Romme Alpin

Ja då var man hemma från Romme och har fått i sig lite pannkakor oxå. Var en riktigt kul dag, men något kall då de blåste en hel del. Men men, jag överlevde och det verkade alla andra oxå göra, förutom B's skida som gick sönder i en vurpa :p

Tror aldrig jag varit så trött efter en Rommeresa. Brukar vara att man går upp tidigt, precis som idag. Och allt annat stämmer oxå med hur det  brukar vara. Men jag har aldrig tidigare somnat i bussen på väg hem. Nu lyckades jag göra det, och det var dessutom mitt i ett sms-svar. Så jag vaknade av att jag tappade ner mobilen på golvet :p Men men, K fick sitt svar ;)

Sedan brukar jag väl inte heller vara lika seg i högerbenet som jag är efter denna resa.
Efter att ha varit i Järvsö och testat på en del att åka på en skida, så gav jag mig f*n på att träna mer på de idag. Blev säkert en 10 fulla åk med enbart högerskida. Sjukt trött man blir i benet :p Men efter några åk var det inga problem att ta sig ner för röda pisterna. Och de skreks ju ett o annat rop från liftarna :p

Det är väl min dag i de stora hela. I ringde mig och sa att de var kris på jobbet, så där rök min fina sovmorgon. Det blir att lämna in bilen för ny ruta 8,00 sedan raka vägen till jobbet. Och efter det till skolan, för att efter vi slutat, tillbaka till jobbet :p

05.30 Torsdag

Jag börjar bli klar med allt och ska om inte allt för lång tid ta o dra mig till Åva för att stiga på en buss mot Romme.
Har kollat upp och det ska bli växlande molnighet med en hel del sol och temperaturen ska ligga runt 0grader. Håller tummarna för att det stämmer. Då kan det bli riktigt skön dag!

Det sägs att när jag ska upp till landet över helgen så ska det även komma snö i Stockholm, självklart eftersom jag är borta. Och lika så är det idag. Ligger nu ½cm snö utanför och själv ska man bort idag. Det hinner väl smälta till ikväll antar jag. Aja, vad ska man göra åt saken. Får väl fortsätta göra som jag gör, att söka upp snön istället. :)

Är nu föresten 99% klar med mitt CV. Trodde det skulle bli heldåligt när jag översatte det till engelska, men det ser riktigt bra ut. Mamma skulle bara kika igenom det snabbt, sedan ska jag skicka in det :)

Romme Alpin

Ibland skulle man vilja slå sönder blogg.se. Suttit nu i en halvtimme och velat skriva nått nytt hjärnbefriat inlägg i min blogg, och nu när jag äntligen kommer in så har jag glömt bort vad jag skulle skriva :p

Aja, får väl göra de bästa av situationen.
Nu är det iaf klarpackat för morgondagen. Klockan 06,15 är det samling vid skolan för att börja lasta på oss på bussarna. Sen bär det av till Romme Alpin :)

Var nyss inne på deras hemsida och alla 22nedfarter ska vara öppna. Och det ligger tydligen 60cm snö i pisterna. Så kan nog bli en ganska bra dag tror jag :)


Dags för sängen nu, imorn är det som sagt va TIDIGT upp!


image89



Landet snart! :)

Sådär, då har man hunnit med att jobba några timmar och även plugga lite. Var lite halvdött på jobbet idag, men tror ändå jag lyckades sälja för en rimlig summa :) Var M som var med och stängde idag. Alltid lika "kul" att jobba med honom. Det han gör är att sitta inne på kontoret och fixa med annat :p Men men, bättre resultat i säljarstatistiken för min del då ;)

Regnar fortfarande ute, så tråkigt väder!
Resten av kvällen blir det nog datorn och packa både för imorn och för trippen till landet i helgen. Ska bli skönt att komma bort från gråa blöta Stockholm några dagar.

Snart så :)
image88

Regnig dag

Blev en sen kväll igår, vilket i sin tur ledde till en lång sovmorgon :p
Men vid 11tiden orkade jag upp ur sängen :)
Så nu har jag hunnit äta frukost, klä på mig, felsöka brorsans flickväns bil, köra den till verkstaden, stå o snacka skit med killen där som jag halvt känner, hunnit hjälpa min morbror med powerpoint och nu sitter jag här vid datorn.

Vilket tråkigt väder de är ute! Det har regnat i natt och duggar fortfarande så allt är verkligen så blött det bara kan bli! Men men, det är väl lika bra, då kanske jag får ändan ur och börjar packa lite. Ska som jag sagt tidigare upp till snön o kylan under min långhelg. Och imorn är det Romme hela dagen med skolan, och på fredag ska jag tydligen spela bandy på kvällen :p Ska bli intressant att se om man blir helt bortspelad eller om man lyckas hänga med lite i svängarna. Tack iaf för inbjudan M :)

Aja, verkar inte som jag hinner packa prick nu, för om 30min ska jag vara på jobbet :p

Sen kväll

Ingen skola imorn, så har suttit uppe lite extra länge. Men nu börjar jag fundera på att dra mig mot sängen. Kan trots allt inte sova bort hela dagen, utan måste upp nån gång vid halv tolv så jag hinner till jobbet ;)
Förvånansvärt va mycket nattugglor det finns i detta land. Sitter fortfarande o chattar med flera stycken. Så får se när jag kommer i säng :p Men hoppas de inte blir allt för sent.
Ha en trevlig natt alla läsare så hörs vi om några timmar igen ;)

Nattmacka

Jag har varit småhungrig hela kvällen, och när E börjar snacka om att hon ska äta en andra middag nu klockan 10 så får jag nog :p

Så nu har man fått i sig en baguette med smör och hemmalagrad ost, och druckit lite juice. Satt riktigt fint :)

Jahap, vad ska man göra resten av kvällen? Är ju ledig imorn från skolan, så kan ta sovmorgon :)

Ny bakgrund

Ja, jag var trött på min blogg, och ville fixa något. Tänkt göra de länge, men nu tog jag tag i de och gjorde en bakrgrund lite snabbt. Den har iag fått nytt utseende, sedan om det är bättre eller inte, det är upp till er läsare.

