05.30 Torsdag

Jag börjar bli klar med allt och ska om inte allt för lång tid ta o dra mig till Åva för att stiga på en buss mot Romme.
Har kollat upp och det ska bli växlande molnighet med en hel del sol och temperaturen ska ligga runt 0grader. Håller tummarna för att det stämmer. Då kan det bli riktigt skön dag!

Det sägs att när jag ska upp till landet över helgen så ska det även komma snö i Stockholm, självklart eftersom jag är borta. Och lika så är det idag. Ligger nu ½cm snö utanför och själv ska man bort idag. Det hinner väl smälta till ikväll antar jag. Aja, vad ska man göra åt saken. Får väl fortsätta göra som jag gör, att söka upp snön istället. :)

Är nu föresten 99% klar med mitt CV. Trodde det skulle bli heldåligt när jag översatte det till engelska, men det ser riktigt bra ut. Mamma skulle bara kika igenom det snabbt, sedan ska jag skicka in det :)

Kommentarer
Postat av: Jennie

gah :P hur klarar du att översätta det..

haha nej verkligen inte.. jag flippa på bloggen ;D
tack så mycket..

Ja precis.. Folk varken ser eller tänker på allt annat. Det är ju inte bara ont du har utan du ska klara allt annat oxå..
Hahahaha jaaa lätt att vi gör (;
Ha de bra :)

2008-01-31 @ 08:03:12
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Jonna

Jag var i Romme för två år sen :P Och det var där ajg insåg att jag inte är skapt för att stå på ett par skidor, faktiskt ;)
Vi sysslar med nånting grymt mycket roligare i engelska, mer berättar jag sen :P

2008-01-31 @ 10:58:04
URL: http://jonnaaxbom.blogg.se
Postat av: Chakrat

Okej vad kul :D jasså gör jag? jag följer bara Gossip Girl, Det okända och Ghost Whisperer :P det är inte jättemånga tycker inte jag :P

2008-01-31 @ 14:56:54
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Linda

uppe med tuppen ser jag :) Dock steg jag upp en halvtimme före dig ;)

2008-01-31 @ 17:17:21
URL: http://lmongo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0