Fryser

Varför fryser man nästan alltid när man är nyvaken?
Jag har fullt med kläder på mig, men lik förbannat så ska kroppen tycka att det är kallt. Aja, det blir säkert bättre när jag kommer till skolan o får röra på mig lite i de varma lokalerna. Det är så att AC'n har gått sönder på teknik, och sedan kan ni lista ut själva hur tempen blir när det är ett 30tal datorer och lika många elever i ett stängt klassrum då :p

Skadeglädje, den sanna glädjen? Stämmer de? skulle säga att det är från gång till gång. Däremot har det varit en del skadeglädje senaste veckan, då jag och mina kompisar ett antal gånger berättat att vi tar studenten redan 30maj. Vi är nämligen ganska tidiga ut i år. Och alla som inte tar studenten går ju oxå några veckor till. Men men, jag lovar att även ni kommer få sommarlov i år. Jag däremot, kommer jag få sommarlov? Det kommer ju en sommar som jag kan ha kul under. Men om det sedan är ett lov eller inte för min del, det vet jag inte.

Aja, nu ska jag sluta tänka i dessa konstiga banor. Snart är det skolbänken för min del. Har tre lektioner och ett hål på 2timmar idag ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha okej.. men jag är 18, inte 20 :P haha. det är en mässa för alla som har ett UF företag =)

2008-01-29 @ 11:44:48
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Linda

Fryser du när du vaknar? Jag svettas lite lätt ;) haha . jag är sjuk så de blev ingen fritids för mig. Jag har gått och gift mig med min toa, mer vill du nog inte veta ;) Hoppas du är pigg och glad i alla fall.

2008-01-29 @ 12:28:38
URL: http://lmongo.blogg.se
Postat av: Malin

vi tilverkar sothyvlard som inte gör skidbackar.. det fanns inte 89 eller 88.. så blev 87!

2008-01-29 @ 12:50:15
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Jonna

Åh det där med varma lokaler har viu ett jäkla problem med. Och de som har kollat upp det säger att det inte är några problem alls. :/

2008-01-29 @ 13:19:58
URL: http://jonnaaxbom.blogg.se
Postat av: Linda

23 - 25 grader har jag i rummet :) inom tid är jag tillbaka. känner bara att jag måste få ordning på allt först. men jag fortsätter svara och kikar din blogg ;)

2008-01-29 @ 15:35:44
URL: http://lmongo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0