Humortimme del 2

Inne en del på youtube, och då hittar man en hel del roliga klipp. Både som man sett tidigare och nya klipp. Tänkte iaf försöka ett litet tag att lägga upp några klipp om dagen :p

Dagens klipp är två stycken från Pixar (dom som gjort de flesta av disneys animerade filmer)

Ice Age
For the birds


1/3 av 21

Exakt så var det.
Vi är 21 personer i klassen. Som sista lektion idag stod, lärarfri idrott. Hon skulle kanske komma förbi sista minuterarna. Så det var några ur klassen som lovat att hålla i innebandy, som vi skulle spela.
När lektionen väl drar igång på "allvar" är vi alltså bara 7 pers som ska medverka. Sal 5 (någorlunda stor), små mål, sju klubbor och massa bollar. Det kan inte bli annat än lyckad lektion :p
Vi värmer upp med att köra bandybrännboll. Som får konstiga regler framåt slutet, då man kan strunta i att bränna och försöka pricka dom som springer istället :p
Efter kör vi match. Även där är det konstiga regler. V som leker domare kommer på att istället för att få utvisning så får spelarna ett straff, ställa sig mot väggen så får han skjuta ett skott på dom :p Och varje gång HAN tyckte att bollen åkte för långt bort så kastade han in en ny boll. Slutade iaf till slut med att mitt lag vann med 8-4 tror jag det var.

Min klass ÄR normal ;)

Fryser

Varför fryser man nästan alltid när man är nyvaken?
Jag har fullt med kläder på mig, men lik förbannat så ska kroppen tycka att det är kallt. Aja, det blir säkert bättre när jag kommer till skolan o får röra på mig lite i de varma lokalerna. Det är så att AC'n har gått sönder på teknik, och sedan kan ni lista ut själva hur tempen blir när det är ett 30tal datorer och lika många elever i ett stängt klassrum då :p

Skadeglädje, den sanna glädjen? Stämmer de? skulle säga att det är från gång till gång. Däremot har det varit en del skadeglädje senaste veckan, då jag och mina kompisar ett antal gånger berättat att vi tar studenten redan 30maj. Vi är nämligen ganska tidiga ut i år. Och alla som inte tar studenten går ju oxå några veckor till. Men men, jag lovar att även ni kommer få sommarlov i år. Jag däremot, kommer jag få sommarlov? Det kommer ju en sommar som jag kan ha kul under. Men om det sedan är ett lov eller inte för min del, det vet jag inte.

Aja, nu ska jag sluta tänka i dessa konstiga banor. Snart är det skolbänken för min del. Har tre lektioner och ett hål på 2timmar idag ;)

Järvsö del 5

Jaha, då var det ännu en del i Järvsö serien att skriva om. En del av bilderna har nu landat på min dator, även om de inte var S som skickade dom ;)
Det är nu vecka 5 på det nya året och jag säger fortfarande att den veckan var den roligaste på evigheter! Den mäter sig lätt mot roadtrippen i somras. Men det står nog ganska jämnt mellan de två veckorna.

Jag hoppas jag har anledning att komma tillbaka till Järvsö serien, för det var kul!
Men som jag sa om roadtrippen, man måste egentligen vara med för att förstå.

Men försöker förklara så gott jag kan, En bild säger mer än tusen ord ;)
Så kolla in Järvsö albumet på pixbox.

image87

56 grader och studiedagar

Inte skrivit nått vettigt i bloggen idag, så då tänkte jag passa på att skriva ännu ett meningslöst inlägg ;)
Ja vad har hänt under dagen då. Inte mycket mer än de jag redan berättat tror jag :p eller jag har hunnit vara hos min sjukgymnast. Verkar som de många jobbtimmarna, och arbetet med bilen har tagit på min kropp. Nacken och ryggen var sämre än den varit på länge. Låg nere på 56grader åt vardera håll. Och senaste tiden har jag legat på 65 grader. Men mot slutet av behandlingen låg det uppe på 70 grader som vanligt. Bara hoppas på att det håller i sig nu!
Lite orolig, för kommer nog inte få nån behandling på två veckor nu :s

Att jag inte kommer få nån behandling på så länge beror på att jag idag kom på att vi är lediga från skolan på måndag och tisdag ( "studiedagar" ;) ). Så då hade jag tänkt dra med mig D och åka upp till landet och förbränna några liter soppa med skotern. Sägs att det ska snöa både fredag och lördag på landet. Så kan bli en kanonhelg där uppe :D


Humortimme

Jag är inne på humortimme just nu och har hittat lite roliga klipp på youtube. Visserligen har jag sett dom ett antal gånger tidigare, men bjuder med mig av dom ändå ;)

Titta på dom i ordning, de blir bara bättre o bättre ;)

Farbror Bertil
Göran
Nazisterna
Ambassador

Tråkig

Va så tråkigt inlägg jag gjorde för ett tag sedan, så får lätta upp stämningen lite ;)

Johan Glans

Tack gode gud
Kvarteret skatan


Seg dag!

Har precis kommit hem från skolan. Snacka om värdelös dag. Det började med att vi hade Arbetsmiljö och säkerhet, den lektionen var iofs som vanligt. Men när vi kommer till andra lektionen får vi reda på att vår lärare är sjuk. Detta resulterar i att vår vanliga håltimme på 2½ timme plötsligt blivit ett hål på 4timmar.
Efter en lång och utdragen lunch hamnar jag framför en dator och jobbar lite digitalteknik, efter att blivit lovad att jag ska få vara ledig en lektion i framtiden. Lagom till jag blir klar med arbetet så sätter sista lektionen igång. Som varar i 30min, sedan är jag klar med uppgiften, och får gå hem...

Hade iaf en trevlig konversation med J på vägen till centrum, och han sedan precis hem innan regnet började falla.
Nu är det 40min väntan till det är dags att dra sig till sjukgymnasten. Vad ska man göra fram till dess?

Vecka 5

God morgon på er. Har nu på morgonen lagt upp lite bilder till från roadtripen. Dom ligger i slutet av albumet för er som vill veta.

Jag ska om 20minuter börja dra mig till skolan. Och idag har jag ingen ursäkt att ta bilen, så det får bli cykel idag. Bara sätta på sig varma kläder, -5 grader ute!

I övrigt tror jag inte att det händer så mycket idag. Men får väl se mot slutet av dagen, händer de nått så hamnar det som vanligt här :p

Roadtrip

Kom och tänka på att jag gjorde en roadtrip i somras med A. Var bästa veckan på hela sommaren! :)
A tog i princip alla bilderna, och sedan dess har jag tjatat om att få dom på en skiva. Så lagom till jul brände han den, och nu har jag ikväll lagt upp dom i mitt album på pixbox :)

Vår tripp såg ut som följande
Dals Långed - fråga mig inte varför vi valde de, men kul var det iaf :p
Göteborg - Han gå avenyn, och liseberg. Morgonen efter han vi oxå ut till Marstrand :)
Tylösand - Där var det röj. Var oxå inne en snabbis på Tylösand hotell och kollade alla PG's plattor o liknande.
Tylösand - Vi bodde kvar en natt till, och han bekanta oss med M, A och H, på kvällen körde vi till helsingborg och såg PG konsert, för att sedan efteråt återvända till tältet i Tylösand.
Öland - En natt hos addes pappa. Dagen efter åkte vi till Borgholm.
Öland - Efter Borgholm bodde vi på natten hos min familj, som var nere på visit :)

Det var trippen i korta drag. Titta gärna på bilderna. Dom förtäller mycket av vår tripp, men långt ifrån allt, man måste vara med för att förstå ;)

Någon som vill joina nästa sommar?

