två veckor när hon bilade europa (OBS han kliar sig på bilden :p )
image206

Webdes

Då är skolan slut för dagen. Det har gått bra, men varit lite segt. Hade ju som vanligt min drygt 2 timmar långa håltimme då jag satt o smurfade lite och även jobbade lite med weddes. För att sedan har webdes som sista lektion. Man var ju något trött på de då :p

Annars har de inte hunnit hända så mycket idag. Ni som läst min blogg kan ju gissa vad jag fick för lunch idag. Japp, fiskpinnar. Om två månader kommer man slippa äta fiskpinnar 2gånger i veckan. Ska ju bli något skönt! ;p

Fick ett papper från skatteverket idag oxå. Såg ju riktigt trevligt ut! ända jobbiga är att man måste vänta några månader till innan återbäringen kommer ;p

Bild (Lofsdalen snart)

Ja, jag vet att jag har varit lite seg med att skriva hur den gångna veckan har varit. Men lugna de kommer. När jag tänkte börja på de så låg blogg.se nere. Och senaste dagarna har jag inte haft orken att göra de.

Men snart sätter jag igång. Som start kan jag slänga in en liten bild

120cm djup, orörd puder i terrängen :)
image205

God morgon (400)

God morgon på er. Ja idag kan jag faktiskt säga de. Nacken o ryggen mår klart bättre just nu, o jag behövde inte ta några tabletter igårkväll heller :) Har ju fortfarande ont, men eftersom jag egentligen är lite anti mot tabletter o medicin, så känns de skönt att slippa ta de igen :)

Dagen jag har vaknat till idag, är för visso molnfri. Men nu har kalluften de pratade om, kommit hit. Det är bara tre grader ute. Inte allt för varmt med andra ord :p



400, Japp, jag har lyckats kämpa mig vidare mot ett nytt hundratal i inlägg. Och jag har nu efter ett halvår nått 400 inlägg. Ganska trevligt må jag säga. Och nu kämpar jag vidare mot högre höjder ;D

God natt!

Ja, då va det dax! Nog för att klockan inte är mycket, men har ju hamnat lite efter på antalet sovtimmar. Så ska försöka sova ikapp några ikväll!


God natt och sov så gott!

Dagen mot sitt slut

Då har ännu en dag gått. Och jag har hunnit med allt från att gå i skolan till vara på möte i stan och även tvätta fälgar :p

Nu ska jag snart ta o hoppa in i duschen för att sedan inta sängen. Får bli en mellantidig kväll ikväll. Nacken och ryggen har ju gjort att jag missat några timmars sömn de senaste nätterna. Men idag har den faktiskt blivit lite bättre, och slår de inte till nu så ska jag testa utan smärtstillande inatt :)

De gamla fälgarna får lämna plats för nya, snyggare ;)
image204

Hemma

Ja då är dagens 'måsten' uträttade. Så nu sitter man vid datorn, när man egentligen borde vara ute o göra nått i de trevliga vårvädret. Japp, även idag är det helt underbart väder, sol, inga moln, 12 grader och vindstilla. En sån här dag man skulle vilja gå en promenad eller ut med båten. Om man ändå hade den sjösatt, eller man mådde lite bättre i nacke o rygg.

Men kan iaf meddela att jag mår klart bättre idag än jag gjorde igår. Idag har jag bara tagit 2 tabletter. O får se om jag behöver nån inatt eller inte.



Var lite i farten med nya kameran när jag kom hem idag iaf :)

image202

image203

barnvakt

Här kommer två bilder från gårdagens barnvakteri. Så underbara småkusiner :)


V äter lite smet :p
image200

En busig F vill inte sova
image201

God morgon

Den är iaf lite bättre än igår. För jag har fått sova lite inatt, däremot hade jag ont direkt ja försökte resa mig ur sängen.

Nu har jag iaf lyckats få i mig lite frukost och ska snart dra mig till skolan.
Dock slipper jag sista lektionen, ska nämligen in till stan o träffa min advokat.
Mamma gick igenom alla papper på mig igår kväll. Och enbart den "korta" sammanfattningen är på 75 A4 sidor  :s  

Ska oxå ta o ringa till jobbet och säga att jag inte kommer idag. Pallar inte att jobba, så som jag mår just nu.

Men men, nu ska jag tagga till lite, har ju en rolig Grafisk kommunikations lektion nu :)

Ha de!

God natt och sov så ....

Ja. Känns som de kommer bli en låååång natt igen.

Men ska iaf knarka i mig lite smärtstillande nu och försöka sova lite. Så får jag ta nya tag imorn igen.

Ha de bäst bloggvärlden, och alla ni andra oxå!

God natt och sov så gott!

Dagen idag

Ne, har inte hunnit sitta så mycket vid datorn idag. Kom för inte allt för länge hem från barnvakteri. Och har försökt göra lite läxa, men inte lätt när man har ont. Så min lärare får ha förståelse för de imorn.

Småkusinerna var iaf snälla hela eftermiddagen och kvällen. Och vi bakade, lekte, åt, hade kuddkrig, och massa annat kul innan det var dags för dom att sova.

Nu ska jag iaf själv ta o svara på lite kommentarer och sedan sova. Är tidigt imorn som gäller och sedan blir det en lång dag. Tror nästan att jag ska ringa till jobbet och sjukanmäla mig. Kan ju inte göra nått vettigt i de skick jag är :s

Aja, får ta morgondagen som den kommer.

Ha de bäst!

God morgon

Ja, eller god och god. Har inte sovit många timmar inatt. Och de få jag sov var med hjälp av smärtstillande. Min skada har nämligen gjort sig påmind igen :/

Men nu ska jag ta o svara på lite kommentarer och sedan knarka i mig lite till tabletter för att orka med skolan.

Ha de!

I'm back!

Ja, egentligen kom jag tillbaka till Sthlm redan i söndags. Men som ni alla säkert vet har blogg.se varit nere sedan dess. Och därför har jag inte kunnat skriva något. Men nu ska de skrivas på! Dock blir det nog inte allt för mycket skrivande idag, då jag ska vara barnvakt i eftermiddag/kväll. Men några till inlägg hoppas jag att jag hinner med :)

RSS 2.0