Bilder

God natt o sov så gott!

Söndag

Helgens sista dag har hunnit passera. Och inte är det mycket jag hunnit göra :p
Nästan hela morgonen sov jag bort. När jag väl vaknat och fått i mig lite frukost tog jag cykeln o rullade ner till centrum. När jag kom hem igen passade jag på att utnyttja det fina vädret som var. Så nu är gamla bilen helt ren invändigt, och direkt efter glasbytet på fredag, kan den annonseras ut.

Annars under dagen har jag hunnit med att titta på film "50 first dates". En riktigt bra film med Adam Sandler och Drew Barrymore.
Och kvällens sista timmar har jag ägnat mig åt att skriva cv, nu är jag nästan klar! :D

Dagens reklam: Bokningsbolaget
Dagens låt: Matchbox Twenty - If You're Gone (Live)  (titta inte på videon, det är låten ni ska lyssna på ;p )

God morgon

Äntligen lyckats sova ut lite. kom inte i säng fören halv två i natt. Men jag lyckades somna ganska snabbt.
Sedan sov jag ganska bra ända fram till kl halv tio i morse då jag vaknade av att jag frös. Självklart var det hundskrället som hade tagit de mesta av mitt täcke. Efter lite om och men fick jag tillbaka en del täcke mot att han fick en av mina kuddar. Så lyckades jag somna om till halv tolv. Så nu har jag hunnit äta frukost o gjort mig klar för att sticka ner till centrum o fixa lite.

Tro de eller ej, men kommer faktiskt ta cykeln ner ;)

Ha de bäst så hörs vi senare!


Hundskrället

image86

Skilda tankar

Jag kan inte bestämma mig, ena sekunden vill jag ha sommar, och nästa vinter. Något jag är säker på iaf är att både hösten och våren kan försvinna. Tycker att det ska vara så att man ena dagen har shorts och t-shirt, nästa dag ligger det en meter snö ute och är några minus. Tänk va mycket bättre livet vore då! ;)

Just nu vill jag iaf ha vinter. Få uppleva det vita, vackra landskapet, det dova ljudet från bildäck som mosar snö mot asfalten, och en sol som lyser och gör det redan ljusa landskapet ännu ljusare. Tänk att få stå i en pist med skidorna på och bara ge sig utför. Eller få plocka fram skotern och bara dra ut i skogen och grilla korv med kompisarna! Vart har vintern tagit vägen?


Eller ska det kanske vara så att det går en tydlig gräns vid Gävle. Allt norr om har konstant vinter, och söder om är det konstant sommar. Det vore inte heller fel. Ända är väl att jag har så lite ledig tid då jag skulle kunna åka till vintern. Men sommarn är inte heller fel! Stockholm är ett ultimat ställe för sommaren. Den underbara skärgården vi har. Åka ut med båten till någon liten tom ö. Sitta på en klippa med kompisarna och se solnedgången och ha lägerelden tänd hela natten. Inte somna förens solen börjar gå upp. Då liggandes på en klippa och höra hur vågorna klockar mot båten, och slår mot strandkanten.

Varför måste det vara så trist och mörkt väder nu? Varken sommar eller vinter :s

 
  


Ren bil

Efter jobbet idag passade jag på att ta in bilen på lagret igen. Den här gången var det dax för vaxning och dammsugning av bilen. 
Klockan 15.00 rullade den in på lagret, och klockan han bli 16, 17, 18 och 19.00 innan hela bilen glänste både ut och invändigt.  Det må ta tid, men när man ser resultatet är det klart värt allt jobb!

Nu kommer det nog inte hända nått mer på bilfronten förens till våren, men man ska aldrig säga aldrig ;)

     

Täby Järn

Brukar alltid skriva nått litet inlägg på morgonen, ber om ursäkt för att jag inte gjorde de. Jag vaknade lite sent och han aldrig starta datorn innan det var dags att dra mig till jobbet. Behövde hinna förbi lokalerna nere i Viggan och hämta en sak för eftermiddagens bilfix.

När väl de var gjort åkte jag upp till jobbet igen. han precis klart med att låsa upp alla ställen, fixa kassor och allt annat innan de andra ur personalen kom. På skoj räknade jag hur många lås jag låste upp. Jag kom upp i 17lås innan allt var klart för öppning :p  När vi väl hade öppnat fanns det en hel del att göra. utöver att hjälpa alla kunder hade vi en leverans att plocka upp på hyllorna, skulle ut med veckans wellpapp och dra igenom butiken med städmaskinen (det tar sin lilla tid i en 1200kvm stor lokal).
Men vi han ignenom allt och vi sålde ganska bra oxå. Klart godkänd inkomst idag.

Bilderna över butiken är tagna i hörnet vid ingången. Är en del att hålla reda på, vad de heter, används till, pris och var det ligger (92'000 varor i datorbasen, dock inte lika mycket i butiken)

   


Baslåda

Efter jobbet idag började jag 2½timme långa monteringen av baslådan.
Då det aldrig tidigare suttit en bas i bilen var det bara att börja dra kablar från start. Gällande baksätet som satt fast, fick jag tag på BMW på eftermiddagen och fick tydliga instruktioner om hur det var monterat. När man väl visste de var det en barnlek att få loss sätet.
När sätet var loss, och isoleringen i bakluckan var bortplockad på började jag dragningen av kablar. Både 2xRCA och 1xstyrkabel behövdes dra framifrån stereon så musiken kan komma bak till basen, och även att batterit inte laddas ur när bilen är av. Att dra strömkabel var klart lättare då batteriet i 523'an är monterat i bakluckan.
Efter 2½timme, ca 20meter dragen kabel och en kortslutning (slog fina gnistor när jag råkade kortsluta då jag skulle dra åt pluspolen på batteriet :p ), var arbetet avklarat och basen var vid liv.
Jag hade inga stora förväntningar, nog för att basen är en av dyrare modell, men BMW'n är välissolerad. Men ljudet kom förvånansvärt bra in i kupén.

Så nu är man riktigt nöjd :)

    

Kunde inte låta bli att ta två biler av den rena o fina bilen ;)

 

GP

Haha, idag var GP i farten igen på lektionen. Att han inte är svensk gör att hans språk bli ganska roligt ibland.
Bland annat var A framme och frågade om hjälp, varpå GP drar till med "A jag har din syrra". Nog för att han menade att han undervisar nått ämne och hade hennes klass. Men när GP med sin brytning och attityd säger en sån sak, så kan man lätt omtolka den :p

Under resten av skoldagen hände de inte så mycket, det var kycklinglår till lunch (precis som dagens middag). Jag och D lämnade in vår projektrapport. Och så hade vi Grafisk kommunikation. Kom inte så långt med de, men han iaf göra visitkort för mitt företag.

Därefter bar det av raka vägen till jobbet.

25 januari 2005

Idag är det exakt tre år sedan det hände. Vi var på väg hem från Arlanda, och hade varit i Egypten. Plötsligt gör en taxi en u-sväng från en busshållplats och blockerar hela vägen. Vi som kommer i 70km/h har ingen chans att väja undan eller hinna bromsa då det ligger 10cm nysnö på vägen. Den hårda smällen totaldemolerar vår bil. Och min whiplashskada är ett faktum.

Sen den dagen det hände har jag röntgats flera gånge. Jag har varit hos ett gäng doktorer för att inte tala om hur många olika sjukgymnaster jag besökt under dessa tre år.

Skadan har ställt till med stora besvär i mitt liv. Och det går i vågor. En period kan jag vara mer eller mindre smärtfri. Vilket tätt kan följas av sån smärta att jag inte kommer ur sängen.
För att hålla smärtan på en någorlunda nivå går jag nu 2gånger i veckan hos sjukgymnast och får specialbehandling, och jag går två gånger i veckan till deras gym för att träna upp musklerna i nacke och rygg.

I dagsläget mår jag ganska bra, och klarar av att göra det mesta genom att ta lite smärtstillande. Men jag klarar fortfarande inte av att över huvudtaget springa eller jogga, och klarar inte heller gå längre sträckor. Att sitta still längre stunder kan oxå orsaka besvär. Så jag kan väl inte påstå att jag är felfri.

Men med hårdbehanlingen hos min nuvarande sjukgymnast har jag börjat se ett ljus. Sedan sommaren har hon lyckats få min nack rotation att gå från 35grader åt vardera håll, till i dagsläget 70grader. Och ryggbesvären är i princip obefintliga.

Tack K! :)

Fredag

Försökte nyss få tag på dom på BMW verkstaden, men det är alltid lika svårt. Får testa lite senare igen. Det där j*vla ryggstödet sitter ju som berget!

Ska vara i skolan om en timme. Börjar egentligen inte förens om två timmar. Men jag och D ska sammanställa vår projektrapport som ska lämnas in i eftermiddag. Jag är faktiskt riktigt nöjd med den, och hoppas på ett bra betyg. Vecka 7 är det redovisning av projektet, så nu gäller det att vi smäller dit de sista delarna och blir helt klara :)

Hmm

Hmm, för tre minuter sedan tänkte jag på att jag skulle skriva nått speciellt här, men nu kommer jag inte ihåg vad. Glömde bort de när jag var ute i bilen och la in de nytvättade mattorna och mina arbetskläder så jag inte ska glömma dom imorn. I vill att jag kommer in efter plugget och jobbar stängning imorn. Så då får det bli så. Passar jag på att montera in basen då oxå. Man kan ju inte ha dåligt ljud när man åker bli ;)

Efter som jag fortfarande inte kommit på vad jag skulle skriva, så kan jag passa på att berätta att min redovisning idag gick bra :) Nu är det bara projektinlämningen imorn :s


Sång

Höll nästan på att glömma bort en sak. Mesta dels jag, men även lite hjälp från M, skrev en ny låt idag (skrev ju en här om morgonen ;p )

Den handlar iaf om en lärare vi har. För att ni ska få en bild om hur hon är, så kan jag säga att hon konstant går och käkar kakor, ibland byts de till Japp. Hon bor i Uppsala och pendlar varje dag. Sedan har jag läst nån stans att elefanter kan vara gravida i 3år (ingen aning om de stämmer), och det är nästan så man tror att hon oxå varit de ;p Men i de stora hela är hon en ganska trevlig person.

Jag och M gick iaf och letade efter henne idag på lunchen, då denna briljanta sång föddes. (Skal sjungas med Broder Jakob melodi)

Var är Frida, var är Frida
Där är hon, där är hon
Hon är svår att missa, hon är svår att missa
Hon är fet, hon är fet


Har inte vågat sjunga den för henne än, och jag tror det får vänta ett tag till ;)


Mycket bil

Oj, lång dag, men inte mycket skola. Jag har i princip inte varit hemma på 10 timmar. Eller iaf inte i huset. Åkte hemifrån vid 8 i morse. I skolan var det först digitalteknik med L. Höll på att somna flera gånger, men D höll mig vaken :p
Där efter var det religion och min redovisning. Jag skulle redovisa om tanken bakom "Avlad av den heliga Ande, född av jungfru Maria". Att man ska kunna snacka om en mening ur trosbekännelsen, och hålla på i 7minuter, det är en utmaning. Jag tror att jag höll på i drygt 5minuter, men klockade inte. Kändes bra efteråt iaf :)
Efter lunchen var det inga flera lektioner, eller vi hade webbdesign. Men där hade vi inte tillgång till tillräckligt med datorer, så man fick jobba hemifrån om man ville. Jag är nästan klar med uppgiften, så ska bara finslipa de lite till redovisningen nästa vecka.

Efter skolan har jag hunnit vara iväg och handla allt som jag ska behöva till monteringen av basen i den nya bilen. Ska ta in den på lagret på jobbet och fixa de när jag vi stänger imorn :)
Oxå hunnit tvätta bilen både in och utvändigt (det finns fördelar med de milda vädret, då man slipper att allt fryser igen). Så i helgen är det vaxning på jobbet som gäller. Självklart inte under arbetstid, utan efter vi stängt ;)

image62
          En ganska ren bil       &          En ren bil

Regnar

Då har det blivit plusgrader och regnet vräker ner. Är faktiskt lite glad över de, får bara de slutar regna så har jag möjlighet att tvätta bilen, utan att allt fryser till is :p

Fick just ett meddelande av pappa att han vill bli hämtad på arlanda imorn samma tid som jag börjar skolan (11,20). Så jag får nog skicka någon broder på uppdraget istället :p

Snart börjar iaf näst sista skoldagen den här veckan. Och jag vet redan nu att jag har några timmar med läxa framför mig i eftermiddag. För imorgon ska projektrapporten för projektarbetet var klar och inlämnad. Det mesta är redan klart, jag och D ska bara sätta oss ner och justera några punkter som vår handledare har påpekat.

Oj, nu stog de still i skallen, kommer inte på nått mer att skriva.
Vi hörs senare!

Dagen är slut

Sängen närmar sig. Ännu en dag är passé. Det mesta har jag redan berättat. De som hänt sen sist är att jag suttit lite vid msn, jag har varit ute och gått en promenad med hunden, hunnit vara över till AL och AU och visat min nya bil, och sedan har jag hunnit plugga lite. Redovisning imorn, får se hur de går...

Aja, nu har jag iaf tittat upp lite kablar för ljuddragning i bilen till helgen :)

God natt och sov så gott!

Jobb

Oj, blev tydligen några missförstånd på morgonens inlägg. Jag hade +19 grader i rummet, ute var det kanske -5 eller nått :p

Ja dagen har även denna flutit på. Först lite skola, tre lektioner. Där efter direkt till jobbet. Var faktiskt en ganska kul dag på jobbet. Jag och T hade ett långt samtal om våra utbildningar och om vad min morbror håller på med nu för tiden (för 20 år sedan var han anställd av T och I).
Där efter var det lite jobb och slit. Men mycket kunder och annat nöje. T visade mig även där vi har yxorna, tydligen har någon känt efter om dom va vassa, vilket resulterat i massa blod på golvet och ställningen. Snacka om klantigt :p
Vid 16 lämnade alla stället och jag och R jobbade sista timmen, till stängning.

Så nu sitter man hemma och gör ingenting. Väntar på att en polare ska bli klar med en ppt så jag kan börja förbereda mig för föredraget imorn.

19grader

Shit, kallt! Visserligen 19grader, men de är nog så kallt när man är nyvaken :p
Det bli lång dag idag. Även om jag slutar skolan redan vid 13.00, så ska jag sedan direkt vidare till jobbet och jobba till stängning. Ska bli intressant att se hur jag hinner med både de och göra klart redovisningen för religionen imorn.
Men men, det brukar vara ganska kul på jobbet, och tror även att R jobbar ikväll, så kan man snacka lite strunt med honom oxå :p

Annars tror jag inte att de händer så mycket idag. Jag ska ringa glasfirman och boka tid för rutbyte på min gamla bil, sedan lägga ut den på annons till nästa vecka. Ingen som är sugen på att köpa den? ;)

Oh, nu började ännu en bra låt på datorn. Har fått så mycket bra låtar av vänner senaste tiden! Tex
Christian Kjellvander - Two souls
Wes Makepeace - War is hell
Leona Lewis - Bleeding love
Och en mängd andra låtar. Tack alla! :)


Visste du att...

Förlåt, men var så roligt, så måste sno de till min blogg :p


"Visste du att myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade"

Höll på att skratta ihjäl mig när jag läste de :p


Dag 22 på nya året

Har blivit kallt igen, och det ligger faktiskt 1cm snö på marken. Däremot såg jag att det på torsdag ska bli varmt igen. Verkar inte som det blir någon riktig vinter i Stockholm i år :/

Har faktiskt varit en ganska rolig dag idag. Den började med en lektion med Herman Sperman. Vi läste om arbetsmiljö och säkerhet. Och när vi va inne på vad som var farligt och man kunde må dåligt av på sin arbetsplats, så förklarade Herman att oljud och konstant buller kan orsaka skador. (många i klassen lyssnar på väldigt hög musik, även under lektionerna :P ). Sedan sa han lite spydigt till alla som satt med hög musik " Det är såna som lyssnar på hög musik, som mår dåligt och ställer sig på tågrälsen sen" ;p

Sedan fick vi även se en tabell på att 17% av alla sjukskrivningar beror på psykosociala problem (Bara jag och mina bröder som förstår den. Men roligt är de ;p )

Annars har inte hänt så mycket. Nog gjort klart de sista för att på ett VG i elektronik, och varit förbi både D och A, men ingen av dom var hemma :p

Satan vad mina fötter alltid ska vara kalla :s


Ny låt ;)

Jag har skrivit en helt egne låt nu på morgonen ;)

Jag ser det snöar, Jag ser det snöar
Det var ju roligt hurra!
Nu är det vinter, Nu är det vinter
Som vi har önskat hurra!
Nu tar vi antispin av, och vinterdäck på
Och sen vi åka på galloppen, hej hå va de gå

;D

Jag måtte va GALEN!

Kalla mig vad ni vill, 'galen' 'idiot' 'pengaslösare'!
Har iaf precis kommit hem med en ny bil. Jupp, bilen jag tittade på igår ingår nu mera i min samling av motorfordon. Det är lite mer komfort/familjebil över den här jämfört mot min andra. Men samtidigt har den klart större motor. Kommer bli klart kul att utforska vad den går för ;D


Min syrra sa till mig, "du är inte klok! En vanlig person köper moppe när han är 15, men du är nu nästan 19 och är uppe i två bilar"
För er som inte känner mig kan jag förtydliga genom att göra en uppställning, med en del av fordonen jag haft genom åren. OBS! Jag har aldrig ägt en moppe!


Nuvarande fordon











Tidigare




Dagens skola

Som jag skrev i morse, sov jag väldigt dåligt i natt, vilket gjorde de till en lagom seg måndag. Som tur va, så hade vi två nya ämnen som började idag, vilket gjorde att dagen blev lite roligare.
Det ena var Arbetsmiljö och säkerhet, verkar vara en rolig kurs. Mycket studiebesök och praktiska områden i det ämnet, sedan är det Herman Sperman som har den, vilket gör de lite bättre ;) (för er som inte vet vem Herman Sperman är kan jag rekommendera att söka på de namnet i min blogg, skrev ett inlägg om honom för någon månad sedan :p )
Då vi under hela hösten börjat 9,40 men idag började 8,20 så var det bara halv klass som var på den lektionen. varav en, J, somnade. Det roligaste var att han sov så djupt att han inte märkte att resten av klassen gick till bokförrådet, och Herman stängde dörren så försiktigt han kunde för att inte väcka J :p

Efter lite tråklektioner med E, hade vi sedan vårt 2½ timmes hål, som vi kommer ha under hela våren :s Jag däremot passade på att göra ett prov, för att lyckas höja mig i Elektroniken, som lärarna ska sätta betyg på på fre. Kändes som de gick bra :)

Dagen avslutades med lite digitalteknik. Känns som de kommer bli snäppet roligare än tråkiga Elektronik, men de ska jag inte svära på.

Ja vad ska man skriva mer just nu, jag har hunnit vara hos min sjukgymnast. Det går framåt :D

Trött!

En ny vecka har börjat, och jag gillar inte starten på den.
Vid klockan 23,00 kom jag ny duschad i säng. Var riktigt trött och hoppades på att kunna somna snabbt, då jag inte har sovmorgon på måndagar längre. Men icke sa nicke, klockan han bli både 24,00 och 01,00 och jag låg fortfarande vaken. Vad är de för fel på mig?!
någon stans mellan 01,00 och 01,30 lyckas jag i alla fall somna. Men av någon störd anledning chockvaknar jag klockan 03,00 och är övertygad om att jag försovit mig, tills jag vänder mig om och ser att det är 3timmar och 30minuter kvar tills klockan ska börja ringa. Så jag går upp och tar mig ett glas vatten, och lyckas sedan somna om ganska snabbt.

Så nu ska en trött Markus börja rulla mot skolan.
Ha en bra dag!


523 del 2

Ny dag, nya utmaningar, och nya bilar att titta på.
Drog vid 12tiden iväg med P igen för att titta på en ny 523'a. Och både jag och P var överens om att världen vore mycket bättre om alla var som den här säljaren. Han gav oss tid. Han visade alla papper. Visade några repor vi inte hade sett och var ärlig på var enda punkt.

Det var en riktigt fin bil, för att inte tala om motorutrymmet. När man öppnade där såg det ut som bilen aldrig var startad. Det ända man kunde klanka ner på var att det inte var någon AC i bilen, men å andra sidan hade den taklucka, och det är ju guld!

Aja, ska ringa honom på måndag eller tisdag. Så kanske de blir affär, man vet aldrig :)

image54
identisk med denna fast lite mörkare lack

523

Ja var ska man börja. Har idag iaf träffat BMW'ägarnas största rövhål. Skulle och titta på en BMW 523, och han var trevlig o så i telefon. Men när jag och min morbror väl träffar honom för att titta på bilen är första frågan "ska ni köpa bilen?" Som han direkt följer upp med "Är ni intresserade av den". Alltså vad tror han, vi kommer väl inte och tittar på en bil för att vi inte är intresserade. Och vi måste ju få titta o klämma o känna lite innan vi vet vad de är. När vi har granskat den i 3minuter häver han ur sig "Det finns inga fel på bilen, finare 523'a hittar ni inte". Litet tag senare hittar P några små rostfläckar, varpå säljare svarar med "Bilen är ju 10 år gammal, det är klart den inte är i toppskick".  Efter ytterligare 5minuter säger han "jag har inte tid och lust att vara ute i regnet ska ni köpa bilen?" då har vi inte ens provkört den eller något. Men han fortsätter bara "Har ni pengar med er". När min p förklarat att vi måste ju få titta igenom bilen, för det handlar trots allt om lite pengar, och han har även förklarat att vi inte har kontanter med oss. Då säger köparen "Kom tillbaka på måndag".

Jag tror aldrig att jag träffat en så otrevlig person. Och om han får bilen såld det närmsta halvåret ska han vara j*vligt glad!

Så får köra min trogna 318 ett tag till iaf :)
image53


Zorro, maskerade hämnaren

Hehe, han fick en ny "mössa" att leka med efter pappa öppnat sina presenter :p

image51

Las Vegas

Ja, då har man varit uppe ett tag, och allt är helt klart för en dag på jobbet. Till och med matlådan har jag kommit ihåg att fixa i tid. Det blir stekt fisk med potatismos och remouladsås :)
Gårdagens sista timmar flöt på med msn, sms, och American history X. Riktigt bra film. Tror jag sett den tre gånger nu.

Pappa fick även en tröja och två fina kaffekoppar av oss syskon och så fick han en The Beatles bok av mamma. Utöver de så sätter han sig idag på flyget till Las Vegas. Han och hans jobb är ditbjudna av McAfee, och han kommer hem först fredag. Lite avundsjuk är man ju!

image50

De "lilla" hotellet de ska bo på. Är tydligen världens största och har bla 700sviter där de största är på 750m2 och en golvyta på casinot på hela 17'000m2

AVIS!

Barnvakt

Jaha, då va två av dagens tre punkter avklarade. Skolan var inte så lång men ändå segt! Började 11,20 och hade en timme för att sedan ha håltimme i 1½ timme sen.
Efter skolan bara det av för att hämta kusinerna på dagis och fritids. Som vanligt fick man höra kommentaren "dumma du", vet inte hur många gånger jag förklarat för den lilla flickan att det heter "dumma dig!" :p
Men men, iväg kom vi och hämtade sedan hennes bror på fritids. Väl hemma hos dom slängde vi lite snabbt i oss yoghurt, risifrutti och skorpor för att få lite energi till det traditionsenliga kuddkriget. Det är alltid lika kul att ha kuddkrig med dom. För de ska alltid ta fram de stora soffkuddarna som är dubbelt så stora som de själva, och när de ska kasta dom, ramlar de nästan. Ännu roligare är de när man kastar tillbaka och den lilla 5 & 7 åringen flyger bak av träffen, för att sedan skrattandes resa sig upp och försöka kasta tillbaka :p
Det är kul att passa dom små liven ;D

Nu har pappa kommit hem oxå, och om inte allt för lång tid är det hemfriterad kyckling med ris, och lite annat krims krams.

Ha de!

Grattis!

Veckan börjar närma sig sitt slut. Och idag drar vårterminen igång. Ganska skön start på den genom att ha sovmorgon till 11.20 :)

Efter de två lektionerna jag har idag, ska jag direkt vidare o plocka upp mina småkusiner på dagis och fritids. Sedan bär det av hem till dom och ha lite kuddkrig och kanske hinna sitta lite framför tvn innan deras pappa kommer hem.
När jag väl blivit avlöst ska jag hem och äta lite födelsedagsmiddag. Pappa fyller år i dag. Jag tror han fyller 53, men är inte helt säker ;)

Känns iaf som det kommer bli en ganska bra dag. Kanske avslutar den med att se 'Evan almighty'. Någon som vill joina?

Cancer

När man väl läser om alla nya metoder som finns för att bota denna hemska sjukdom. Det är då den slår till! Har en vän som miste sin pappa i cancer i somras, och fick för ett tag sedan veta att en annan väns pappa är drabbad o inte har långt kvar. Varför måste de här hända!? Man tycker ju att det borde finnas något som kan hindra de. Men tydligen inte...

Han som dog i somras hade jag träffat en del, och han var en riktigt snäll person, med en lika trevlig familj.
Däremot har jag inte träffat den andra, men jag slår vad om att du är lika snäll och trevlig du!
Ni båda kommer för alltid finnas inom fleras hjärtan och det kommer dröja generationer innan ni blir bortglömda.

Jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att mista en familjemedlem. Men jag lider med er och hoppas ni lyckas ta er igenom den här tiden.

Ni må dö på jorden, men aldrig i våra hjärtan!



Är helt stum efter nyheten, men ville ändå få ut några rader om vad som cirkulerar i mitt huvud. Att veta att folk dör är nog de svåraste jag vet. Har ingen aning om vad jag ska säga till personen i fråga. När jag fick reda på de här för några timmar sedan fick jag nästan tårar i ögongen, och då handlar det ändå om en person jag aldrig har mött...

Om det är någon som anser detta material stötande, eller helt enkelt inte vill se de, lova då att direkt maila, ring, smsa eller på något sätt säg till mig så tar jag bort de!

Lofsdalen

Ber om ursäkt för att jag skrev fel i inlägget i morse. Nu är min hösttermin slut, börjar vårterminen imorn. Ser fram emot de, har nämligen bara två lektioner på fredagar i vår, och börjar 11,20 :)

Jag har nu fått helt klart vad jag ska göra vecka 9 (Stockholms sportlovsvecka). Jonny, som var min instruktör under förra veckan, har gett mig jobb i Lofsdalen. De har just nu 95cm snö i terrängen och 75cm i nedfarterna. Lite skillnad mot Stockholms regn! Jag har inte bestämt än vilken dag och tid jag åker upp, men antagligen blir det direkt efter jobbet den 23feb. Ser verkligen fram emot de! Kommer jobba ungefär 7 timmar om dagen, mån-lör. Och sedan får jag även åka hur mycket jag vill på kvällsåk och båda söndagarna. Dessutom boende och liftkort betalt, och får låna full utrustning. Kan det bli mycket bättre?!

Tror att jag kommer stortrivas både sportlovsveckan och hela nästa vinter! :)


image48

Torsdag 17/1

Med idag är det två dagar kvar på höstterminen. Det ska bli skönt att börja vårterminen då jag har 3 mindre lektioner i veckan :)

Jag har oxå konstaterat att man blir girig av att ha pengar. Just nu finns det en båtmotor på blocket jag vill köpa, och samtidigt letar jag ny bil för fulla muggar. Frågan är bara vilket köp som blir av först. Köper jag ny bil, så kommer jag få leta en billigare motor, köper motorn jag hittat, kommer bilköpet att få vänta några månader. Snacka om dagens i-landsproblem! :p

Ska jag ta upp nått roligt som hänt oxå, hmmm. Det roligaste som är på gång just nu är väl att jag ska vara barnvakt imorn och att jag ska testa trycka lite kläder på jobbet i helgen. Vi har nämligen fått en sprillans ny tryckmaskin :)


Väntar fortfarande på att få bilder från Järvsöveckan, men de kommer förhoppningsvis senast i början av nästa vecka. Då kan jag fortsätta på min "Järvsö" serie ;p

10minuter

Hmm, jag har nu tio minuter kvar innan det är dax att dra till skolan för ännu en dag. Det här blir dag nummer 3 efter mitt förlängda jullov. Det var så skönt att vara borta från skolan extra länge, verkligen behövligt.

Just nu sitter jag och avväger om jag ska ta bilen till skolan eller inte. Det har regnat hela natten, så de är ganska ruggigt ute. Hmm, time will tell. Jag somnade inte förens runt 1 i natt, så är ganska trött, det kan bli de avgörande som gör att jag tar bilen.

Igår när jag kom på att M var lik Tiger i Nalle Puh, så funderade jag lite på vem jag är lik i serievärlden. Men de känns som det är svårt att komma på åt sig själv. Är det någon som har nått förslag?

VBK möte

Jaha, då var årets första möte avklarat med tjejerna. Tror vi satt i drygt 3½ timme och lyckades till slut få fram lite datum för kommande säsongs seglingar. Dessutom ska vi inrikta oss lite mer på tävling och därför börja med torsdags-cup, som kommer hålla på under hela säsongen för att till slut kora en vinnare. Utöver de kom vi inte fram till så mycket mer än att vi kanske ska ta en shoppingrunda till Gbg och inhandla lite nya båtar till klubben.

Sedan får jag ju inte glömma bort att vi kom på att den seriefigur som är mest lik M är Tiger, i Nalle Puh. "Hoppig och sprallig. Kommer med mycket idéer men ibland inte helt igenomtänkt" ;p

Ny dag, nya mål

Då har man blivit ytterligare en dag äldre. Hittills har jag hunnit med att konstatera att bilen jag ville köpa, blivit såld, eller iaf borta från blocket.

Jag har oxå hunnit med att maila J ang jobb på sportlovet. Är lite småsugen på att dra upp till fjälls nu o testa de jag lärt mig under föregående vecka :)


Järvsö del 4

Jag skulle kunna prata om de stället i evigheter :p Och hela tiden kommer jag på nya roliga saker som hänt under Järvsö-veckan. Det är väl därför jag startat denna "följetång" :p


Det som dykt upp i mitt huvud nu är R som kom från Malmö. Tydligen uttalas både 'o' och 'u' på samma sätt, nämligen 'u'.

Så när R sa ordet 'hon' var de alltid någon som la till ett 'd' och sa 'hund'.

Man kan ha kul åt lite ;p

Tillbaka till skolan

Jaha, då satt man i skolbänken idag igen. Var lite lätt segt efter tre veckors lov. Som tur var hade jag enbart två lektioner idag. Så nu har jag hunnit med att tvätta bilen och ska snart till sjukgymnasten.

Har inte så mycket mer att säga just nu än att jag vill tillbaka till snön!



 de två pilarna visar serpentinvägen AM inte kom upp för, och även var vi bodde.

Järvsö del 3

Efter att ha spenderat en hel vecka med en norrman har man hunnit höra ett och annat roligt. Men de som slog allt var helt klart norska ordet för 'grodyngel'  'rumpetroll'


Järvsö del 2

Jaha, då va man hemma igen då...

Var inte allt för lockande att åka hem till Stockholm efter en så rolig veckan. Det gjorde de inte bättre när det dessutom i natt hade kommit mängder av pudersnö (höll knappt på att komma hem, då all snö gjorde att jag knappt kom från parkeringen med bilen ;p ).
En vecka i Järvsö har iaf passerat, och jag måste säga, att det var den roligaste veckan jag haft på länge!
Hela dagarna spenderades i backarna och på kvällarna var det teoripass. Igår var även teoriprov, och "praktikprov". Som båda gick fint. Var ingen som kuggade på kursen.

För att avsluta hela veckan hade vi utekväll igår oxå. Med matätning och prat på Condis. Därefter drog en del hem, och större gänget drog vidare till krogen, där det var ett "otroligt" drag ;p Efter ett tag åkte jag, AM, C, L och M hem till stugorna. Eller det var mening att vi skulle åka hela vägen, men då det vid den tiden kommit 10-15 cm nysnö, så kom inte AM upp för serpentinbacken till våra stugor. O när hon efter 5 försöket inte kom upp, utan börja glida ner, ramlar C, och jag tror aldrig jag sett någon person så förskräckt som AM då hon trodde hon kört på C :p
När vi till slut gick upp för backen och kom in, var det iaf mening att de skulle bli kortspel, men tror inte de blev så mycket. Utan istället bestämde vi oss för att gå ut o köra pulka, och jag o C var överens om att "låna" en skyddsmatta att åka på. Tyvärr blev vi lite besvikna efter att ha gått i 10 min, då de hade kommit så mycket snö att mattan knappt rörde sig. Som tur va hade C energi, så hon sprang före o drog mig ner för i princip hela backen :p
Klart rolig kväll! :D

Saknar er alla från kursen!

(går tyvärr inte lägga in bilder :s )
 
PS. verkar redan som jag har några privatlektioner att boka in ;p

Järvsö

Då var en jobb-dag avslutad. Var inte så mycket fart på kundflödet. Det största "köpet" för dagen, var J.L. som kom in och gjorde en reklamering på en elektrisk häftpistol :p  Inte ofta man går back personligt på såna här dagar, men när man måste tanka bilen på både bensin och spolarvätska räcker lönen inte riktigt till. Men nu är allt iaf fullt inför imorgon. Jupp, imorn bär det av till Järvsö och skidlärar-utbildninge. Det blir en vecka i Järvsö med 19timmar teori och 45,5timmar praktik i backen. Och självklart flera eftermiddagsåk :)

Precis fått rapport om att det är 55cm i nedfarterna, det ska nog räcka till att åka skidor i. Dessutom ska det komma in snöoväder över större delen av landet i natt, för att sedan ligga kvar i början av morgondagen. Bara hoppas på att trafiken flyter på som den ska, annars har jag laddat upp med massa bra musik och lite energidryck ;)
Fick även för ett tag sedan veta att vi är totalt 29anmälda till kursen och att jag ska bo med 5 andra totala främlingar i samma lägenhet. Ska bli intressant att se vad de är för typer.

Aja, för er jag inte pratar något med ikväll, får ni ha en toppenvecka, så hörs vi kanske via sms, eller inte ;)

lördag

Ny dag, nya utmaningar. Låg vaken till klockan strax efter tre igår och kunde inte somna. Det var lagom kul när jag behövde upp klockan 8,00 idag (som vanligt).

Igår körde jag o M liten filmkväll, de va trevligt. Det tar ett tag innan man får hit honom, men när han väl är här konstaterar han varje gång att vi borde göra de oftare :p

Kom just på att jag inte har fixat någon lunchlåda till jobbet idag, så hinner inte skriva nått mer nu. Ha de!

2007 i bilder

 Köpte bil i januari
 Sportlov på landet
 Sålde min röda sportbåt
 Hjälpte P när hans båt nästan blåste bort i vårstormen
 Jag och A skötte musiken på syrrans bal
Ex antal turer med P
 Rövade bort A på hans 18års dag
 Jobbade i Viggan
 Midsommar på Ingmarsö
 En vecka med kusinerna hos mormor
  Paddling i stockholms skärgård
 Bilade med A på västkusten
 Flög Dash-plan
 Seglade
 Sålde min vita båt
 Va på Pite watercross Stockholm
  Köpte en ny båt
 Snöade i början av november
 Va och såg Wintergame 
 Jul i Brunne med ena morbrodern och familj

Livet

Vad betyder något här i livet?
Det är saker man kan fundera över när man har tråkigt. Tidigare har alltid födelsedagar varit något man sett fram emot. Redan när det varit ett halvår kvar har man i princip börjat räkna dagarna. Nu är det drygt en månad till jag fyller 19 och jag längtar inte till de!?
Men något som är långt viktigare än allt annat är vänner. Det finns flera stycken av mina vänner som känner mig långt bättre än någon ur min familj. Vi syskon bor på våra rum när vi är hemma. Pappa kommer hem vid 18 varje dag och mamma någon gång mellan 20-22.00. När det ser ut så blir det inte, och har aldrig varit, mycket mer prata i familjen än vid måltider. Självklart löspratas det om massa olika saker, men det är aldrig några djupare konversationer.
Många av mina vänner känner mig innan o utan. Självklart finns de dem som känner mig bättre o de som känner mig sämre. Men ni behövs allihopa! Några av er har jag aldrig träffat i verkligheten utan kanske bara pratat i telefon med eller ens inte de, utan bara pratat över internet. Men även ni behövs. En dag utan att ha någon kontakt med mina bästa vänner är ingen riktig dag. Ni behövs mer än ni kan ana. Några av er pratar jag med flera timmar per dag. Ni gör mig glad, ni tar bort alla mörka moln, ni gör detta till en bättre värld, ni gör det värt att leva.
Men precis som tiden kommer vänner och de går. Vissa av er har jag släppt taget om alldeles för lätt. Jag vet att det inte bara är ni som gjort valet att gå, och lämna vänskapen bakom, det är även jag som gjort det. Självklart kan det inte alltid fungera, men de finns de vänner jag låtit försvinna som jag egentligen behövt. Jag ska försöka bättra mig, jag ska försöka att inte låta det hända igen. Men känner ni att ni blir lämnad, snälla säg nått, ge ifrån er ett ljud så jag märker det. Jag har inte råd att mista mina bästa vänner. Även fast jorden håller på att bli överbefolkad växer ni inte på träd.

Om ni efter läst detta över huvud taget funderar över om ni tillhör en viktig byggsten i mitt liv, då lovar jag att ni är en av dom. Då är ni en av dominobrickorna i mitt liv, försvinner ni, går inte livet vidare i samma fina takt. Utan någon behöver ge mig en rejäl knuff i ryggen för att kanske lyckas starta om. Jag vill inte ha den knuffen, så snälla var min vän!

Ni är allt! Jag är bara någon!

dag 2 2008

Klockan är nu 15 och jag har hunnit vakna helt ;)

Vaknade några gånger i morse av att telefonen ringde, men lyckades sedan somna om o sova till 12. Då tog jag datorn o låg i sängen o såg på Pistvakt och efter de tittade jag i lite kompisars fotoalbum på pixbox. Nu har jag precis duschat och satt mig med datorn i sängen igen ;)

Jag har haft en väldigt givande dag hittills :p

2008

Det är nytt år och man lever fortfarande!

Gårdagen rullade på i fin takt. Spenderade eftermiddan och kvällen med bröderna och M, P, A, N, L, J, A. Vi lyckades laga kött med skivad potatis och sås till varmrätt, något annat gott till efterrätt, och så lyckades vi med goda drinkar som förrätt. Fram till 12salget var det bara prat, för att efter allt smällande och lite champagne spela Buzz till strax efter tre. Jag och ena brorsan ägde upp A totalt, när vi gissade oss igenom hela spelet, och stal runt 2000poäng under "tjuvjakten". Snacka om att hon blev sur när hon inte vann :p

Första dagen på det nya året har jag spenderat mestadels framför tv och dator. 12,00 gick jag upp, åt frukost. Därefter gick jag ner till tvn och jag, syrran och A såg först på Boog and Eliot och sedan på Bad Boys. Sedan blev det lite lunch vid fyra tiden, och efter det har jag irrat runt lite i huset och suttit en del vid datorn. Hoppas inte resten av året blir likadant ;p

RSS 2.0